takva podrska mi nije potrebnario_Ferdy88 je napisao/la:To možda samo vaše, meni to ne kažu nikad, ne daju mi ni da im priđemDANTES je napisao/la:
Kažu vama i vaše žene da yebete najbolje i da imate najveći pa šta? To je podrška..

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
takva podrska mi nije potrebnario_Ferdy88 je napisao/la:To možda samo vaše, meni to ne kažu nikad, ne daju mi ni da im priđemDANTES je napisao/la:
Kažu vama i vaše žene da yebete najbolje i da imate najveći pa šta? To je podrška..
Bila je 2015, srebro na EP.Ivo Daneu je napisao/la:Da, na svetskom u rukometu i ovaj vikend i bronza na ekipnom u stolnom tenisu! Da nismo dva puta dobili Ruse, prvake u odbojci, realno bi mogla biti i tu opet koja medalja!FoSte95 je napisao/la:nešto kontam, Slovenci zimus bronza u rukometu, sada zlato u košarci
Danteu jeste. Jako je osjetljiv po pitanjima svog naroda i polnog organa.lumani je napisao/la:takva podrska mi nije potrebnario_Ferdy88 je napisao/la:To možda samo vaše, meni to ne kažu nikad, ne daju mi ni da im priđemDANTES je napisao/la:
http://sportklub.rs/Kosarka/Eurobasket/ ... -godine-[b]Bogdan-je-MVP[/b].htmlmarconato je napisao/la:nerminh74 je napisao/la:Da je Bogdan MVP pored zivog dragona koji odvede slovence na vrh europeA gdje je to izjavio?!filip13 je napisao/la:![]()
Mozda to da je bogdanovic mvp?
Otvorio...Kaze:nerminh74 je napisao/la: http://sportklub.rs/Kosarka/Eurobasket/ ... -godine-[b]Bogdan-je-MVP[/b].html
otvori link
Gledao sam i prenos doceka i to je to sto je on rekao..."Pozdrav Beograde, pozdrav Srbijo", bile su prve reči selektora Đorđevića.
"Hvala vam na podršci, na vetru u leđa koji nam je potreban da dođemo do medalja. Hvala momcima, 12 legendi srpskog sporta i košarke, 12 legendi svetske košarke. Medalje oko vrata sve govore, njih su zaslužili uz pomoć svih ljudi koji stoje pored njih i svima neizmerno hvala. Ja sam trenutno najponosniji Srbin na svetu jer me ovi momci čine ponosnim i besmrtnim", rekao je Đorđević u obraćanju i dodao:
"Obećavam vam da ćemo se za četiri godine ponovo videti na ovom balkonu kada se vratimo sa Evropskog prvenstva".
Ovo je vec postalo smaranje.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko puta spomene Bosnu, i oca Bosanca.. Gorane izdajico sto nas nisi izabrao, a ne da uvijek ganjamo amera playmakera![]()
To se desilo 1999. godine.Vucevich je napisao/la:To me podsjeća na onu bezveznu priču da se Ibrahimović 'nudio' Bosni ali ga 'naši nisu htjeli'.
sekretar je napisao/la:Luka pjeva Miljacku kao pravi Bosanac. A malo dalje u Bg se Bogdanovicu uzvikuje MVP. To je jos jedna laz. Pa zar nisu vidjeli da je Dragic MVP. Decko koji porijeklo vuce iz Zvornika, Republika Bosna i Hercegovina.
Jadnici i fasiste poput tebe bi trebali biti izolovani od ostatka svijeta i kastrirani da genetski urodjene poremecaje ne bi dalje sirili.Savjest je napisao/la:Ovo je vec postalo smaranje.akisarajevo92 je napisao/la:Koliko puta spomene Bosnu, i oca Bosanca.. Gorane izdajico sto nas nisi izabrao, a ne da uvijek ganjamo amera playmakera![]()
Biti vrhunski kosarkas i pri tome se zvati Goran ili Mate , a igrati za BIH? Bajke su vjerovatno na drugom podforumu
Bolje pod zemlju da je više niko ne može naći.BernardBarnjak je napisao/la:Vrijeme je da ova tema ide pod kljuc
Jel moguće Rio i na ovoj temirio_Ferdy88 je napisao/la:To možda samo vaše, meni to ne kažu nikad, ne daju mi ni da im priđemDANTES je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:Da ipak zaključimo na fin način
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.