FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Pametan i Guardiola, došo u klub koji već melje sve, zna da mu u njemačkoj niko ništa ne može, a ima dobru ekipu za Lige Šampiona.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Bogami, kad dođe Pep počet' ću malo više pratit' Bayern, da vidimo kako će to posložit' majstor. 

- schweinsteiger
- Kontakt:
IlPrincipe je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da je dosao.Ovo je KATASTROFA Ja mu dajem polusezonu maximalno na klupi Bayerna![]()
![]()
![]()
Crkni žabo od ljubomore,historija se pise !!!

#miasanmia
Opaaaaa...Bgm ga vi maznuste
Cestitke za yayu ali i za Pepa,jer odbiti onolike milje od seikova i rusa nije mala stvar,jer u yayi mu sigurno nece dati toliko!
U svakom slucaju bice zanimljivo vidjeti sta ce napraviti Pep i da li je fakat toliko dobar trener...Kako god,pitanje je koliko ce igraci yaye uspjevati ono sto Barca radi i da li ce koga povuci sa sobom u Minken!

Cestitke za yayu ali i za Pepa,jer odbiti onolike milje od seikova i rusa nije mala stvar,jer u yayi mu sigurno nece dati toliko!
U svakom slucaju bice zanimljivo vidjeti sta ce napraviti Pep i da li je fakat toliko dobar trener...Kako god,pitanje je koliko ce igraci yaye uspjevati ono sto Barca radi i da li ce koga povuci sa sobom u Minken!

Sad me zanim jel ce PEP nekog dovoditi ili je Martinez bio ne neki nacin predugovor
Inace volio bih Valdeza iz Barce

Thomas Müller - Fußballgott
Kao da je mene pitao
,mislim da je ovo dobar potez i za jednu i za drugu stranu.Guardiola je dobio novi izazov,u Barci je bio sjajan,nadam se da ce tako biti i u Bayernu.Sretno!!

Je li ovo razocarani ZABAR se javlja???IlPrincipe je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da je dosao.Ovo je KATASTROFA Ja mu dajem polusezonu maximalno na klupi Bayerna![]()
![]()
![]()
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHA
MIA SAN MIA
Pa ko ce ga drugi maznutii smopi??? KO???smopiBVB je napisao/la:Opaaaaa...Bgm ga vi maznuste![]()
Mi smo najjaci na svijetu,upamtite to svi!!!
Stern des Südens
- schweinsteiger
- Kontakt:
don_burza je napisao/la:Sad me zanim jel ce PEP nekog dovoditi ili je Martinez bio ne neki nacin predugovor![]()
Kakvog crnog Valdeza

#miasanmia
Jedan veliki šamar za ostale klubove Bayern je ovim potezom pokazao koliko je ustvari moćan klub. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
don_burza je napisao/la:

Možda dođe i do toga, meni izgleda fer i pošteno, razmjena Neuer - Valdes.

Čestitke na novom treneru.
Definitivno popularnost lige će još više porasti.

Greivis je napisao/la: Cuj Guardiola.![]()
Budite mi pozdravljeni.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
- moustapha
- Kontakt:
Sta mu ti imas davati?IlPrincipe je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem da je dosao.Ovo je KATASTROFA Ja mu dajem polusezonu maximalno na klupi Bayerna![]()
![]()
![]()

Nije mi ovo nikako jasno. Znaci Bundesliga je neatraktivna, strani igraci i treneri je izbjegavaju. Otkud sad Pep ovdje. A samo malo, bice da ga seici i Abramovic nisu ni zeljeli toliko. To je jedino objasnjenje.
#divovi
Sad ce i mali Iniesta,Busquets, da se okrenu Bundesligi,hahahahha
Gdje su oni sad sto kazu da Bayern ne moze dovest igraca??? Pa mi dovedemo trenera kojeg cijela evropa trazi,sad ce i Neymar doci!!!
Gdje su oni sad sto kazu da Bayern ne moze dovest igraca??? Pa mi dovedemo trenera kojeg cijela evropa trazi,sad ce i Neymar doci!!!
Stern des Südens
Opa.
Bavarska masina ce sada izgledati jos mocnije.
Vjerovatno ce Guardiola zeljeti da osvjezi vezni red jer Schweini, Gustavo i Kross su dizelasi i igraci koji ne odgovaraju njegovom sistemu igre.
Ne kazem da ce ih prodati ( nit on to moze ), ali da ce dovesti nekog novog, to sigurno hoce.
Mozda mali Isco da dodje ili Iker Muniain.
Bavarska masina ce sada izgledati jos mocnije.

Vjerovatno ce Guardiola zeljeti da osvjezi vezni red jer Schweini, Gustavo i Kross su dizelasi i igraci koji ne odgovaraju njegovom sistemu igre.
Ne kazem da ce ih prodati ( nit on to moze ), ali da ce dovesti nekog novog, to sigurno hoce.
Mozda mali Isco da dodje ili Iker Muniain.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- moustapha
- Kontakt:
Cuj @GreivisSemir bvb je napisao/la:Greivis je napisao/la: Cuj Guardiola.![]()
Budite mi pozdravljeni.![]()
![]()
![]()
![]()

A gdje je sad decko, sad nam je najpotrebniji.
#divovi
- tyler durden
- Kontakt:
Kakav ce flop GVardiola ispast sljedece sezone

Chief executive Karl-Heinz Rummenigge said: "We are very pleased that we have succeeded in getting Pep Guardiola, who was courted by many famous clubs.
"Pep Guardiola is one of the most successful coaches in the world. We look forward to working with him from July 2013."
"Pep Guardiola is one of the most successful coaches in the world. We look forward to working with him from July 2013."

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cestitike upravi Bayerna na dovodjenju Guardiole. Nije moglo bolje po Bundesligu, koja polahko ali sigurno i za zvijezde postaje interesantna kako na igrackom, tako i na trenerskom polju.
Samo me zanima koliko je Bayern ponudio Pep-u i kako ce isti savladati Njemacki jezik.
Samo me zanima koliko je Bayern ponudio Pep-u i kako ce isti savladati Njemacki jezik.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- anton 1983
- Kontakt:
proFCB je napisao/la:Gdje je ta pressica ima li ko link da gledamo???
Danas ne! MITTEILUNG!!! Ne Konferenz! I ja sam se sjebo pa sam ponovo čito....
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.