jusuf nurkic za siromasnealemsa je napisao/la:
Opet je plako po instagramu, srednjoskolac ga neki lozio
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
eo slušam "pull up" KD na podcastu, bokte kako arogantno zvuči frajer. objašnjava zašto je odgovorio, jbt nekom klincu koji održava stranicu kaže da nema blage veze o košarci i samo da mrzi Warriorse i njega...
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
KD mommas boy
crybaby
crybaby
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ma mali ga trollo napiso listu igraca koji ne mogu voditi ekipu i koji nisu alpha i stavio KD, ovaj se nalozio, prepiro se s malim
Glavni argument mozgonje nakon prepiranja "you're 12 i don't your respect or opinion"

Glavni argument mozgonje nakon prepiranja "you're 12 i don't your respect or opinion"

Durant je idiot al svi ovdje koji ga pljuju bi voljeli da igra za ekipu za koju onu navijaju
No shit, to nea veze s ovim stvarima, gdje je coj'k osjetljiv, ovo mu nije prvi put da pokaze mentalnu stabilnost ne bitnim stvarimaMElloo je napisao/la:Durant je idiot al svi ovdje koji ga pljuju bi voljeli da igra za ekipu za koju onu navijaju

Bukvalno isto da kazes Trump je idiot ali bi svako volio imat 8 milijardi dollara, no shit jebte

Joj Kevine

Free agent Vince Carter has agreed to a one-year deal with the Atlanta Hawks, league **** tells ESPN. Hawks want Carter around its young locker room.
Rockets signed Isaiah Hartenstein
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
KDu treba zabraniti društvene mreže za njegovo dobro 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Šta je b word ? 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
BitchHankMoody je napisao/la:Boston?gaston je napisao/la:Šta je b word ?
Beta
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Kosarkaske fanove zanima showtime, a ne ruska skola kosarke Grega Popovića.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva glupost od izjave.![]()
![]()
Kosarkaske fanove ne zanimaju zivotni i biznis planovi igraca,vec ono na terenu i titule.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Al kakav je VC gospodin. Ne ring chasea ni po stare dane.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Joj koja je ovo glupost što se često provlači.BuffonGigi je napisao/la:Kosarkaske fanove zanima showtime, a ne ruska skola kosarke Grega Popovića.NEZALAGANJE je napisao/la:Kakva glupost od izjave.![]()
![]()
Kosarkaske fanove ne zanimaju zivotni i biznis planovi igraca,vec ono na terenu i titule.
Pravite od fanove mindless mašine ( da mi oprosti let3) kojima je bitno samo show i zabava što je čista nebuloza
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
On kao da se trudi da ga što više ljudi mrzirio_Ferdy88 je napisao/la:KDu treba zabraniti društvene mreže za njegovo dobro

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Još on ima hrabrosti reći nekome da je snake 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.