Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

CollegeGunner
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la CollegeGunner » 31 mar 2010, 23:37

Romariooo je napisao/la: Nakon sto smo poveli dva nula i bila je nesto kao humanitarna, s obzirom da je sve prije toga bilo brutalnost. Arsenal je od pocetka pokusavao igrati, ali nije mogao, vise su i pretrcali, ali su samo ko djeca za loptom trcali a nisu je osjetili. Nego mislim da bi svaki navijac Arsenala komotno mogao priznati da protiv sebe nikad nisu gledali jacu ekipu, i da smo vas bili demontirali cisto kulturno i posteno, da ste imali puno srece i da je Barca igrala ipak mnogo opusteno poslije dva nula, do tad niste imali suta po golu. Bezveze je da trazite bilo kakve razloge kad ste brat bratu puno puno slabiji, drag mi je Arsenal uvijek bio ali jednostavno nisu do koljena Barci.
1. Bili ste puno bolji i niste to iskoristili kako treba...
2. Niste se vi opustili, nego UMORILI. On nasao u cetvrtfinalu LP govoriti da se neko previse opustio :roll: To onda govori o vasoj ekipi...
3. Koliko je suteva zavrsilo 5 metara pored/preko gola?!
4. Naravno da nismo nikad igrali protiv jace ekipe, ipak je Barca osvojila 6 trofeja u jednoj sezoni, a mi smo izvukli povoljan rezultat bez nekoliko kljucnih igraca, sto opet govori o nasoj ekipi...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 mar 2010, 23:48

CollegeGunner je napisao/la:
Romariooo je napisao/la: Nakon sto smo poveli dva nula i bila je nesto kao humanitarna, s obzirom da je sve prije toga bilo brutalnost. Arsenal je od pocetka pokusavao igrati, ali nije mogao, vise su i pretrcali, ali su samo ko djeca za loptom trcali a nisu je osjetili. Nego mislim da bi svaki navijac Arsenala komotno mogao priznati da protiv sebe nikad nisu gledali jacu ekipu, i da smo vas bili demontirali cisto kulturno i posteno, da ste imali puno srece i da je Barca igrala ipak mnogo opusteno poslije dva nula, do tad niste imali suta po golu. Bezveze je da trazite bilo kakve razloge kad ste brat bratu puno puno slabiji, drag mi je Arsenal uvijek bio ali jednostavno nisu do koljena Barci.
1. Bili ste puno bolji i niste to iskoristili kako treba...
2. Niste se vi opustili, nego UMORILI. On nasao u cetvrtfinalu LP govoriti da se neko previse opustio :roll: To onda govori o vasoj ekipi...
3. Koliko je suteva zavrsilo 5 metara pored/preko gola?!
4. Naravno da nismo nikad igrali protiv jace ekipe, ipak je Barca osvojila 6 trofeja u jednoj sezoni, a mi smo izvukli povoljan rezultat bez nekoliko kljucnih igraca, sto opet govori o nasoj ekipi...
Ne znam zasto vam je ovaj rezultat povoljan al hajd, mozda zato zbog toga sta se desavalo na terenu, vjerujem da su oni emotivni Arsenalovci vjerovatno i proplakali bili kad su vidjeli svu tu moć i nemoć. I Povoljan je mozda zato sto ste lako mogli proci ko prosle godine Real na svom terenu sa sest komada. Meni je licno i drago sto ce opet biti barem malo neizvjesnosti u revansu, da se ima sta gledat, i ne bi htio da me neko shvati da potcjenjujem Arsenala, koji je opet posteno pokusao igrati, a ne s nekim bunkerom i mislim da ce uz dva tri dobra pojacanja sledece sezone Arsenal biti extra ekipa, a i sad vec jeste.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

United Rule
Kontakt:

Post Postao/la United Rule » 31 mar 2010, 23:49

Jest da mi Arsenal nije narocito drag al moram momcima cestitati.
Bez obrzira sto ih je Barca nadigrala cinjenica je da imaju 5x slabiju ekipu a opet su smogli snage da se vrate nakon 0:2 u igru. Takve se ekipe cijene, one koje igraju do samog kraja i koje ne placaju milijarde za dovodjenje zvijezda.
Respekt na iskoristenim prilikama iako realno mislim da ce Barca proci, sve ostalo bi bilo cudo.
>--- There are hundreds of clubs in the world.....but One United....
<- KNVB -> World Cup 2010

