Misliš Halilović?Probisvjet je napisao/la:Na Tusnju nova tri igraca na probi. Adilovic, Jukic, Memisevic.
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Eto sad i zvanično znamo kad se sjever pušta. Znači i istok će vjerovatno biti započet. Aj' valjda faraon skonta da može imat samo koristi od Slobode, bez da je finansijski ošteti.
Ja nisam mislio ništa loše sa ovim što sam napisao. Suprotno.
Jer to je fin potez, i pročitajte komentar i primjetićete da ništa loše ne piše u vezi toga. Nisam ja napisao da se ne smije, smije, zašto ne. Date Podgrmeču morala malo jer nisu marke primili, tako da bi im ovo dobro došlo, ali čisto sumnjam
Jer to je fin potez, i pročitajte komentar i primjetićete da ništa loše ne piše u vezi toga. Nisam ja napisao da se ne smije, smije, zašto ne. Date Podgrmeču morala malo jer nisu marke primili, tako da bi im ovo dobro došlo, ali čisto sumnjam
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
tesko da ce iko od ova 3 ostati, ali eto bolje nek dolaze sad pa da se vidi na cemu smo nego da dodju na zimu kao pojacanja pa se ne pokazu, a platis im pripreme i sve..a onako nam fali igraca na treninzima pa nek popunjavaju br..
ne ocekujem nista od njih ali nek se jedan od 10 pokaza kao pojacanje super ce bit
ne ocekujem nista od njih ali nek se jedan od 10 pokaza kao pojacanje super ce bit
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
NKJ je napisao/la:Čujem da ste ponudili 4000 Podgremču da nas dobije, haha.
Priča se po SanskomMostu tako. Dobro ste krenuli onda, jer vidi se da želite tu PL, ali po meni malo glup potez.
I nemojte ponovo misliti da vas vrijedjam nešto, samo pišem normalno.
Jel € ili KM ?
...šuška se šuška da mi je ko puška

Pobjeda je bolja od orgazma!
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa na ovaj nacin su mnogi dobri igraci dosli u Slobodu. Tako je i Said dosao. Ima na ovim prostorima sigurno dobrih igraca. Treba ih pronaci i dati im priliku.ultrasstyle_tz je napisao/la:tesko da ce iko od ova 3 ostati, ali eto bolje nek dolaze sad pa da se vidi na cemu smo nego da dodju na zimu kao pojacanja pa se ne pokazu, a platis im pripreme i sve..a onako nam fali igraca na treninzima pa nek popunjavaju br..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
odakle ovi stigose ?Probisvjet je napisao/la:Na Tusnju nova tri igraca na probi. Adilovic, Jukic, Memisevic.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- SaltCityAttack
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Hajrudin Gobeljić, predsjednik komisije za suce i suđenje je iz Cazina.ALBOX je napisao/la: pogledaj sudije Jedinstva u subotu ,
a pogledaj Bratstva i Slobode![]()
Evo gledam delegiranje, 4 suca ovo kolo iz Cazina i jedan kontrolor.
S druge strane samo naš jedan sudac sudi.
bemti b.oga
uzasno je ovo..mi nemamo nikakvog predstavnika svog u savezu godinama, dok drugi imaju i zato smo ispastali...imali smo doduse ali covjeka koji je gledo da nas osteti jer nije mogao prici Slobodi jer je ratovao godinama sa nasim ljudima Arnautovic..pa jednostavno nogometni savez TK najvise kriv sto smo ispali oni su i lobirali da nas izbace ljudi iz lige
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Edib Jukic igrao u FK Bosna Kalesija, Samir Memisevic, Zivinice, igrao u Bezaniji, Srbija
" onclick="window.open(this.href);return false; Samir Memisevic
" onclick="window.open(this.href);return false; Samir Memisevic
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 24 okt 2013, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.
Što se tiče igrača na probi, nadam se da će neko pokazati kvalitet i ostvariti angažman u slobodi. Tačno se vidi da treba još jedan polušpic/napadač kao Galin i organizator igre.
ovaj Memišević je igrao prošle sezone, ako se ne varam .. čak je i gol zabio, lijep gol, glavom u padu 

