Pa puno je bolji igrač od Icardija recimo... A Icardija inter isto tako cjeni...Chinaglia je napisao/la:Zamparini brat izvisio cijenu za Dybalu od £31 mln, pa ko voli, nek' izvolišto je najluđe, prodat' će ga masno, k'o i Pastorea
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- korisnikforuma
- Kontakt:
Re: Serie A
ma Dybala će bit' igračina, po men iga vrijedi platit' mnogo, jer za njega smatram da ne postoji ni 1% mogućnosti da će flopirat'
on mi je nešto kao Cavani, samo je pitanje ko će imat' novčanik, sreću i pamet da prvi kupi Dybalu, kao što je Napoli, Cavanija 

- IlPrincipe
- Kontakt:
Po cemu je to puno bolji od Icardija?Možda bude bolji,ali trenutno sigurno nije.korisnikforuma je napisao/la:Pa puno je bolji igrač od Icardija recimo... A Icardija inter isto tako cjeni...Chinaglia je napisao/la:Zamparini brat izvisio cijenu za Dybalu od £31 mln, pa ko voli, nek' izvolišto je najluđe, prodat' će ga masno, k'o i Pastorea
Dybala je mediokritet. Jedan Abel Hernandez je bio stroj za njega pa je godinama kuburio u Palermu, a tek ove sezone ima pokoji bljesak talenta u Hullu.
Ali ne sumnjam da će Zamparini nekoga prevariti i uzeti masne pare za tog pjetlića koji ne može duela dobiti sa igračem od 60+ kg.
Ali ne sumnjam da će Zamparini nekoga prevariti i uzeti masne pare za tog pjetlića koji ne može duela dobiti sa igračem od 60+ kg.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
Pa po igri, umijeću baratanja loptom, većini aspekata nogometne igre, osjećaju za gol, tehnici, brzini, driblingu na malom prostoru...SiamoNoi je napisao/la:Po cemu je to puno bolji od Icardija?Možda bude bolji,ali trenutno sigurno nije.korisnikforuma je napisao/la:Pa puno je bolji igrač od Icardija recimo... A Icardija inter isto tako cjeni...Chinaglia je napisao/la:Zamparini brat izvisio cijenu za Dybalu od £31 mln, pa ko voli, nek' izvolišto je najluđe, prodat' će ga masno, k'o i Pastorea
Nije Icardi loš igra, ali je Dybala jednostavno bolji, pa nije Zamaparini lud pa da plati 12 milijuna eura za nedokazanog igrača, a da taj igrač ne postane zvijezda...
Jednostavno, Dybala je predodređen za greatness, kao i Cavani i mnogi prije njega koje je Zampa ulovijo

- IlCapitano
- Kontakt:
Giovinco???Pogba je napisao/la:Dybala je mediokritet. Jedan Abel Hernandez je bio stroj za njega pa je godinama kuburio u Palermu, a tek ove sezone ima pokoji bljesak talenta u Hullu.

★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Serie A
Sta je s njim?
Giovinco s narandzom moze ono sto taj mali s loptom. I vidi sta mu je to pomoglo.
Ovdje generalno vlada velika zaludjenost igracima tipa Dybala, Gabbiadini, Zaza, Berrardi, Muriel. Sve i jedan nece nista ostvariti ozbiljnije u karijeri. U to sam siguran.
One hit wonders. Dokazano na milon primjera.
Giovinco s narandzom moze ono sto taj mali s loptom. I vidi sta mu je to pomoglo.
Ovdje generalno vlada velika zaludjenost igracima tipa Dybala, Gabbiadini, Zaza, Berrardi, Muriel. Sve i jedan nece nista ostvariti ozbiljnije u karijeri. U to sam siguran.
One hit wonders. Dokazano na milon primjera.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 nov 2014, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Giovinco ne može dobiti duela sam sa sobom.
Pretjeruješ i olako se razbacuješ epitetima mediokritet, kloc, polovnjak itd. za svakog koji ti se ne sviđa/nemaš visoko mišljenje o njemu.

Pretjeruješ i olako se razbacuješ epitetima mediokritet, kloc, polovnjak itd. za svakog koji ti se ne sviđa/nemaš visoko mišljenje o njemu.
Serie A
Ma kakvi. Upravo dajem prave nazive stvarima.
Dozivio sam prosvjetljenje.
Nemojte Tita vam pokusavati da prodate nekome pricu o nekakvom igracu Dybali. Ono, vrh. Palermo je njegova dimenzija.
Cuj onoga Llorentea gore - Cavani u najavi.
Momak par sezona u Palermu i ne moze meda. Moze biti drugi Muriel ili drugi Gabbiadini. Nikako Cavani.
Dozivio sam prosvjetljenje.
Nemojte Tita vam pokusavati da prodate nekome pricu o nekakvom igracu Dybali. Ono, vrh. Palermo je njegova dimenzija.
Cuj onoga Llorentea gore - Cavani u najavi.

