Muntari blizu prelaska u Premiership
Alexis Sanchez sljedece sedmice dolazi u Milano na pregovore s Vama

Leonardo moli Morratija da da' Etoa za Teveza
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ja sam babe rekao da je Flamini bio spreman danas bi igrao sa Gattusom u paru....evo ti sastava da je sve ok.....Gattuso Flamini Prince-----Robinho----Pato-Ibra...a u odbrani fale Zambrota Nesta i na golu Abbiati......tak da momak ne pratis Milan i ne mozes da pricas ko je u prvih jedanaest a ko ne.....iako cesto Allegri rotira sredinu....Genije je napisao/la:Vidi nije problem lažem,znači ovako sredinaRaikkonen je napisao/la: Momak djelis dezinformacije....Flamini da je bio spreman danas bi igrao sa Gattusom.....(dakle ni jedan od njih ne bi morao na klupu odmah da razjasnimo).....Boateng kad igra uvijeek igra i Robinho jer ne mjenjaju jedan drugoga (neznam ko ti daje takve inf. ).......dalje Abbiati je danas falio mnogo...zatim Nesta.....Zambrota....6 standardnih igraca nije bilo....nemoj molim te govorit da smo igrali kompletni kad nemas pojma o formaciji i sastavu najjace ekipe SERIE-A
gatuzo,flamini,pirlo,boateng
ibrahimović,pato,robinjo
U ODBRANI NIKO(LIJEPO SI REKAO DA ZAJEDNO IGRAJU(BOATENG I ROBINJO) I (FLAMINI I GATUZO)).
Haj odluči se ko ti je standardan u mozgu jel srednji ili veliki mozak.
To da se može napraviti najjača ekipa bez banke još nisam čuo,ti kontaš jedna dvije posudbe i eto ga najjači smo.
SVE ĆEMO VIDJETI ALI ŠTO SE MENE TIČE NIJEDAN IGRAČ MILANA NEBI IMAO MEJSTU U 11 INTERA OSIM IBRAIMHOVIĆA KOJI IGRA ZA SEBE I SVOJU STATISTIKU.
Pirlo je sve vise i vise u drugom planu....neki novi klinci dolazeMonolog je napisao/la:To se ne računa više na Pirla?![]()
Da ne začatavam ovu temu postavljajući pitanja vezana za AC Milan, moram priznati da je dobro djelovala ova šok terapija za Interovce. Iako sam i dan danas skeptičan po pitanju Leonardovog znanja te mogućnosti da vrati Inter u pravi pobjednički kolosijek, isti je u prva 2 meča sakupio 6 bodova. Još kada tome dodamo i 2 utakmice zaostatka koje Inter treba odigrati, onda se s pravom može računati na zanimljivu borbu za scudetto.
halo momcino sta pises bolan,pirlo ima zacementirano mjesto samo sto je lik povrijedjen pa ne igra tako da to sto pises pada u vodu,ali tome nije mjesto na ovoj temi...Raikkonen je napisao/la:Pirlo je sve vise i vise u drugom planu....neki novi klinci dolazeMonolog je napisao/la:To se ne računa više na Pirla?![]()
Da ne začatavam ovu temu postavljajući pitanja vezana za AC Milan, moram priznati da je dobro djelovala ova šok terapija za Interovce. Iako sam i dan danas skeptičan po pitanju Leonardovog znanja te mogućnosti da vrati Inter u pravi pobjednički kolosijek, isti je u prva 2 meča sakupio 6 bodova. Još kada tome dodamo i 2 utakmice zaostatka koje Inter treba odigrati, onda se s pravom može računati na zanimljivu borbu za scudetto.![]()
.........a za scudetto ce da bude gutavo.....Inter ili Milan.......mada mi imamo vise sansi.......vidjet cemo ipak na kraju
Bolan ne prosipaj se beze jedino Ibra ima zacementirano mjesto u Milanu i niko vise.....a Pirlo je odavno izgubi mjesto u prvih 11 za tvoju inf.....i moze igrati samo nekad kad se rotira ekipa.....eto da vise ne pricamo o Milanuscudetto je napisao/la:halo momcino sta pises bolan,pirlo ima zacementirano mjesto samo sto je lik povrijedjen pa ne igra tako da to sto pises pada u vodu,ali tome nije mjesto na ovoj temi...Raikkonen je napisao/la:Pirlo je sve vise i vise u drugom planu....neki novi klinci dolazeMonolog je napisao/la:To se ne računa više na Pirla?![]()
Da ne začatavam ovu temu postavljajući pitanja vezana za AC Milan, moram priznati da je dobro djelovala ova šok terapija za Interovce. Iako sam i dan danas skeptičan po pitanju Leonardovog znanja te mogućnosti da vrati Inter u pravi pobjednički kolosijek, isti je u prva 2 meča sakupio 6 bodova. Još kada tome dodamo i 2 utakmice zaostatka koje Inter treba odigrati, onda se s pravom može računati na zanimljivu borbu za scudetto.![]()
.........a za scudetto ce da bude gutavo.....Inter ili Milan.......mada mi imamo vise sansi.......vidjet cemo ipak na kraju
Nadam se da ce i jedan i drugi milito uciInterista di cuore je napisao/la:sastavi :
Inter: 12 Castellazzi; 13 Maicon, 15 Ranocchia, 23 Materazzi, 39 Santon; 4 Zanetti, 19 Cambiasso, 4 Mariga; 11 Muntari; 27 Pandev, 9 Eto'o.
A disposizione: 21 Orlandoni, 6 Lucio, 20 Obi,22 Milito, 22 Milito,24 Rivas, 40 Nwankwo, 88 Biabiany.
Allenatore: Leonardo.
Genoa: 73 Scarpi; 17 Rudolf, 3 Dainelli, 24 Moretti, 4 Criscito; 33 Kucka, 42 Veloso, 11 Kharja; 18 Rafinha; 29 Jelenic, 25 Boakye.
A disposizione: 88 Perin, 7 Rossi, 8 Palacio, 14 Sculli, 20 Mesto, 36 Zuculini, 77 Milanetto.
Allenatore: Davide Ballardini
Arbitro: Nicola Pierpaoli di Firenze
Pa ovaj eto'o je masina,sad mi je jos vise zao sto ode iz barce.Interista di cuore je napisao/la:Jelenic je novi,92 godiste...mislim da je slovenac...
kakav je igrac ovaj Eto'o,to je strasno ! kakva 2 gola zabi majstor![]()
Ranocchia odlican,Maicon ponovo asist,Muntari jako dobar,kakvu je sutinu imo pred kraj poluvremena ja lopte nisam vidio...![]()
al je*o to Santon igra ko u najbolje dane,igra predobro po lijevoj strani.kako mi je samo drag,nadam se da ce ga ova utakmica vratit u prvi tim,jer stvarno je bolji od Chivua.
btw @Villa
sa oficijelne skino,njihova greska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.