Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Opušten, smisao za humor na nivou, odgovori na mjestu...
Ramo, hvala ti što si ga napravio!
Striperu, izgleda da ti se padobran nije otvorio, haj' ponovo.
Ramo, hvala ti što si ga napravio!
Striperu, izgleda da ti se padobran nije otvorio, haj' ponovo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Safeta treba uhapsit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Intervju ok tri bisera :Mozambik je napisao/la:Mogu mislit kakvih je sve glupost navaljao do sada
- U vezi Tina (dize ga u nebesa)
- Istovremeno Misketa (krkanski smotano prozva kroz salu i skroz nepotrebno )
- I ona glupot u vezi brojeva telefona igraca
Ostalo je normala , umjereno i par dobrih poenti.
Vidim javljaj se delegati advokati sa po jednom COOL recenicom svaki. Jedan nabio 19000 a drugi 20000 postova Full time forumasi

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
O, već za vrijeme snimanja ovog je zvao Mumeta!

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
BRAVO SUSICU
Odlicna komentar za Messija i Besica. Iznenadio me je.
I ovo za Bayern isto.

Odlicna komentar za Messija i Besica. Iznenadio me je.
I ovo za Bayern isto.

Rekao je nakon objave spiska da je već duže vrijeme znao da će zvati Bešića.BaDa12 je napisao/la:O, već za vrijeme snimanja ovog je zvao Mumeta!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nabacuje se Saneli

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Safet a.k.a Šumi
Odličan intervju, fino spusti Misketu za kile

Odličan intervju, fino spusti Misketu za kile

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I kako da ga ne gotiviš nakon ovoga...
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Moramo najmanje proc grupu da Pape ostane. Ali i nevrjedi ga otjerati ako cemo opet nekog naseg "strucnjaka" dovest. Treba malo skupit love i nekog pravog vrhunskog trenera dovest, onda bi tek vidli ljudi moji sta ova nasa najbolja generacija moze. Mogli bi daleko dogurat. 

Sutra ce u Havazu na naslov staviti "Miske ima viska kila". Pa ce traziti misljenje Misketa potom ce se ostali smradovski mediji ukljuciti i praviti razdor u repki.
Moguc je i naslov:"Susic se nije cuo sa igracima 2 mjeseca"
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
Moguc je i naslov:"Susic se nije cuo sa igracima 2 mjeseca"
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
-
- Kontakt:
Koliko se ovaj covjek popravio sa istupom u medijima
Neko je definitvno uticao na to i ukazao mu na neke stvari.
Uvijek je bio iskren, samo sto nije znao kako da tu svoju iskrenost iznese medijima i cesto je izgledao kao obicna neznalica (teleći pogled sto se ovdje kaze). Medjutim, sada je druga prica.
Intervju je bio sasvim ok, misljenja sam da on ima dosta vise trenerskog znanja nego sto se to misli (realno sam je za to kriv ali dobro..).
Vrijeme da se ujedinimo, mene euforija vec spucala

Neko je definitvno uticao na to i ukazao mu na neke stvari.
Uvijek je bio iskren, samo sto nije znao kako da tu svoju iskrenost iznese medijima i cesto je izgledao kao obicna neznalica (teleći pogled sto se ovdje kaze). Medjutim, sada je druga prica.
Intervju je bio sasvim ok, misljenja sam da on ima dosta vise trenerskog znanja nego sto se to misli (realno sam je za to kriv ali dobro..).
Vrijeme da se ujedinimo, mene euforija vec spucala

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Covjek je savim OK. Ali to nije dovoljno. Rezultati su bitni. Ili ih imas ili ih nemas. Mi smo za klasu bolji od Irana. I u najgorem slucaju podjednaki sa Nigerijom. Treba sacekati Svjetsko prvenstvo i onda suditi. Kako dalje i sa kojim selektorom. Kao sto sam naveo i prije. Pape ima bar 4 igracke dileme prije SP. Sto se tice svoje selekcije. Isto tako se nadam, da je skautirao dobro Nigeriju. To cemo tek da vidimo. Bitne su i sljedece prijateljske i sta ce one pokazati. Koji igraci ce igrati i kako.Virtu4l je napisao/la:I kako da ga ne gotiviš nakon ovoga...
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 maj 2014, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
+1 Ali to kod nas najmanje ima. To da pratis i onda objektivno procjenis. Nego samo ovi sto su se uvukli Papetu u s.upak i brane svaku izjavu protiv onih koji pljuju svaku izjavu.Ajax je napisao/la:Covjek je savim OK. Ali to nije dovoljno. Rezultati su bitni. Ili ih imas ili ih nemas. Treba sacketi Svjetsko prvenstvo i onda suditi. Kako dalje i sa kojim selektorom. Kao sto sam naveo i prije. Pape ima bar 4 dileme prije SP. Sto se tice svoje selekcije. Isto tako se nadam, da je skautirao dobro Nigeriju. To cemo teko da vidimo. Bitne su i sljedece prijateljske. Sta ce pokazati. Koji igraci ce igrati i kako.Virtu4l je napisao/la:I kako da ga ne gotiviš nakon ovoga...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.