FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 okt 2013, 21:43

Benjo_AFC86 je napisao/la:Eto vaših pojačanja kao što ste nabrajali ovde. Žalosno. :(

Adilović - Lik koji u Gradini nije bio ni jednu utakmicu među 18 igrača (ni na klupi) se nalazi kod vas na probi. Došao iz Zenice ne znam kako je tu upao. :?

Covjek dosao na probu niko nije rekao da ce ostatati tu...a I Joksimovica jos bikad nisam cuo da nije spomeno nasu dijecu prvenstveno Borogovca...pa eto I on je bii na razbim probama pa nigdje ga jer je vjerovatno toliko kvalitetan....pustite se nase dijece cast izuzetcima ali mnogi I nezasluzuju biti tu...nisu to dijeca kao Tare,Joge,Grado,Mesanovic,Bekici I ostali...ti su dobili priliku otisli zbog menagera I td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 okt 2013, 22:07

SaltCityAttack je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Eto vaših pojačanja kao što ste nabrajali ovde. Žalosno. :(

Adilović - Lik koji u Gradini nije bio ni jednu utakmicu među 18 igrača (ni na klupi) se nalazi kod vas na probi. Došao iz Zenice ne znam kako je tu upao. :?

Covjek dosao na probu niko nije rekao da ce ostatati tu...a I Joksimovica jos bikad nisam cuo da nije spomeno nasu dijecu prvenstveno Borogovca...pa eto I on je bii na razbim probama pa nigdje ga jer je vjerovatno toliko kvalitetan....pustite se nase dijece cast izuzetcima ali mnogi I nezasluzuju biti tu...nisu to dijeca kao Tare,Joge,Grado,Mesanovic,Bekici I ostali...ti su dobili priliku otisli zbog menagera I td
Kakva proba majstore, nije to ni približan kvalitet kao što ste pisali da neke igrače želite ovde.

Slobodi trebaju provjereni igrači ako misli da se vrati na puteve stare slave.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 okt 2013, 22:10

Benjo_AFC86 je napisao/la:

Kakva proba majstore, nije to ni približan kvalitet kao što ste pisali da neke igrače želite ovde.

Slobodi trebaju provjereni igrači ako misli da se vrati na puteve stare slave.
A stani sad, ako ovi dolaze na probu to znači da neće doći neki "provjereni" igrači ?? Dobar :D
075

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 okt 2013, 22:17

Po tradiciji drugu sezonu već tako govori.. al ajde vidjeti ćemo šta će biti na kraju :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 okt 2013, 22:18

Benjo_AFC86 je napisao/la:Po tradiciji drugu sezonu već tako govori.. al ajde vidjeti ćemo šta će biti na kraju :D
Govori ko??
075

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 24 okt 2013, 22:42

Jest dosadilo citat samo kukanja svaki dan.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 okt 2013, 22:57

TzBulevar87 je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Po tradiciji drugu sezonu već tako govori.. al ajde vidjeti ćemo šta će biti na kraju :D
Govori ko??
Ne zna ko, al' zna da vec govori tako drugu godinu. Znam i ja da je jeftino porcija cevapa 1 KM, al' ne znam gdje ima. :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 24 okt 2013, 23:04

Ma dajte ba ljudi ovi momci su dovedeni samo da treniraju, da se napuni roster od 22-24 igraca da se moze igrat bijeli vs crveni na treningu, pa ako se slucajno neki od njih nametne dobro i jest ako ne nikom nista.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mikimaus55
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus55 » 24 okt 2013, 23:19

Klasik je upravu sve ovo sto je rekao,a nijedan igrac nemoze doci ni na trening ako Azmir ne dozvoli.On je vecinu treninga tu tako da nije tacno da mu rade iza leda.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 okt 2013, 09:36

klasik je napisao/la:Ma dajte ba ljudi ovi momci su dovedeni samo da treniraju, da se napuni roster od 22-24 igraca da se moze igrat bijeli vs crveni na treningu, pa ako se slucajno neki od njih nametne dobro i jest ako ne nikom nista.
Zar nije bolje da taj roster popune juniori i kadeti, da se tim momcima i naj taj nacin daje sansa da pokazu ono sto znaju polupismenim trenerima Karicu i Kunosicu
🔴⚫️

