AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Interista02
- Kontakt:
Re: AC Milan
I dovođenje slobodnih igrača, to ste zaboravili. Ćelina majstorija 

sa nestrpljenjem ocekujem kraj januarske piace da vidim kojeg cemo novog Nocerina i njemu slicnim dovest za porcio cevapa 

- IlPrincipe
- Kontakt:
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Problem kod nas je taj sto su nama nekoliko zadnjih godina smanjili kriterije,jadno je to sto se mi veselimo tipovima igraca(lupam): Armero,Parolo,D'ambrosio itd. Budimo realni,sta smo mi,Levante ?? 
I ovi sto ne zele iz kluba da idu,nikakav problem,sjedi na klupu,il uopste ne racunam na tebe i zdravo.Terena do isteka ugovora neces vidjeti. Sacekas kulturno kraj ugovora,trazi sine sebi novi klub,Milanu ne trebas i problem rijesen. Al' kod nas su da kazem glupi ovi u upravi i to je to.

I ovi sto ne zele iz kluba da idu,nikakav problem,sjedi na klupu,il uopste ne racunam na tebe i zdravo.Terena do isteka ugovora neces vidjeti. Sacekas kulturno kraj ugovora,trazi sine sebi novi klub,Milanu ne trebas i problem rijesen. Al' kod nas su da kazem glupi ovi u upravi i to je to.
Kad vec vidis da neces racunati na njega, staviti ga na transfer listu, sacekati ponudu i sutnuti ga. Ko te ba pita sta, aj vozdra.
Ove zamjene igraca, jedan hajvan za drugog zaista nemaju smisla. U tom slucaju neka ostane pa cekati ljeto da se neke budale upecaju za njega. Pa mozda i zaraditi koji milioncic, bar neka korist.
I cestitke Silji i Bali.

Ove zamjene igraca, jedan hajvan za drugog zaista nemaju smisla. U tom slucaju neka ostane pa cekati ljeto da se neke budale upecaju za njega. Pa mozda i zaraditi koji milioncic, bar neka korist.

I cestitke Silji i Bali.

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Cestitke i od mene.
Ekipe sa najvecim posjedom,kamo srece da ovo znamo koristiti.

Ekipe sa najvecim posjedom,kamo srece da ovo znamo koristiti.

Jbt posjed bitne su pobjede. Protiv Caljarija smo imali oko 55% al smo pobijedili. Pogledaj Rayo a predzadnji ba tabeli 
Edit: Torino zeli Saponaru u zamjenu za Cercia. Što se mene tice VELIKO NE!

Edit: Torino zeli Saponaru u zamjenu za Cercia. Što se mene tice VELIKO NE!
Il Club più titolato al mondo!
- francobaresi
- Kontakt:
Seedorf insistira na dovođenju stopera.
Galliani danas u Milanellu da pokuša nagovoriti Constanta da preseli u Napoli. Također Napoli je zainteresovan i za Mexesa.
Torino želi Saponaru ali Milan onda želi Cercia. Pojedini mediji i agenti su uvjereni da će Galliani krenuti po Vidića već u ovom prelaznom roku. Također, Marchetti je potencijalno pojačanje ali tek za ljeto. Paleta je i dalje u igri, znači nije ispao iz kombinacija. Ako ipak ne bude većih promijena, Seedorf će probati sa Balotelliem i Pazzom zajedno u ekipi, naravno Mario bi otišao na krilo a Pazzo bi ostao sam u napadu.
To su one današnje špekulacije, Bgm bit će napeto u naredna 2-3 dana.Kao i uvijek.
Naravno, čestitke De Scigliu te Balotelli-u.

Galliani danas u Milanellu da pokuša nagovoriti Constanta da preseli u Napoli. Također Napoli je zainteresovan i za Mexesa.
Torino želi Saponaru ali Milan onda želi Cercia. Pojedini mediji i agenti su uvjereni da će Galliani krenuti po Vidića već u ovom prelaznom roku. Također, Marchetti je potencijalno pojačanje ali tek za ljeto. Paleta je i dalje u igri, znači nije ispao iz kombinacija. Ako ipak ne bude većih promijena, Seedorf će probati sa Balotelliem i Pazzom zajedno u ekipi, naravno Mario bi otišao na krilo a Pazzo bi ostao sam u napadu.
To su one današnje špekulacije, Bgm bit će napeto u naredna 2-3 dana.Kao i uvijek.

Naravno, čestitke De Scigliu te Balotelli-u.

