Je l' ja jedini smatram da ovaj lik nije bas uperan s glavom?DRHAUSE je napisao/la:Potpis.DRHAUSE je napisao/la:Najgori naturalizovani igrač u evropi.
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
vidis da ima nerasciscene racune sam sa sobom...IgorBL je napisao/la:Je l' ja jedini smatram da ovaj lik nije bas uperan s glavom?DRHAUSE je napisao/la:Potpis.DRHAUSE je napisao/la:Najgori naturalizovani igrač u evropi.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
- Megamon
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:elvir75 je napisao/la:A da prvi jedanest stavi tebiReuf_Herco je napisao/la: Da onda i Barbareza stavimo u prvih jedanaest i on je bio bitan u ekipi, puno vise od Hasagica?

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
IgorBL je napisao/la:Je l' ja jedini smatram da ovaj lik nije bas uperan s glavom?DRHAUSE je napisao/la:Potpis.DRHAUSE je napisao/la:Najgori naturalizovani igrač u evropi.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
e popravi mi dan totalnoVirtu4l je napisao/la:elvir75 je napisao/la:A da prvi jedanest stavi tebiReuf_Herco je napisao/la: Da onda i Barbareza stavimo u prvih jedanaest i on je bio bitan u ekipi, puno vise od Hasagica?

bimbrlica je napisao/la:nije to Lamela ,to je Abudin Mamela iz Doboja kod Kaknja,bio u vezi sa Amnom Delic (Delijina rodica) dugi niz godina i onda ga ona ostavila zbog onog Berbica sto auto-klime postavlja...valjda se Mamela zato odlucio za prelazak u Rim...Inace mu je Musija u kaknjskom Rudaru nudio dosta bolje uslove,al Slavisi nije odgovarao zbog njegovog run&gun stila nogometa...warden je napisao/la: nisi ti dobar ,onaj zeleni hljeb te udario jel ?![]()
znam da se ne spominje nigdje ,reko da ga Roma nije poslala negdje na posudbu ,al eto izgleda da nije

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Megamon
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:nije to Lamela ,to je Abudin Mamela iz Doboja kod Kaknja,bio u vezi sa Amnom Delic (Delijina rodica) dugi niz godina i onda ga ona ostavila zbog onog Berbica sto auto-klime postavlja...valjda se Mamela zato odlucio za prelazak u Rim...Inace mu je Musija u kaknjskom Rudaru nudio dosta bolje uslove,al Slavisi nije odgovarao zbog njegovog run&gun stila nogometa...warden je napisao/la: nisi ti dobar ,onaj zeleni hljeb te udario jel ?![]()
znam da se ne spominje nigdje ,reko da ga Roma nije poslala negdje na posudbu ,al eto izgleda da nije

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
- Lazar Popović
- Kontakt:
Raul_64 je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:nije to Lamela ,to je Abudin Mamela iz Doboja kod Kaknja,bio u vezi sa Amnom Delic (Delijina rodica) dugi niz godina i onda ga ona ostavila zbog onog Berbica sto auto-klime postavlja...valjda se Mamela zato odlucio za prelazak u Rim...Inace mu je Musija u kaknjskom Rudaru nudio dosta bolje uslove,al Slavisi nije odgovarao zbog njegovog run&gun stila nogometa...warden je napisao/la: nisi ti dobar ,onaj zeleni hljeb te udario jel ?![]()

Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee
Ja ,ja jesi vidio lika ,ja i ti pricamo ,iznenada se pojavi
Al nije bilo upuceno njemu ,ja i raul 64 nesto smo oko Lamele al eto nije on sve quoto ,uglavnom ovako je izgledo cijeli chat :
:
nije to Lamela ,to je Abudin Mamela iz Doboja kod Kaknja,bio u vezi sa Amnom Delic (Delijina rodica) dugi niz godina i onda ga ona ostavila zbog onog Berbica sto auto-klime postavlja...valjda se Mamela zato odlucio za prelazak u Rim...Inace mu je Musija u kaknjskom Rudaru nudio dosta bolje uslove,al Slavisi nije odgovarao zbog njegovog run&gun stila nogometa...[/quote]

