Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

the scouser
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la the scouser » 14 maj 2012, 22:07

Šta je sa Fletcherom, negdje sam pročitao da je završio karijeru, je li to istina ?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 14 maj 2012, 22:20

Koji je ono seljak pa to je za ne povjerovati ali neka sve ce se ovo vratiti.Bog me ubio ako United sl.sezone ne bude 10 bodova ispred CIty-a.SAF je sad nabrijan kao rijetko kad ja mislim
Glory Glory Man United !!! :D

Xardas
Kontakt:

Post Postao/la Xardas » 14 maj 2012, 22:23

MoR je napisao/la:Bože kakva kretenčina, no nije da nismo znali :roll:

Sramota šta taj klub sve toleriše, čista sramota - no, mora se reći i da je očigledno šta cu decenije frustracije učinile i od tog kluba i od tih navijača. Ni D od dostojanstva.

Over and out.
sto ste preozbiljni..pa to je zezancija tj. metafora...
Jedan od razloga zašto me Barcelona fascinira je da gotovo nikad ne napucavaju loptu...Valdes bi radije primio go normalno dodavajući nego što bi je nekontrolisano ispucao. I to obavljaju tako znalački i smireno - zaista superioran dokaz nadmoći!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 14 maj 2012, 22:23

Xardas je napisao/la:

Sramota šta taj klub sve toleriše, čista sramota - no, mora se reći i da je očigledno šta cu decenije frustracije učinile i od tog kluba i od tih navijača. Ni D od dostojanstva.

Over and out.
Nadam se da će moderatori odraditi svoj dio posla i banovati te.

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 14 maj 2012, 22:26

CLS je napisao/la:skysports:
Hazard confirms Manchester move
Belgian ace keeps City and United fans guessing.....odluka uskoro
Kako bih samo bio sretan kada bi u United na kraju došao, iako mislim da su šanse veće da će u City-u na kraju da završi. Uglavnom vidjećemo, biće ovo veoma zanimljiv transfer period vjerujem.
Inače veliki sam fan Uniteda i već odavno pratim ovu temu pa sam odlučio da se prijavim i priključim temi :D

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 14 maj 2012, 22:30

Benop Dobrodosao.

Scholes ce igrati i narednu sezonu samo da to ne bude izgovor da se ne dovede opet neko pojacanje za sredinu terena
Glory Glory Man United !!! :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2012, 22:31

Dobro nam dosao Benop, i ja mislim da ce Hazard u City. Prije ce United dovest Kagawu, jer je jeftiniji. A ako on dodje, nema potreze za Hazarda.

A ako ce Scholes nastavit jos jednu sezonu, onda me ne bi nimalo cudlo da ne dodje vezni igrac. Mozda zavisi i od bolesti Fletchera i odlasku Pogbe.

Evo sta Fergie kaze o transferima: We're not like others who can spend fortunes on proven goods. We invest in players who will be with the club for a long time. We're good at that and are going to continue with that.
To zapamtite kad ovog ljeta budu razne spekulacije, ovo je realnost.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Benop
Kontakt:

Post Postao/la Benop » 14 maj 2012, 22:40

Hvala za dobrodošlicu.

Na kraju će ispast da nećemo dovesti nikakvo zvučnije pojačanje jer kao što vidimo Scholes ostaje još jednu sezonu, možda dođe do toga da se i Fletcher oporavi i nadam se da će se to dogoditi. Samo se nadam da Giggsa nećemo gledati sljedeću sezonu :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 maj 2012, 22:49

Xardas je napisao/la:

Over and out.
Mozda jest tebi ako prizeljkujes ono sto i pise na natpisu kao i ona velika moralna vertikala i svetac od covjeka, i nama nije nikako ono nesto smijesno ;)

Ne znam odakle potreba da se uopce spominje ime Fergia na proslavi titule Citya :roll: , da li je to United u proslih nekoliko decenija ikad uradio nesto slicno kod svojih brojnih proslava titula u samom gradu Manchesteru ali i u Europskim prijestlnicama ;)

