Safet Sušić - Pape

IronMany
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la IronMany » 22 maj 2014, 23:06

Head je napisao/la:

:salut: :salut: :bih: :bih: :bow: :bow:
Nek crknu dusmani !!!! :lol: :tokralju:
Never forgett that football is not just a game of the individual skills of players. It's about the teamwork and love for your country, especially in the world cup!

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 22 maj 2014, 23:07

Ajax je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:I kako da ga ne gotiviš nakon ovoga...
Covjek je savim OK. Ali to nije dovoljno. Rezultati su bitni. Ili ih imas ili ih nemas. Mi smo za klasu bolji od Irana. I u najgorem slucaju podjednaki sa Nigerijom. Treba sacekati Svjetsko prvenstvo i onda suditi.
A, dosadašnji rezultati?
Ako prođemo grupu, hoćeš li onda napisati da treba sačekati Euro? :eh:
Što se SP tiče, čovjek je sam rekao da će neprolazak u naredni krug smatrati neuspjehom, tako da valjda radi na tome da zadovolji tvoj uslov. ;)

Pape je čovjek gospodin, čovjek iz naroda, sa velikim ambicijama, što se moglo zaključiti iz ovog razgovora. Malo mi je bezveze što su ovoliko čekali sa ovim, čekali neki prime time, ali smatram da su za to trebali pomjeriti onda termin snimanja. Ovo nije bio tipični razgovor o njegovoj karijeri i životu, baratalo se i nekim informacijama koje ipak trebaju uvijek biti ažurirane, tako da su sad gotovo beskorisne ili zbunjujuće. (Kako vidim, već se spominje napad na Misketa...)

Sve u svemu, čini mi se da će Pape ostati bar još jedan ciklus na klupi. :)
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 23:09

DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: +1 Ali to kod nas najmanje ima. To da pratis i onda objektivno procjenis. Nego samo ovi sto su se uvukli Papetu u s.upak i brane svaku izjavu protiv onih koji pljuju svaku izjavu. :crazy:
Da znam. Najzalostnije je sto se je mene na pocetku napadalo, kada sam se prijavio. Da mrzim Papeta a ja sam uvjek isto mislio. Nego je on tada vukao lose poteze. Koje je sada donekle popravio. Najvise sa pozivanjem Besica. Sada je sve na njemu. Da izabere pravu ( optimalnu ) taktiku. A sudit cu ga ( bar ja ) prema rezultatima. A ako bude imao rezultate na SP. Zaboli me racku za Tina Susica. Avdiju mislim da ce zamjeniti Stanic u buducnosti. Ako ne bude imao zapazenu ulogu na prvenstvu. Hadzic ce se tesko naigrati pored svih ovih igraca. A druge kadrovske zamjerke ja i nisam imao do njega. Osim taktike. A to cemo tek da vidimo kakva ce da bude na prvenstvu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2014, 23:18

kimbo je napisao/la:Vidim javljaj se delegati advokati sa po jednom COOL recenicom svaki. Jedan nabio 19000 a drugi 20000 postova Full time forumasi :thumbup:
Hajd' malo na Džekinu temu, nema te od kako dijamant zabija kao na traci,.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 maj 2014, 23:31

Ima li negdje video kompletnog intervjua?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 22 maj 2014, 23:33

Greivis je napisao/la:Ima li negdje video kompletnog intervjua?

[youtube][/youtube]

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 maj 2014, 23:38

Zahvaljujem. :thumbup:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 maj 2014, 23:48

Virtu4l je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Vidim javljaj se delegati advokati sa po jednom COOL recenicom svaki. Jedan nabio 19000 a drugi 20000 postova Full time forumasi :thumbup:
Hajd' malo na Džekinu temu, nema te od kako dijamant zabija kao na traci,.
Zasto bi se nesto kritikovalo kada radi kao podmazano a radi tako evo ima zadnja godina i po ... pokoja utakmica neprofesionalno ..pokoje guranje NEBITNOG Ibricica za rezultat u Brazilu nebitnog I..ne moze pokvariti zasluge i opsti utisak. Da malo manje pises a malo pazljivije citas nasao bi i posto u vezi Edina i spomenika koji mu se treba dici za zivota ... Ja neam problema sa tim. Obozavati nekog i cijeniti njegove zasluge i kvalitete nije uopste proturjecno ukazivanju i na nedostatke.

Tako i ti slobodno mozes navesti po neki Safetov nedostatak. Proslo je vrijeme praznovjerja ovo je 2014-a. Nje valjda da je perfektan trener.

Sada je aktuelan Safet , TIncek .. al eto Besa je tu pa je i to malo zamazano ...

Kad smo vec kod Besica ! Vidim Safetu su puna usta Besica (bolje ikad nego nikad doduse). Samo kako on onda moze objasniti izbacivanje istog iz repke u vrijeme kada je nasa repka hronicno bolovala od nedostatka zadnjeg veznog. Sjecam o kakvom su koncu visile ove kvalifikacije .. u kakvim smo grotestnim trenerskim postavkama ovo sve prezivjeli ..kako su nas na sredini razvaljivali Slovaci trcanjem ... Spominje se neka nedisciplina. Jedan normalan trener bi obavio telefonski razgovor izgladio sve .. a ne bi igrali bez zadnjeg veznog i izmisljali zadnjeg veznog u liku Tina Susica :cry: No, to pitanje nijedan novinar u ovoj zemlji nece nikada postaviti a Papetoljubci to posmatraju kao prirodne zakone. Nesto poput groma samo te lupi bez objasnjenja ..

