FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bas me zanima sta ce se smatrat dobrom sezonom za napadaca ovdje sljedecih sezona. Kakva statistika?
Pitam jer je Suarez ovdje bio dezurni krivac kod 90 % ljudi. Ocito 25-30 komada bez ikakve forme nije bilo dovoljno.
Hvali se Lautaro, covjek zabio u najboljoj sezoni manje nego Suarez u ovoj zadnjoj. Jos je mladji 10 godina hahahaha.
Kakav nas spektakl fejlova u napadu ocekuje, bilo ko da dodje.
Pitam jer je Suarez ovdje bio dezurni krivac kod 90 % ljudi. Ocito 25-30 komada bez ikakve forme nije bilo dovoljno.
Hvali se Lautaro, covjek zabio u najboljoj sezoni manje nego Suarez u ovoj zadnjoj. Jos je mladji 10 godina hahahaha.
Kakav nas spektakl fejlova u napadu ocekuje, bilo ko da dodje.
27.10.2020
Ovo je sva poenta.Mundo Deportivo prenosi ukoliko Barcelona ne dovede novog napadača do 5. listopada/oktobra, tada će u Barçine redove doći Cristhian Stuani.
Urugvajac ima 33 godine i nastupa za Gironu u drugom razredu španjolskog nogometa, a već prije je dovođen u vezu s Blaugranom, i to prvenstveno kao napadač koji je trebao doći umjesto Martina Braithwaitea.
Otjeras Suareza i ovakvo sr.anje od igraca ce ti doc.
Bokte vidio ja i zaboravio na eksperiment Boateng
27.10.2020
Ne brini, doce Depay do kraja prelaznog roka.leorey je napisao/la: ↑24 sep 2020, 15:49Ovo je sva poenta.Mundo Deportivo prenosi ukoliko Barcelona ne dovede novog napadača do 5. listopada/oktobra, tada će u Barçine redove doći Cristhian Stuani.
Urugvajac ima 33 godine i nastupa za Gironu u drugom razredu španjolskog nogometa, a već prije je dovođen u vezu s Blaugranom, i to prvenstveno kao napadač koji je trebao doći umjesto Martina Braithwaitea.
Otjeras Suareza i ovakvo sr.anje od igraca ce ti doc.
Bokte vidio ja i zaboravio na eksperiment Boateng![]()
![]()
Bitno je prodati Todiba i Rafinhu. To su definitivno dva igraca koja su visak, a te pare uloziti u Garciu.
Pedri, Trincao, Matheus, Pjanic, Dest (ako dodje), za sada ne izgleda lose.
@igrajlopte 🐦
jbt debili prodaju Rafinju vec 5 godina, a frajer i dalje u Barci

Prodao bi se on davni dana da ga hoce da daju za 5-8m koliko bi mnogi klubovi u Spaniji bili spremni dati. Druga je stvar sto majstori zive u nekom svom univerzumu i misle da ce neki klub dati (pogotovo u Spaniji) 15ak miliona za njega.
@igrajlopte 🐦
Nadam se da ce ova bolesna uprava što prije potonuti i otici u zaborav, a i Koeman kao njihov covjek zajedno sa njom.Ronald Koeman je razlog zbog kojeg je Luis Suárez napustio Barcelonu, piše Mundo Deportivo. Nizozemac je već odavno zamislio kako će njegova ekipa Barcelone izgledati, a u istoj nije bilo mjesta za Urugvajca. Iz tog razloga su iz uprave tražili novi klub za El Pistolera, a uz Atlético Madrid samo je došla ponuda iz MLS lige.
Suárez je potonju ponudu odnio jer mu je želja bila nastaviti igrati u Europi, stoga je Madrid bio jedina moguća destinacija. Predsjednik Josep Maria Bartomeu je odbijao prodati napadača jednom od rivala za titulu La Lige, ali zbog činjenice da je na tome inzistirao novi trener, predsjednik ipak odlučio za taj potez.
Uprava kluba vjeruje Koemanu, čija je želja dovođenje Memphisa Depaya i Sergiña Desta, dva igrača koja su spremna za dolazak na Camp Nou.
Everton have re-opened talks with Barcelona to sign Todibo. Loan with buy option [€18m] offered, but #FCB want to sell him on a permanent deal to sign Eric Garcia @FabrizioRomano #Transfers
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Znaju li levati prodati igraca normalno, ko svi ostali, ko što Barci npr. Atletico prodaje svoje....yebo ih više loan nenormalne
Pa vidiš da hoće da te poslušaju. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nece, trebaju se postaviti ko ljudi i reci Nema više loana pichki materina, hoš kupiti ? bujrum...neš ? ne moraš, al odyebaus svima sa loanom i tom pricom.