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 okt 2013, 09:55

Sloboda ako zeli uci u PL mora na kraju jesenjeg dijela dovesti pravog trenera, pod tim se podrazumijeva da je pametan, mladji, skolovan i ambiciozan koji ce znati napraviti pravu selekciju, a ne da gledamo vise ovaj seljacki fudbal i filozofiju koja je godinama prisutna, pocev od Ibrakovica pa do ovog Karica....Prave igrace Sloboda je imala jedino kad su treneri bili Duvancic i Gerum, oba iz Srbije, a igrala je raja iz Tuzle koje je ponikla u Slobodi....Sada Sloboda to moze sve ostvariti jer ima jednog covjeka koji se nije dugo kao takav pojavio, a to je gospodin Azmir Husic, naravno uz pomoc grada, Sloboda se moze vratiti tamo gdje joj je i prirodno mjesto a to je sam vrh bosansko i hercegovackog fudbala.
🔴⚫️

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 25 okt 2013, 10:12

Probisvjet je napisao/la:
TzBulevar87 je napisao/la:
Govori ko??
Ne zna ko, al' zna da vec govori tako drugu godinu. Znam i ja da je jeftino porcija cevapa 1 KM, al' ne znam gdje ima. :mrgreen:
Ma ne, nego rezultati govore tako, i govore podaci koji se igrači dovode xD (ne osoba) nismo se razumjeli očigledno :D

al ajde, ja sam napisao što sam primjetio, ne moramo raspravu nikakvu praviti, nisam došao provocirati :P :mrgreen:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 25 okt 2013, 11:52

Skver je napisao/la:
klasik je napisao/la:Ma dajte ba ljudi ovi momci su dovedeni samo da treniraju, da se napuni roster od 22-24 igraca da se moze igrat bijeli vs crveni na treningu, pa ako se slucajno neki od njih nametne dobro i jest ako ne nikom nista.
Zar nije bolje da taj roster popune juniori i kadeti, da se tim momcima i naj taj nacin daje sansa da pokazu ono sto znaju polupismenim trenerima Karicu i Kunosicu
Ipak ja mislim da imamo dovoljno juniora i kadeta u timu, a zasto jos natrpavat pa da onda juniorska i kadetska selekcija "pate" jer su im najbolji igraci sa prvim timom.
Uredu je kad si mladji i trenirat sa prvim timom, al ipak misim da ima sve to svoje i da vecina nasih talenata je upravo zbog toga je i upropastena jer su prebrzo ubacivani u prvi tim a nisu prosli sve ono sto moraju proc u mladjim selekcijama.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 25 okt 2013, 12:03

@klasik
Nismo se shvatili, govorio sam za te utakmice srijedom da se popune sa potencijalnim nasim igracima iz juniorskog i kadetskog pogona, valjda ta djeca i treniraju da bi jednog dana zaigrala za prvi tim, a ne da gledam letve od igraca koji ne znaju primit loptu a kamoli nesto drugo a koji su dovedeni u Slobodu
🔴⚫️

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 okt 2013, 13:23

Skver je napisao/la:@klasik
Nismo se shvatili, govorio sam za te utakmice srijedom da se popune sa potencijalnim nasim igracima iz juniorskog i kadetskog pogona, valjda ta djeca i treniraju da bi jednog dana zaigrala za prvi tim, a ne da gledam letve od igraca koji ne znaju primit loptu a kamoli nesto drugo a koji su dovedeni u Slobodu
Već su prebačena trojica igrača iz mlađih, dvojica iz juniora i golman iz kadeta, mislim da ne bi bilo baš dobro po njih kad bi se još trojica pridružila prvom timu. Svi znamo da prelazak na veći nivo ne ide baš lako, i da se igrač mora pokazati. Između ostalog, ove probe ne znače ostanak.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 25 okt 2013, 14:24