Momak par sezona u Palermu i ne moze meda. Moze biti drugi Muriel ili drugi Gabbiadini. Nikako Cavani.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 16 nov 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
- korisnikforuma
- Kontakt:
Giovinco je ipak dokazana klasa
Dybala je doveden iz druge argentinske lige, za 12 milijuna, uostalom glupo je raspravljati, vrijeme će pokazati...
I Giovinco je bio dobar u malim klubovima, razlika je što Dybala nije igrač za male klubove, on je predodređen za greatness
[youtube][/youtube]
Il nuovo Aguero

Dybala je doveden iz druge argentinske lige, za 12 milijuna, uostalom glupo je raspravljati, vrijeme će pokazati...
I Giovinco je bio dobar u malim klubovima, razlika je što Dybala nije igrač za male klubove, on je predodređen za greatness

[youtube][/youtube]
Il nuovo Aguero

Serie A
Ocam', ako ti postavim klip Giovinca u rasponu od 19-21 godine glava ce te zaboliti.
To ti je samo dokaz da u fudbalu mora milion stvari da se poklopi.
Pa ljudi mu predvidjali da ce prekucati Alexa i Baggia.
A ne tu neki il nuovo Sergio Aguero.
Pa i jedan El Sharawy koji je profesor licno tom Dybali riskira da postane jos samo jedan u nizu.
Ja prvi volim baciti hrabre izjave, pa ovdje su mi se smijali za Pogbu, isto sam bio hrabar sa Verratiem, sada s Ruganiem koji je stoperčina u najavi.
Ali ovo je baš hrabro bez nekog pretjeranog pokrića. Fazon je što se hvatate za Gia jer je logično moj miljenik i slab sam na njega iz više razloga, ali upravo vam je on primjer da igrač koji nema tehničke mane nije ništa uspio u karijeri, skoro, a predviđano mu je puno više.
Ali eto, da ne bude da dočekujem nečije prognoze na nož. Vidjet ćemo kada se potvrdi da sam u pravu.
To ti je samo dokaz da u fudbalu mora milion stvari da se poklopi.
Pa ljudi mu predvidjali da ce prekucati Alexa i Baggia.
A ne tu neki il nuovo Sergio Aguero.

Pa i jedan El Sharawy koji je profesor licno tom Dybali riskira da postane jos samo jedan u nizu.
Ja prvi volim baciti hrabre izjave, pa ovdje su mi se smijali za Pogbu, isto sam bio hrabar sa Verratiem, sada s Ruganiem koji je stoperčina u najavi.
Ali ovo je baš hrabro bez nekog pretjeranog pokrića. Fazon je što se hvatate za Gia jer je logično moj miljenik i slab sam na njega iz više razloga, ali upravo vam je on primjer da igrač koji nema tehničke mane nije ništa uspio u karijeri, skoro, a predviđano mu je puno više.
Ali eto, da ne bude da dočekujem nečije prognoze na nož. Vidjet ćemo kada se potvrdi da sam u pravu.

#MaxOUT
#MaxOUT
Jel Rugani Juventusov igrac?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Serie A
Jest ili je na posudbi ili ga pola imaju jedno od to dvojeSiamoNoi je napisao/la:Jel Rugani Juventusov igrac?

- IlCapitano
- Kontakt:
Na posudbi, vec je ugovoren povratak na ljeto.
Dybala jeste talenat ali nista veci od Muriela,Imobillea,Zaze itd..ako je Zamparini dao 12 miliona za igraca mora
da znaci da je ubo buduceg N01 u italiji SMIJESNO. Vrijeme ce pokazati ali mojeg sam misljenja da ce se tesko ko prevarit i iskesirat preko 30 miliona za nedokazanog igraca koji je veci dio karijere proveo po 2 ligama
da znaci da je ubo buduceg N01 u italiji SMIJESNO. Vrijeme ce pokazati ali mojeg sam misljenja da ce se tesko ko prevarit i iskesirat preko 30 miliona za nedokazanog igraca koji je veci dio karijere proveo po 2 ligama
- IlPrincipe
- Kontakt:
nekad bio veliki derbi sad nije
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipe
- Kontakt:
fixed*Andrej je napisao/la:nekad bio derbi sa velikim igračima, sad nije*
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.