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 31 mar 2010, 23:56

Volim što vam je Cesc zabio i što vam je možda i presudio al dobro, ima se još jedna tekma igrat i nakon te ćemo razgovarat. Ništa nije završeno, sve je otvoreno, igrat ćemo bez kapitena u idućoj tako da... Vi bez Puyola i Ineste a mi bez Cesc-a, mašalah... bit će zanimljivo...

Iduća tekma, Arsenal - Wolves, ovo moramo dobit i nadat se da će Man i Chelsea igrat nerješeno :) Da se ako Bog da opet vratimo u trku za titulu...
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 mar 2010, 23:58

GunnerS je napisao/la:Volim što vam je Cesc zabio i što vam je možda i presudio al dobro, ima se još jedna tekma igrat i nakon te ćemo razgovarat. Ništa nije završeno, sve je otvoreno, igrat ćemo bez kapitena u idućoj tako da... Vi bez Puyola i Ineste a mi bez Cesc-a, mašalah... bit će zanimljivo...

Iduća tekma, Arsenal - Wolves, ovo moramo dobit i nadat se da će Man i Chelsea igrat nerješeno :) Da se ako Bog da opet vratimo u trku za titulu...
Dodaj i Piquea :mrgreen: ne igra ni on u revanšu - drugi žuti.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 31 mar 2010, 23:58

hahahh da... valjda ce i man. utd. i chelsea igrati nerijeseno ... ovo je sigurno bilo veliko iskustvo i arsenal ne moze ovako lose igrati na nou campu (naravno u pojedinim trenutcima i nisu bili toliko losi) nista nada zadnja umire ...
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 31 mar 2010, 23:59

Nogama se sve u guzicu udarajte :DD

Puno srece, za vas ali ako nista bit ce zanimljivo na nou capu :DD
Mes Que Un Club

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 01 apr 2010, 00:03

amertiger je napisao/la:Nogama se sve u guzicu udarajte :DD

Puno srece, za vas ali ako nista bit ce zanimljivo na nou capu :DD
kako to da kad almunia brani dobro odma je sreca ... pa nije barca stative gadjala nego je almunia branio ono sto su sutali ...

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 apr 2010, 00:04

Hajd ne placite zbog Fabregasa, ja ga nisam vidio na terenu dvije trecine utakmice, ako imate za kim zaliti onda bi to bio Almunia. Veceras je Fabregas vjerovatno skontao da mu se vraca u Barcu.

@ sinx3 hahahh da... valjda ce i man. utd. i chelsea igrati nerijeseno ... ovo je sigurno bilo veliko iskustvo i arsenal ne moze ovako lose igrati na nou campu (naravno u pojedinim trenutcima i nisu bili toliko losi) nista nada zadnja umire ...

Moze tu i nastradati, al ne vjerujem, bice to lagani i kulturni prolaz Barce, jer ce se vec poslije tri dana igrati El classico. Arsenalu sve najbolje u Premier ligi, nadam se da ce tu biti prvaci
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 00:06

Kako god, imamo dobar rezultat, koliko toliko, možemo dole pobjedit, moramo i na to će momci i ić...

Ugl.okrećemo se sljedećoj a to su Wolves, mislim da nebi trebalo bit problema sa njima ali opreza nikad dosta

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 apr 2010, 00:21

Imam neki osjecaj da ce United i Celzi odigrati 0 0, sad kako se Rooney povrijedio stvari su se promijenile znacajno, mislim da United nece izdrzati trku do kraja i da ce izgubiti barem jedno 5 bodova, tek sad se osjeca da ima fali Ronaldo.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sin3x
Kontakt:

Post Postao/la sin3x » 01 apr 2010, 00:35

Romariooo je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce United i Celzi odigrati 0 0, sad kako se Rooney povrijedio stvari su se promijenile znacajno, mislim da United nece izdrzati trku do kraja i da ce izgubiti barem jedno 5 bodova, tek sad se osjeca da ima fali Ronaldo.
pozlatile ti se tipke na tastaturi ako bude ovako ... jos arsenal pobijedi ... i onda misliti o barci opet ... i sto da ne sve je moguce u fudbalu jer nakon ovakve i vase i nase igre mi prosli neporazeno je dobro sto ne ocekivati bolji arsenal na nou campu ...

