1. Bili ste puno bolji i niste to iskoristili kako treba...Romariooo je napisao/la: Nakon sto smo poveli dva nula i bila je nesto kao humanitarna, s obzirom da je sve prije toga bilo brutalnost. Arsenal je od pocetka pokusavao igrati, ali nije mogao, vise su i pretrcali, ali su samo ko djeca za loptom trcali a nisu je osjetili. Nego mislim da bi svaki navijac Arsenala komotno mogao priznati da protiv sebe nikad nisu gledali jacu ekipu, i da smo vas bili demontirali cisto kulturno i posteno, da ste imali puno srece i da je Barca igrala ipak mnogo opusteno poslije dva nula, do tad niste imali suta po golu. Bezveze je da trazite bilo kakve razloge kad ste brat bratu puno puno slabiji, drag mi je Arsenal uvijek bio ali jednostavno nisu do koljena Barci.
2. Niste se vi opustili, nego UMORILI. On nasao u cetvrtfinalu LP govoriti da se neko previse opustio

3. Koliko je suteva zavrsilo 5 metara pored/preko gola?!
4. Naravno da nismo nikad igrali protiv jace ekipe, ipak je Barca osvojila 6 trofeja u jednoj sezoni, a mi smo izvukli povoljan rezultat bez nekoliko kljucnih igraca, sto opet govori o nasoj ekipi...