"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Meni je Saponara jako drag momak, ali mislim da nam je svima jasno da ce on prije ili kasnije napustiti klub, iako se nije imao prilike ni iskazati.
I donekle sam i ja za Cercia u tom slucaju, trenutno nam je puno vise potrebno to desno krilo nego veznjak. Ono, kad je vec sudjeno da ide, daj bar da upecamo Cercia na vrijeme.
U tom slucaju, ici na formaciju sa Kakom i Cerciem na krilima i Hondom u sredini. Mislim da bi ovo moglo dobro fercerati, puno bolje nego sa Robinhom.
I donekle sam i ja za Cercia u tom slucaju, trenutno nam je puno vise potrebno to desno krilo nego veznjak. Ono, kad je vec sudjeno da ide, daj bar da upecamo Cercia na vrijeme.
U tom slucaju, ici na formaciju sa Kakom i Cerciem na krilima i Hondom u sredini. Mislim da bi ovo moglo dobro fercerati, puno bolje nego sa Robinhom.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
Sve je bolje nego sa Robinhom.
Nego evo izgleda da će Armero već danas put Milana, ali bit' će to veliki promašaj ako ga ne budu koristili na njegovoj poziciji. O tome je sinoć i Magica pisao, on ne može biti lijevi bek ali nikako. Mora igrati ofanzivnije, jer je na toj poziciji neuporedivo korisniji, dok je igrao za Udinese bio je i više nego odličan.

Nego evo izgleda da će Armero već danas put Milana, ali bit' će to veliki promašaj ako ga ne budu koristili na njegovoj poziciji. O tome je sinoć i Magica pisao, on ne može biti lijevi bek ali nikako. Mora igrati ofanzivnije, jer je na toj poziciji neuporedivo korisniji, dok je igrao za Udinese bio je i više nego odličan.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
E je*o te, koji potez. Constant za Armera. Wow. Koji napredak. 

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- francobaresi
- Kontakt:
-------Balotelli--------
Armero---Honda---Kaka
------Nigel-Monto-------
Taman za to peto mjesto.
Armero---Honda---Kaka
------Nigel-Monto-------
Taman za to peto mjesto.

-Rui Costa-
-Rui Costa-
Jos Cerci i stoper i to bi bilo to.A Doru ne mozemo dovesti do ljeta zbog ovih non EU mjestafrancobaresi je napisao/la:-------Balotelli--------
Armero---Honda---Kaka
------Nigel-Monto-------
Taman za to peto mjesto.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Po mom mišljenju bi Emanuelson puno bolje odigrao tu pozicijufrancobaresi je napisao/la:-------Balotelli--------
Armero---Honda---Kaka
------Nigel-Monto-------
Taman za to peto mjesto.
- francobaresi
- Kontakt:
Ja samo govorim na osnovu onog što sam vidio dok je Armero igrao za Udinese, jer ova pozicija mu je odgovarala, igrao je jako dobro. Urby je to igrao u Ajaxu, volio bi' da to proba igrati i u Milanu, pa da vidimo kako bi se snašao.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Mislim da Armero nije igrao tu poziciju, jer koliko se sjećam Udine nije nikad igrao u formaciji 4-2-3-1. Oni su igrali u 3-5-2 a Armero je igrao poziciju koju u Juventusu igra Asamoa i po meni se te dvije pozicije potpuno razlikuju.
- francobaresi
- Kontakt:
Po meni su to dvije dosta slične pozicije, inače ne bih ni pisao da Armero može to igrati. Jer u Milanu može igrati dvije pozicije, lijevog beka ili lijevo krilo ili kako već. Tako da izbor nije pretežak, s' obzirom da smo svi vidjeli kako se snašao na poziciji LB-a u Napoliju. Ni sjenka onog igrača iz Udinesea.
-Rui Costa-
-Rui Costa-
Kratko receno, koji ce nam ku*ac on. Kao uostalom i vecina igraca sa kojima se povezujemo.
Ali ono stvarno, volio bih vidjeti sta se mota u njihovim glavama. Ode jedan, dodje ti drugi Constant. Pa gdje je tu je*ena logika?
Pa do kad se vise zadovoljavati ovim otpacima? Kad ce vec jednom taj WC igrac? Jooooj.

Ali ono stvarno, volio bih vidjeti sta se mota u njihovim glavama. Ode jedan, dodje ti drugi Constant. Pa gdje je tu je*ena logika?

Pa do kad se vise zadovoljavati ovim otpacima? Kad ce vec jednom taj WC igrac? Jooooj.

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Očekujem da se ostvari deal Saponara - Cerci, kao i da Coentrao stigne na San Siro. Od imena koja su se povezivala s Milanom, jedino ta dva igrača su koliko-toliko dostojna crveno-crnog dresa i mogla bi biti od pomoći. Armera ne nalazim u kontekstu pojačanja, jer sumnjam da će se vratiti u formu iz Udinesea. Urby nije ništa gori za LB-a, a Milan svakako ne igra 3-5-2 pa da on bude LWB. Krilo je preofanzivno za njega, barem ja tako mislim.
- francobaresi
- Kontakt:
Ako dođe Armero onda od Coentrao-a nema ništa. Znači tu smo ga ispušili.
Saponara mi je drag igrač i još uvijek vjerujem da može puno toga, ali nikako da ostane zdrav.Pa najviše iz tog razloga ne bi' imao ništa protiv trampe Sponara i Birsa + 10 miliona € za njega.

Saponara mi je drag igrač i još uvijek vjerujem da može puno toga, ali nikako da ostane zdrav.Pa najviše iz tog razloga ne bi' imao ništa protiv trampe Sponara i Birsa + 10 miliona € za njega.

-Rui Costa-
-Rui Costa-