Dok se ne postave tako, svako ce ih zayebavati i podcijenjivati, pa i Everton.
10 godina oni loanuju okolo svoje igrace, yebo im loan pleme nenormalno
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Zacrnilo mu se sve na riječ loan. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Odlična,jasonstatham je napisao/la: ↑24 sep 2020, 16:38Zašto ne?! Odlična opcija za desnog beka.
https://www.transfermarkt.de/kehrer-neb ... ews/371262
malo lošija od Semeda.
Ne znaju. Vec vidjeno 1000 puta.
I to stave neobaveznu kupnju i onda ti se covjek samo vraca.
Cist primjer ti je Rafinha hahaha.
Jedno je sto oni zele. Drugo je sto nece to dobit.
27.10.2020
Pa koliko godina pokušavaju prodati Rafinju nekome ? ima li 5 godina ? koliko su ga puta slali na posudbe ?
i ? šta bi ? jel ga ko otkupio ? kako ono bi - Mora ga Inter kupiti, neka obaveza....a eno ga još uvijek se vrzma po Ciutatu
Broj devet. Brojka koja će uvijek biti povezana s Luisom Suárezom nakon njegovih šest sezona s FC Barcelonom. Dovoljno vremena da se Urugvajac probije na treće mjesto sveukupne liste strijelaca u FC Barceloni sa 198 golova, a sada ćemo se prisjetiti devet najboljih:
U svojoj šestoj utakmici kao igrač Barçe, Suárez je otvorio svoj golgeterski račun. Bilo je to 25. studenoga/novembra 2014. u 27. minuti utakmice protiv APOEL-a u Ligi prvaka. Mali lažnjak, a zatim završetak u sam kut gola.
Suárez je pokazao svoju spremnost spektakularnim škaricama protiv Levantea na Camp Nouu u veljači/februaru 2015. godine. Samo da bi dokazao da nije slučajno, Urugvajac je ponovio podvig ne jednom već dva puta protiv Seville u dvije odvojene utakmice 2017. i 2019. godine.
Datuma 22. ožujka/marta 2015. Luis Suárez pretrčao je Pepea i Sergija Ramosa i postigao svoj prvi pogodak na El Clásicu. To mu je bio tek drugi nastup u legendarnom derbiju. Napadač je i dalje bio trn u oku najvećim rivalima s 11 golova u 16 nastupa protiv Real Madrida.
U lipnju 2015. godine El Pistolero je dramatično završio svoju prvu sezonu u Barçi. Pogodak protiv Juventusa u finalu Lige prvaka u Berlinu pomogao je Blaugrani do pobjede 3-1 i petog naslova za FC Barcelonu.
Uspješnu prvu sezonu Luisa Suáreza pratila je druga. Hat-trickom Urugvajca protiv Granade u svibnju/maju 2016. osvojen je drugi uzastopni naslov prvaka Španjolske, a s ukupno 53 gola te sezone, osvojio je Zlatnu kopačku za najboljeg europskog strijelca.
Možda mu to nije estetski najprijatniji pogodak, ali udarac glavom Luisa Suáreza u 3. minuti četvrtfinala Lige prvaka protiv Paris Saint-Germaina 2017. godine dao je Blaugrani nadu da je povratak moguć. Ostalo je, kako kažu, povijest.
U samo 114 utakmica, Suárez je u siječnju/januaru 2018. godine postigao sto golova kao igrač Barce, brže od bilo koga drugog u povijesti kluba.
"To je najbolji gol u mojoj karijeri", rekao je Suárez nakon spektakularnog "backheel" pogotka protiv Mallorce u prosincu/decembru 2019. godine. Zimske večeri na Camp Nouu njegov je pogodak iz uskog kuta podigao navijače na noge.
Leo Messi, César Rodríguez i Luis Suárez. Srpanj/jul 2020. u katalonskom derbiju protiv Espanyola Suárez zabija 195. gol u dresu Barçe i diže se na treće mjesto na listi Barçinih strijelaca.
League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Ne treba zaboravit.Suarez: Kad mi je moj agent rekao da me i dalje zeli Barcelona, poceo sam da placem. Uprkos svega sto sam napravio, oni su odlucili da me kupe. Necu im to nikad zaboravit.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.