Liku su vec 23 godine i to su ozbiljne fudbalske godine u danasnje vrijeme. Nije on nikakva klasa u nastajanju pogtovo kad mu vidis statistiku, već je Demirovic obicna kur.cina od fudbaleraSheyi je napisao/la: ↑06 nov 2024, 21:36El Bilal je klasa u nastajanju i on sigurno moze biti daleko iznad Demirovica, nazalost za nas, ali su ga platili na pozajmicu 2.75 miliona Atalanti, i ako ispuni neke stavke iz ugovora mogu ga uzeti za 16.5 miliona sto je sitnica, moze biti da ima u ugovoru odredjen broj tekmi da odigra ili sl.
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
-
- Kontakt:
Ušao je u 55. umjesto Undava.
Povrijedio se Kurd, prilika Demiroviću da se nametne.
Promasio penal. Ocajno izveden...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trapp jedan od najboljih golmana za penale. Znao sam da ce promasiti 

On sam u spicu ne moze igrat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nije vezano za penal, al on je klasicni SS i ako ga stavis samog na CF dodje na isto kao da igras sa laznom devetkom.
Ocekujem Woltemadea ili Bilala od pocetka drugog poluvremena, vjerovatno Rieder vani. Führich sebican 2 puta a moglo je bit opasno.
15.10.2013.
- Beduin
- Kontakt:
Kao da ga je promasaj penala poljuljao. Nekako mi je skroz bezvoljan i odsutan, nema ni one njegove trke i pressinga, srcanosti.
Treba mu gol pod hitno. I ova seljakanja po klupi vjerovatno frustriraju jer je dosao kao skupo pojacanje, postigao odmah par golova i onda ovo mixanje tima konstantno.
Treba mu gol pod hitno. I ova seljakanja po klupi vjerovatno frustriraju jer je dosao kao skupo pojacanje, postigao odmah par golova i onda ovo mixanje tima konstantno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- JayCatwright
- Kontakt:
Eto šta se desi kad panjčuga igra u prvoj postavi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne znam sto su njemu dali da puca penale. On je poznat kao napadac koji ne postize golove.
Ima li napadaca u reprezentaciji ijednoj da je odigrao 29 utakmica i zabio 2 gola. A da je glavni napadac te ekipe.
Ima li napadaca u reprezentaciji ijednoj da je odigrao 29 utakmica i zabio 2 gola. A da je glavni napadac te ekipe.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 10 nov 2024, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
Trebaju vidjet mogu li dobiti bar pola placenog da ga vrate u Augsburg.
- Beduin
- Kontakt:
Zato sto si glup ko qurac. Otkad je to on glavni napadac, od svoje prve utakmice?tuzlak1987 je napisao/la: ↑10 nov 2024, 18:57Ne znam sto su njemu dali da puca penale. On je poznat kao napadac koji ne postize golove.
Ti se bas trudis.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Uh kakva precka, odlicno se zagradi i opuca.
Ne da mu se u pm.
Ne da mu se u pm.
075 ❤
075 ❤
Kad sa 10 metara 1 na 1 sa golmanom zakucas u precku to ne znaci da ti se ne da vec da nisi u stanju da zabijes cistu sansu.
15.10.2013.
- JayCatwright
- Kontakt:
Ovi na temi počeli slaviti prečke 

- Beduin
- Kontakt:
Cuj horde glupsona, ne razumiju komentarisanje same utakmice, njihovim zakrzljalim sivim celijama je to slavlje i nekakvo velicanje. 
075 ❤
075 ❤
- JayCatwright
- Kontakt:
Na 0-3 brat slavi prečke, e jesi beduin
Odlican danas ...
Kažu na SS.ba forumu, da nije Kanea najbolji napadač lige.

Kažu na SS.ba forumu, da nije Kanea najbolji napadač lige.

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.