Zar nije sve moglo proci bez spominjanja Uniteda ili Fergia, i uz normalnu proslavu i uzivanje, kao sto to rade svi timovi kod pobjednickih parada koji su osvojili nesto u Engleskoj u proteklih nekoliko godina ;)

I ne znam kako mozes da branis jedan onakav gnusan cin, koji je za svake osude i to od strane covjeka koji je prethodno isto ovo uradio sa cjelim klubom u kome se sada nalazi ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2012, 22:51

Kompleksi, moj ferdy. Vidis isto tako koliko je drago navijacima Liverpoola sto je City osvojio. Cisti kompleksi jer ih United dominira 20 i vise godina.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 maj 2012, 22:52

Mislim da od sljedece sezone se definitivno moramo rijesiti i Giggsa i Scholesa ako mislimo krupnim koracima koracati ka najjacem Manchesteru na svijetu.. Ovako cemo se i dalje nadati nekim guzovacama, i plakati zbog izgubljenih utakmica. Oni imaju tu sigurnost u pasovima, i cuvanju lopte, ali da se neka brza akcija pokrene prema naprijed, tesko.. Sut ih je izdao, okretnost, i brzina reakcije su daleko losiji nego nekada (a ima tome 10 godina kada su bili na vrhuncu). Moramo dovesti 3 super kvalitetna pojacanja da bi se nadali prekucavanju lige, i dolasku do finala lige prvaka.

A za ove "gradjane" se oduvijek znalo da su gradjani nizeg reda, tako da me ovo i ne cudi, mahalasko dodvoravanje vlastitim navijacima, a pri tome ne misleci o cjelokupnoj slici svog kluba.. Nesto slicno kao i pitari... :lol: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 14 maj 2012, 22:53

jao smjesne parade citijevih navijaca hahahahaha da ih podsjetim sta je sampionska parada[youtube][/youtube]
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2012, 23:09

Igraci izabrali Valenciu za igraca godine. Mats Dæhli mladi igrac godine (samo igraci iz akademije konkurisu). Mozete pratit ostale dodjele ovdje: http://www.manutd.com/en/Fanzone/News-A ... wards.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Wisey
Kontakt:

Post Postao/la Wisey » 14 maj 2012, 23:12

Sumnjam da je Tevez (ako je on) i znao značenje riječi na tom 'transparentu' kojeg je držao. :P

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 14 maj 2012, 23:14

Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 14 maj 2012, 23:16

Nema potrebe za drasticnim mjenjanjem transfer politike, ne treba nam mnogo igraca po meni 2 ili 3 u sredinu dok su ostale pozicije poprilicno pokrivene, jedino mozda trebali lijevog beka ukoliko Fabio ode na posudbu a o tome se sve vise prica.

GK- De Gea Lindegard

RB- Rafael Jones
CB Vidic Rio Evans Smaling
LB Evra Fabio(ili eventualna zamjena)

RM Valencia Nani
CM Kerik Flecher Anedrson
CM Modric Asamoah Kleverli Scholes
LM Giggs Young (ili pojacanje)

SS/AMF Rooney Kagawa
CF Hernadez Welbeck

Ovom treba dodat eventualni ostanak Pogbe u sto cisto sumnjam te eventualne promocije mladih igraca.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 14 maj 2012, 23:35

zar ce giggs jos igrati?

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 14 maj 2012, 23:41

QUARESMA 18<<< je napisao/la:zar ce giggs jos igrati?
nisam bas upucen al mislim da je produzio ugovor, a i scholes bi takodjer trebao igrat i sljedece sezone.
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 14 maj 2012, 23:45

motty je napisao/la:nisam bas upucen al mislim da je produzio ugovor, a i scholes bi takodjer trebao igrat i sljedece sezone.
" onclick="window.open(this.href);return false; :)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 maj 2012, 23:48

Produzio je Giggs ugovor jos u februaru.

Legenda Charlton veceras: "I don't think for one moment we'll have anything to worry with regard to City. City don't interest me very much."

8-)

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.