Žao mi je što ti moram reći da si me totalno razočarao.Mislio sam da si jedan od onih koji puno toga zna kada je u pitanju naša svetinja,ali.....da ti samo napomenem jer nisi znao- da jedan Šmigalović kojeg mi nismo htjeli danas odlično igra u Zvijezdi,jedan Rahmanović koga mi nismo htjeli igra u Pazarupa- Olimpicu odlično,jedan Bekić koga naši kad se momak razbolio nisu ni nazvali da pitaju kako je danas igra u drugoj ligi Hrvatske,jedan Zukić kojeg naši nisu htjeli igra u Češkoj,Taj isti Borogovac koga je ljetos Berberović zbog njegovih igara preporučio Duizburgu.kako njegoivo ime spominješ malo se kod Voje raspitaj za momka,jedini momak poslije Tareta koji je kod Soka sa 18 godina potpisao profesionalni ugovor, jer je bio u svim selekcijama najbolji i čak reprezentativac u-17 i u-19 bio.Pa Malkić.Nisu tiii svi nabrojani krivi što nemaju dovoljno love da plate nekome da ih gura,što su fino vaspitani i fini moci .Ja zaista malo vremena provodim u Tuzli, ali svako slobodno vrijeme naštimam da pogledam utakmicu i ono što vidim mi ne ulijeva nadu da će nešto od nas biti .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 okt 2013, 14:58

Sloboda je htjela Rahmanovica al je mimo volje kluba polsan u Pazar, zatim Bogorovac kakve veze ima sto je bio reprezentativac ako je njemu krajnji domet njemacka 6 liga,.... Bekic nije budala da se vrati u Slobodu kad ce iduce godine sa Sesvetama igrad u 1 HNL. Amera Bekica Sabovic poslao u Zrinjski, o Zukicu ne vrijedi ni raspravljati...... ostala nasa djeca su Husarina il Saboviceva tako da za njih nema vise mjesta u svetinji! i popusti nas vise ziv bio s nasom djecom koja nas u drugu ligu odvukose.
Sloboda Tuzla

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 okt 2013, 15:09

joksimovicu druze pa Bekic je duze vrijeme igrac Dinama ko je sjedio tad u Slobodi sve i ne treba da te cudi sto se desilo to sto ti pricas..taj Borogovac je bio u nekoliko nasih ekipa i nigdje nije zadovoljio,,mislkim eto mozda jest ali nigdje nije ostao...pa eto sto ga Vojo ne vrati u Lukavac?..dajte a ljudi nisu to dijeca koja sam vec nabrojao nisu to ti igrac pa da mi sad hajku dizemo...budi realan i reci ljepo nasa dijeca koja su igrala nisu mogla izboriti opstanak u ligi i nasa dijeca proslu sezonu su igrala i kako su prosli?..ostali sto su otisli svi su za svojim menagerima lutali bolilo ih je qurac za Slobodom

da se razumijemo ja volim nasu dijecu volim da oni igraju ali nije to kvalitet ove nase prijasnje dijece koja su igrala koliko god mi to zeljeli da jesu..nama treba provjerenih igraca koja su igrala PL necemo vise o dijeci pricati jer nemamo sanse sa njima preskociti Jedinstvo a ni Gracanicu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 25 okt 2013, 15:35

SaltCityAttack je napisao/la: da se razumijemo ja volim nasu dijecu volim da oni igraju ali nije to kvalitet ove nase prijasnje dijece koja su igrala koliko god mi to zeljeli da jesu..nama treba provjerenih igraca koja su igrala PL necemo vise o dijeci pricati jer nemamo sanse sa njima preskociti Jedinstvo a ni Gracanicu
Bravo ..slazem se 100% s tobom... ista takva je situacija godinama kod nas oko te domace djece , al ljudi ne mogu shvatiti da sa tom djecom ne mozes igrati utakmice ovog nivoa....

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 25 okt 2013, 16:10

Joksimovicu druze dvojica od tih tu nabrojanih su mi drugovi i to pravi drugovi, znaci druzimo se od malih nogu do dan danas isto, bez obzira sto igraju vani..
Zamolio bih te samo da ne lupas vise jer to sto si napisao za tu svojicu su tolike neistine i gluposti da to nema veze sa zivotom.. posto si za njih napisao te neistine predpostvljam da su i u vezi ostalih totalne dezinformacije (ne garantujen kao za ovu dvojicu jer se ne poznajem sa momcima)..
Lupas druze, opasno lupas, plasiras identicnu Fuckovu pricu, vjerovatno i postoji neka kobekcija izmedju vas dvojice..
075

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.