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 01 apr 2010, 01:01

Prvo i prvo ovo je odlicna prestava ARsenala medjutim sa druge strane je strojana bila !Losa igra Cesca i Diabya nije zato sto im se nije igralo nego zasto sto jednostavno nisu bili u stanju da igraju ! Barca je mnogo jaca tehnici ekipa od bilo koje poa i od Arsenala !Rezultatatom mogu biti zadovoljni samo kladionicari i fanovi Topnika jer objektivno Barca je pregazila Arsenal ! Arsenal gaji igru na pasove i na procenat cuvanja lopte i tecnost , medjutim to protiv Barce nemoze jer oni su to stvorili a ne Arsenal ! 70% - 30% je dovoljan pokazatelj toga , da Arsenal u citavom 1 poluvremenu bukvalno nije mogao doci do 16 Barce a kamoli do sanse !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 01 apr 2010, 01:02

Sve zavisi od mnogo toga pa cemo vidjeti. Ukoliko United i Celzi odigraju nerijeseno, a Arsenal pobijedi, onda je sve otvoreno, i to ce se odraziti na ovaj nas revans, jer u tom slucaju ne vjerujem da bi Venger trosio igrace previse tamo gdje ima male sanse, a veceras je previse rizikovao i izgubio Gallasa do kraja sezone, nadam se da ce Fabregas i Arsavin biti ok.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 01 apr 2010, 02:28

Citam po ovim nekim forumima da Fabregas ima napuknuce fibule. WTF?! Kako se to moglo desiti kad se sam povrijedio prilikom izvođenja penala? Ne moze sam sebi slomiti nogu.

EDIT: Samo da napomenem da ovo nije nikakva sala. Ozbiljno govorim.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 09:22

Najvjerovatnije bez Cesca, Andreya i Gallasa protiv Wolvesa :(
------------Almunia------------
Eboue-Sol-Vermaelen-Clichy
-----------Song----------------
----Diaby-------Denilson-----
Theo--------------------Nasri
----------Nicklas--------------
Moguca formacija...
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

juzni vjetar!
Kontakt:

Post Postao/la juzni vjetar! » 01 apr 2010, 10:09

Hajd ne placite zbog Fabregasa, ja ga nisam vidio na terenu dvije trecine utakmice, ako imate za kim zaliti onda bi to bio Almunia. Veceras je Fabregas vjerovatno skontao da mu se vraca u Barcu.
bolje mu je da se ne vraca u barcelonu ! :evil: :evil:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 01 apr 2010, 10:11

Ništa se ne može reć za Cesc-a i Andreja i Gallasa još, to je nemoguće, jer, razlog, nije ni dan prošao, a nakon jednog dana Wenger izađe na presicu i objavi povrede, tako je već 13 godina pa će i sad ;)

Da igramo sa rezervnim sastavom, njih moramo dobit... Tu nema dileme i to je tako

Sastav, Samo i Rosickog bi tu ubacio @CG. možda umjesto Denilsona... pa njega i Nasria zamjenuo, jer poznato je koliko je nasri dobar kao play ;)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 01 apr 2010, 10:16

Vise je Walcot uradio za pola sata nego Fabregas za citavu utakmicu!
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 01 apr 2010, 10:42

juzni vjetar! je napisao/la:
bolje mu je da se ne vraca u barcelonu ! :evil: :evil:
Ne brini nece se ni vratiti...
Cescu kapa dolje, borio se, ali vidjelo se zasto je prije tekme imao samo 40% sansi da zaigra. Bila bi to druga tekma da je on bio 100% spreman.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.