Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Španija, koja ima preko 40 miliona stanovnika i najjacu nacionalnu kosarkasku ligu u Evropi, treba naturalizovanog igraca, ali zato mi sa 2 miliona stanovnika (ne racunam Srbe i Hrvate) i nijednim ozbiljnijim klubom bar u ABA 2 ligi, ne trebamo Amerikanca, jer imamo svoje igrace...
Adise pichko jedna ćelava, i nisi nego za košarku u Kosovu, tebi je haram dati da vodis Juku, Musu i Garzu u ekipi
Adise pichko jedna ćelava, i nisi nego za košarku u Kosovu, tebi je haram dati da vodis Juku, Musu i Garzu u ekipi
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 11:15Nije Kondić loš nimalo , gledao sam ga par puta i mislim da bi odlično legao ovoj trenutnoj ekipi . Musa i Atić ne trebaju da igraju playa , jer tako gube snagu bezveze jer su nam najbitniji igrači u napadu .19vendetta87 je napisao/la: ↑13 dec 2023, 20:28Ma ljudi kakav Kondić i Talić, obojica rezerve u klubovima, jedan u Igokei, a drugi u Borcu iz Čačka. Prosjecno ubacuju 3-4 poena po utakmici, šut za 3 im procentualno skoro jednak sa Nurkićem, koji je centar. Radijecu opet gledati Musu ili Atića na poziciji playa nego ovu dvojicu
Gegic ide na 1 Musa na 2 Atic na 3

Joj ovih likova sa posebnim potrebama...
- VensanKasel
- Kontakt:
Jesi li se to vratio iz Banovića ? Još čekam izvinjenje

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Remind me...VensanKasel je napisao/la: ↑14 dec 2023, 23:47Jesi li se to vratio iz Banovića ? Još čekam izvinjenje![]()
Jel moguce da je taj Biberovic takav smrad da nece da igra za nas, a rodjen ovdje i odrastao!!!
Lazic izgleda potpisao za Spartak iz Subotice

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Je li mogu oni ući u ABA ligu? Mislim da su srpski klubovi ispunili kvotu i da ne može više nijedan od njihovih klubova ući unutra (osim ako neko ne ispadne), barem je tako bilo prošlih sezona.
Čim je izgleda Neno dobio nogu i Lazić se odlučio bježati, mada na prvu mi djeluje kao nelogičan potez jer imao je minutažu i ok statistiku.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Spartak je dobio neke sponzore, doveli su nekoliko igrača koji imaju solidan staž u ABA ligi (Andrija Bojić, Luka Cerovina, Nemanja Gordić) i recimo Aleksandra Cvetkovića koji je dugo godina igrao ACB...
Trener je Vlada Jovanović, koji je godinama na tom nivou. Vjerovatno imaju neki plan da uđu u ABA1
Trener je Vlada Jovanović, koji je godinama na tom nivou. Vjerovatno imaju neki plan da uđu u ABA1
Kao sto Raonffa kaze, mislim da ne moze vise srpskih klubova uci u Aba ligu. Jedino ako nemaju garanciju da ce neki srpski klub ispasti iz Abe.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
ma naravno, jasno je o čemu se radi. Pretprošle godine, Zlatibor je osvojio ABA2, ali nije mogao direktno u ABA, već je igrao baraž sa najlošije plasiranim ABA1 ligašem iz Srbije, a direktno u ABA1 je otišao MZT koji bio prvi iza Zlatibora.
Tada se podigla prilična prašina u srpskim medijima, i realno uz dužno poštovanje svima, sama činjenica da postoji sistem u kojem možeš da igraš neku ligu a da administrativno ne možeš da odeš u viši rang je besmislena.
Dok se ABA liga popunjavala iz nacionalnih prvenstava, onda je sistem o ograničenim kvotama po zemlji imao smisla. Ovako, kada si napravio jedinstvenu ABA2 ligu, logično je da nije bitno ko je iz koje zemlje.
Tada su svi klubovi iz Srbije napravili neki zajednički stav da sledeći put neće ići tako.
Mislim da je solomonsko rješenje pronađeno u činjenici da je broj od max 5 klubova iz jedne zemlje donesen u trenutku kada je ABA liga imala 12 klubova, a pošto sad ima 14, promjeniće to. Naravno, sve je to na dugačkom štapu, vjerujem da do aprila nećemo znati ništa.
Tada se podigla prilična prašina u srpskim medijima, i realno uz dužno poštovanje svima, sama činjenica da postoji sistem u kojem možeš da igraš neku ligu a da administrativno ne možeš da odeš u viši rang je besmislena.
Dok se ABA liga popunjavala iz nacionalnih prvenstava, onda je sistem o ograničenim kvotama po zemlji imao smisla. Ovako, kada si napravio jedinstvenu ABA2 ligu, logično je da nije bitno ko je iz koje zemlje.
Tada su svi klubovi iz Srbije napravili neki zajednički stav da sledeći put neće ići tako.
Mislim da je solomonsko rješenje pronađeno u činjenici da je broj od max 5 klubova iz jedne zemlje donesen u trenutku kada je ABA liga imala 12 klubova, a pošto sad ima 14, promjeniće to. Naravno, sve je to na dugačkom štapu, vjerujem da do aprila nećemo znati ništa.
Joj lošeg debia Amara za GC 4 p 2 skoka. , prvo poluvrijeme solidan, poeni iz ofanzivnog skoka, i slobodnjaci nakon faula nad njim u kontri. Jasno je doveden zbog odbrane i presinga. Igrao nekih 5 minuta u 2. cetvrtini koju je poceo, cak je uveden ponovo pred kraj poluvremena da stisnu odbranu. 7 razlike za GC na poluvremu. U 3. GC drzi desetak razlike i ulazi Amar sredinom cetvrtine, pravi faul na sutu za tri, lik stavlja sva tri slobodna. Iduci napad isti lik, preko njeg tricu daje uz faul.
Skrivio 7 poena za redom kad su izgubili vodstvo. Odmah je izveden i vise nije ulazio. Sreca pa su izvukli pobjedu, pa ce se lakse zaboraviti.
Dobro bi bilo ako se obistini ovo da Senad Dzambic preuzme Slobodu Ditu sa Vedranom Bosnicem ipak je ona nekad davala kvalitetne kosarkase sjetimo se prije prvi naturalizovani Rey Terrel Castle i Jasmin Hukic
Amar odlican protiv Fenera 

Sto Atic ne igra za Igokeu?
Ko je ovaj Ivisic sto igra u NCAA ligi? Iz Viteza, je li ga vec mozemo otpisati ili ima neke sanse?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Prije ce biberovic zaigrat...tolike su sanse
Kao sto sam i pretpostavljao 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je