I opet kazem imamo fascinantnu generaciju profesionalaca ..prije svega ljudi pa onda igraca .. njih bi mogao voditi i onaj lik iz Vrbanjuse Braco .. Tako unatoc nebulozama tipa veceras o Misimovicevoj kilazi ovi momci ce sve odraditi kako treba ..unatoc Susicu !!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 maj 2014, 00:33

Oj ko je njima milfaca. :rol: I jos kaze "Svjetski KUP". E aferim djevojcuko.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 23 maj 2014, 00:35

Papeeee :salut: :tokralju: :tokralju: ... molim doživotni ugovor za dotičnog :pray:
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2014, 00:36

Ojjjjjjjjj kaže on ne napušta mjesto na kojem mu je lijepo :damn:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 maj 2014, 00:39

Ne moze, dzabe, probam, zelja je tu, ali kada ova plavusa otvori usta na samo njoj poznat nacin, gasi se sve :mrgreen: .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2014, 00:41

legenda reala je napisao/la:Ojjjjjjjjj kaže on ne napušta mjesto na kojem mu je lijepo :damn:
Vidi ovog Oj-danica Ere :crazy:
Bjeli bubrezi ce se malo duze meziti :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 maj 2014, 00:42

harishp je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ojjjjjjjjj kaže on ne napušta mjesto na kojem mu je lijepo :damn:
jel to i ti hare voliš muda od ovna da meziš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 maj 2014, 00:45

legenda reala je napisao/la:
harishp je napisao/la:
jel to i ti hare voliš muda od ovna da meziš
Bolje i to nego vlastita i u slijedecim kvalifikacijama. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 maj 2014, 01:14

Samo cu jednu ozbiljnu zamjerku koja vec postaje praksa i bojim se da nece izaci na dobro.
Igranjem Medunjanina definitivno gubimo Pjanica,odnosno potpuno ga iskljucujemo iz igre jer Medunjanin radi njegov posao,ono sto inace treba raditi on.
Gubimo najboljeg igraca da bi igrao Medunjanin,meni je to skupa cijena.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 23 maj 2014, 01:16

drummer je napisao/la:Samo cu jednu ozbiljnu zamjerku koja vec postaje praksa i bojim se da nece izaci na dobro.
Igranjem Medunjanina definitivno gubimo Pjanica,odnosno potpuno ga iskljucujemo iz igre jer Medunjanin radi njegov posao,ono sto inace treba raditi on.
Apsolutno, i jako tesko oduzimamo loptu protivniku na taj nacin. Ni Misimovic, ni Medunjanin, ni Pjanic ne znaju vrsiti konkretan presing i oduzeti loptu. Nikada ne bi igrao sa sve trojicom, previse tromo izgledamo.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 23 maj 2014, 01:19

I ja dobijam taj dojam. Jednostavno volio bi da Pape jednom pokusa bez Medunjanina, pa da vidimo kako ide. Nadam se vec, u sljedecoj tekmi protiv Slonova.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 23 maj 2014, 01:21

Dilema je Medunjanin - Salihovic

Salihovic se nikako nije snasao na toj poziciji protiv Egipta. Sad bi bio uparen sa Besicem, oni skupa nikad nisu igrali i rizicno je stavljati Seju na tu poziciju. S druge strane Medo to igra odavno i u paru sa pravim DM to moze izgledati odlicno, mnogo bolje nego sa Sejom.

Pjanic ce igrati to lazno krilo koj ce se ponekad uvlaciti u sredinu ali ce najvise djelovati po desnoj strani. U Romi je ove godine imao bruku odlicnih poteza po strani, kad zareda 3,4 igraca. To moze uraditi i Argentinskoj odbrani koja nije bog zna sta.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 23 maj 2014, 01:22

DonCorleone je napisao/la:
drummer je napisao/la:Samo cu jednu ozbiljnu zamjerku koja vec postaje praksa i bojim se da nece izaci na dobro.
Apsolutno, i jako tesko oduzimamo loptu protivniku na taj nacin. Ni Misimovic, ni Medunjanin, ni Pjanic ne znaju vrsiti konkretan presing i oduzeti loptu. Nikada ne bi igrao sa sve trojicom, previse tromo izgledamo.
Miske je lutalica,slobodni strijelac u veznom redu i njegova pozicija je specificna i nikome ne smeta.Pjanic je play,organizator igre a kad igra Medo onda ti uglavnom radi on(po meni sporo i bez posebne ideje)a Pjanic samo zuji jer je zbunjen i ne zna ni sta igra.Ne krivim njega naravno,svako bi bio zbunjen,
Pjanic play,Besic mu cuva ledja,razbijac,Miske uz Pjanica jos jedan istureniji kreator a Medo van.Ako ne bude tako ozbiljni problemi su neminovni.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.