Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
I jel realno bio medju najbolja tri igraca?
Naravno da se trebaju boriti, o tome sam i pricao sto puta ovdje, a ljudi odmah 'ma, pusti njega'. Cuj, molim te, kao da se ima izbor od 100 000 igraca pa da se tako ponasa KSBiH, vazda netko nesto uvrijedjen umjesto da se bori za igraca i pruza uvjete i mogucnosti, da ga nagovori nekako da da tome svemu sansu. Brojni su skepticni u startu, no ako se neces ni potruditi oko njega, nemoj brate ocekivati da ce netko pored toga skepticizma i svega ostalog tebi se nuditi, jer nece sigurno.
Naravno da se trebaju boriti, o tome sam i pricao sto puta ovdje, a ljudi odmah 'ma, pusti njega'. Cuj, molim te, kao da se ima izbor od 100 000 igraca pa da se tako ponasa KSBiH, vazda netko nesto uvrijedjen umjesto da se bori za igraca i pruza uvjete i mogucnosti, da ga nagovori nekako da da tome svemu sansu. Brojni su skepticni u startu, no ako se neces ni potruditi oko njega, nemoj brate ocekivati da ce netko pored toga skepticizma i svega ostalog tebi se nuditi, jer nece sigurno.
...Život za Široki...
Ako se za ikoga borilo, borilo se za Kuzmica. Realnost je da u ovom trenutku nema mjesta u 12 igraca. To sto Jankov njemu puni glavu da je Jabbar, neka druga stvar. Sta je Kuzmic dosada odigrao u karijeri? Apsolutno nista, tek treba da se dokaze.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
mene zanima da li ce makar biti neki stream ovog turnira u italiji volio bi pogledat fkt cekam citavo ljeto XD
-
- Kontakt:
ne znam je li iko vidio mix nemanje mitrovića na youtubeu. ovaj momak je fenomenalan šuter.
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
i menegrgr je napisao/la:mene zanima da li ce makar biti neki stream ovog turnira u italiji volio bi pogledat fkt cekam citavo ljeto XD
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Haman da cemo vidjet sutrakokuz je napisao/la:i menegrgr je napisao/la:mene zanima da li ce makar biti neki stream ovog turnira u italiji volio bi pogledat fkt cekam citavo ljeto XD

Od 20:00 h trazim rezultat BiH vs CG i nikako ne mogu da nadjem, kad pogleda malo prije da oni tek igraju sutra

Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Meni samo daje nac stream da gledam ko bi to mogao preonosit ona njihova RAI Sranja sigurno ? :S
-
- Kontakt:
RASPORED
Srijeda, 25. jul
CRNA GORA - Bosna i Hercegovina (18.00)
Italija - Finska (20.30)
Četvrtak, 26. jul
CRNA GORA - Finska (18.00)
Italija - Bosna i Hercegovina (20.30)
Petak, 27. jul
Finska - Bosna i Hercegovina (18.00)
CRNA GORA - Italija (20.30)
Srijeda, 25. jul
CRNA GORA - Bosna i Hercegovina (18.00)
Italija - Finska (20.30)
Četvrtak, 26. jul
CRNA GORA - Finska (18.00)
Italija - Bosna i Hercegovina (20.30)
Petak, 27. jul
Finska - Bosna i Hercegovina (18.00)
CRNA GORA - Italija (20.30)
Kako se zove kanal talijanski koji prenosi meceve?
- legenda reala
- Kontakt:
Sportitalia 2Batko je napisao/la:Kako se zove kanal talijanski koji prenosi meceve?
Ali će ove godine samo prenositi utakmice Italijanske reprezentacije sa tog turnira, znači samo sutra će biti prenos naše utakmice(kad budemo igrali s Talijanima)
26-tog u 20:30 direktan prijenos, 27-og u 16 snimak

Ima na njihovoj stranici neka WEB Tv pa vidite kad bude utakmica možda puste

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Mozda Crnogorci odrade prenos tekme. Vidim linkove za tamo nekakvu filipinsku ligu, a nema za jedan lijep turnir i Italiji... Smijesno...
pa to je do talijana, oni nezele da prenose pa nemoze ni biti onda stream. realno, to je i razumljivo da oni nece prenositi druge reprezentacije, jer nevjerujem da se u italiji puno ljudi interesuje za utakmice bih-cg ili bih-finska
- legenda reala
- Kontakt:
Prošle godine su prenosili sve utakmice na RaiSportu, ali stream se nije mogo naći
Vidjećemo ove hoće li biti bar strema, nemam živaca da okrećem antenu jer i Sarajevo igra u istom terminu
Ko ima živaca 12,5 W bivši Atlantic Bird ima slobodni kanali su ovi Talijanski pa gledajte
Ja se nadam što boljim partijam pa ako bude kakvih snimaka pogledati to, ako ne bože moj

Vidjećemo ove hoće li biti bar strema, nemam živaca da okrećem antenu jer i Sarajevo igra u istom terminu

Ko ima živaca 12,5 W bivši Atlantic Bird ima slobodni kanali su ovi Talijanski pa gledajte

Ja se nadam što boljim partijam pa ako bude kakvih snimaka pogledati to, ako ne bože moj

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
de trehnite ovdje linkove ako bilo šta nađete 

Potpis , ili ako neko nadje makar livescore ili nesto tako ako nema vec prenosa ... XDkokuz je napisao/la:de trehnite ovdje linkove ako bilo šta nađete
Jel se zna ili bar naslucuje prva petorka nakon ovog dijela priprema..
SLOBODA NAVIJAČIMA
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Vjerovatno:ennis je napisao/la:Jel se zna ili bar naslucuje prva petorka nakon ovog dijela priprema..
Wright - Mitrović - Đedović -Teletović - Kikanović
Naletilić - MAšić - Peršić - Bavčić - Sinanović (Nurkić - Brkić)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Ljudi, ovog Nurkića sam gledao na 6.aprilskom turniru i momak je fantazija. Kažu da je ovih dana bio još bolji.
Zna li neko o njemu šta više, jer me stvarno zanima kad kažu da momak još nema 18 punih godina a ima manire iskusnog igračine..
Zna li neko o njemu šta više, jer me stvarno zanima kad kažu da momak još nema 18 punih godina a ima manire iskusnog igračine..
wright - mašić - đedović - teletović - kikanovićennis je napisao/la:Jel se zna ili bar naslucuje prva petorka nakon ovog dijela priprema..
ova je petorka igrala protiv juniora...