Al nije bilo upuceno njemu ,ja i raul 64 nesto smo oko Lamele al eto nije on sve quoto ,uglavnom ovako je izgledo cijeli chat :
A onda ovaj likwarden je napisao/la:nisi ti dobar ,onaj zeleni hljeb te udario jel ?Raul_64 je napisao/la:12 miliona sve uredno,cuj posudbu udarilo sunce jeldewarden je napisao/la:EE sta bi sa Lamelom ,jel on potpiso ? nesto se ne sjecam ,a nikako se momak ne spominje da nije na posudbu poslat negdje ?

nije to Lamela ,to je Abudin Mamela iz Doboja kod Kaknja,bio u vezi sa Amnom Delic (Delijina rodica) dugi niz godina i onda ga ona ostavila zbog onog Berbica sto auto-klime postavlja...valjda se Mamela zato odlucio za prelazak u Rim...Inace mu je Musija u kaknjskom Rudaru nudio dosta bolje uslove,al Slavisi nije odgovarao zbog njegovog run&gun stila nogometa...[/quote]
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
HahahahahaIgorBL je napisao/la:Je l' ja jedini smatram da ovaj lik nije bas uperan s glavom?DRHAUSE je napisao/la:Potpis.DRHAUSE je napisao/la:Najgori naturalizovani igrač u evropi.

Prejak ,RK krivaja i ja sam iz Z"dica

trebas mi se javit na pp da vidimo jel se znamo

IO SONO INTERISTA
Postao/la fican dana 03 sep 2011, 23:58
o safetu ne treba trošiti riječi, svoju igračku karijeru je nastavio kroz trenersku. jednog dana će voditi i barselonu siguran sam
FORZA MARŠAL !!!
Ko je sad ovaj

kitajima je napisao/la:Budi patriota i vjeruj,ne trebas nista da jedes,vazno je vjerovati i pomoliti se,ne psuj mnogo i sve ce biti onako kako zelis,dakle nema potrebe za scenama nasilja prema predmetu dovoljna je molitva,ako si ateista pomoli se i vjeruj u daljinski,ako opet nemas daljinski imas prozor obecaj mu da ga neces razbit ukoliko bude kako ocekujes i sve ce bit ok. Znam da je mozda malo morbicno ali ne vidim drugi nacin da ti objasnim sta znaci vjerovati u nemoguce "nek bude kako bit ne moze".Dylan Dog je napisao/la:legendo,sta si mi ono pisao dok me nije bilo,nisam nista skontao![]()
i sutra ce se konacno pokazati da nemas pojma o kosarci,ako se obistini tvoje da cemo pobjediti Hrvatsku pojescu svoj kacket,Legea BiH orginal
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- L' Imperator
- Kontakt:
bimbrlica je napisao/la:nije to Lamela ,to je Abudin Mamela iz Doboja kod Kaknja,bio u vezi sa Amnom Delic (Delijina rodica) dugi niz godina i onda ga ona ostavila zbog onog Berbica sto auto-klime postavlja...valjda se Mamela zato odlucio za prelazak u Rim...Inace mu je Musija u kaknjskom Rudaru nudio dosta bolje uslove,al Slavisi nije odgovarao zbog njegovog run&gun stila nogometa...warden je napisao/la: nisi ti dobar ,onaj zeleni hljeb te udario jel ?![]()

#samoRudar #zauvijek
daj ba telo,ne ser.iL' Imperator je napisao/la:bimbrlica je napisao/la:nije to Lamela ,to je Abudin Mamela iz Doboja kod Kaknja,bio u vezi sa Amnom Delic (Delijina rodica) dugi niz godina i onda ga ona ostavila zbog onog Berbica sto auto-klime postavlja...valjda se Mamela zato odlucio za prelazak u Rim...Inace mu je Musija u kaknjskom Rudaru nudio dosta bolje uslove,al Slavisi nije odgovarao zbog njegovog run&gun stila nogometa...warden je napisao/la: nisi ti dobar ,onaj zeleni hljeb te udario jel ?![]()
znam da se ne spominje nigdje ,reko da ga Roma nije poslala negdje na posudbu ,al eto izgleda da nije![]()
![]()
![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
fican je napisao/la:fifa može popušit **** pesu

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
šta je tu smiješnoPuma je napisao/la:fican je napisao/la:fifa može popušit **** pesu

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
harry_90 je napisao/la:Mozemo ih uzeti jedino ako nas krene sut za 3 poena,kao protiv Crne Gore,pokusavat snjima nesto ispod kosa ne vrijedi,jer nase trudnice ne znaju skociti nisu budalemozda stavit Bavcica da isprepada Tomica i ekipu,pa dodjemo do lopte pod kosem

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.