26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Memišević Samir nije taj što si postavio link, niti je igrao ikad ranije u Slobodi. Igra trenutno u Kalesiji kao i Jukić. Vjerujte mi da nijedan od njih nije kvalitet za Slobode, Jukić nije prošao ni pripreme, bio u Austriji igrao po kojekakvim klubovima... Ne znam, zaista ko njih dvojicu pozva dole, al' eto, ja bih volio da uspiju. Npr. druga dvojica, Alibašić i Ibrahimović su u ovom periodu na probi u Fk Sarajevo. A obojica su dosta, dosta bolja od ovih u Slobodi što su na probi. LP!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Zna li se išta? Kada će bit skupština???zlajci je napisao/la:U toku je sastanak predstavnika Prijatelja sa rukovodstvom klupske skupštine
075
-
- Kontakt:
ja ba sta je bilo de maloTzBulevar87 je napisao/la:Zna li se išta? Kada će bit skupština???zlajci je napisao/la:U toku je sastanak predstavnika Prijatelja sa rukovodstvom klupske skupštine

www.fksloboda.ba
www.crveno-crni.ba
www.crveno-crni.ba
- TzBulevar87
- Kontakt:
I ovo delegiranje postaje smiješno na prvu, pa i na drugu kad pogledaš.
Nije da unaprijed osudjujem ali da se ponavlja nekoliko kola zaredom- ne može biti slučajnost, žalosno! 

075
-
- Kontakt:
Ovo je katastrofa šta nam se radi od kluba.Danas sam sjedio sa jednim od naših igračla i trenerom. Vjerujte više nisam optimističan.Čovjek mi veli da su naši treneri potkupljeni od strane sitnih menadžerčića,a onaj ko ga je naajviše iznenadio je Kunosić(pomoćnik Karića)koji omalovažava svako dijete Slobode,i njega najviše krivi što su naša danas djeca po nekim niželigašima,ili naša djeca protiv koje mi danas igramo .Mislim da se i Kuna moora prozvati zajedno sa Karićem zbog ovoga..Kažu mi da debelo predsjenika koriste ,jer je čovjek izuzetno fin ,i nema snage da ih otjera,a pojma nema šta mu rade iza leđa.Još je dodao da se boji zimskog prelaznog roka,kada će nas možda zbog ovoga i neki od glavnih igrača napustiti,jer nemaju s kim igrati.GazijaKalesija je napisao/la:Memišević Samir nije taj što si postavio link, niti je igrao ikad ranije u Slobodi. Igra trenutno u Kalesiji kao i Jukić. Vjerujte mi da nijedan od njih nije kvalitet za Slobode, Jukić nije prošao ni pripreme, bio u Austriji igrao po kojekakvim klubovima... Ne znam, zaista ko njih dvojicu pozva dole, al' eto, ja bih volio da uspiju. Npr. druga dvojica, Alibašić i Ibrahimović su u ovom periodu na probi u Fk Sarajevo. A obojica su dosta, dosta bolja od ovih u Slobodi što su na probi. LP!
- TzBulevar87
- Kontakt:
De nacrtajte mu gdje igraju naša djeca koja vrijede nešto !!! Ovaj lik definitivno nije tačan.. 

075
-
- Moderator
- Kontakt:
Eto vaših pojačanja kao što ste nabrajali ovde. Žalosno.
Adilović - Lik koji u Gradini nije bio ni jednu utakmicu među 18 igrača (ni na klupi) se nalazi kod vas na probi. Došao iz Zenice ne znam kako je tu upao.

Adilović - Lik koji u Gradini nije bio ni jednu utakmicu među 18 igrača (ni na klupi) se nalazi kod vas na probi. Došao iz Zenice ne znam kako je tu upao.

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
-
- Kontakt:
Ako je ovo istina za ove momke koji su na probi u Slobodi i trenere koji nam rade o glavi sa tim kvazi menadzarima koji ih dovode, onda zaista treba nesto hitno poduzeti, jer ako se ne bude nesto brzo poduzelo, nista od PL !!!. Ovaj Kunosic je stari lopinas, a Smail izgleda poceo dovoditi svoje iz Kalesije....e pa Dino necemo tako
P.S. Mislio sam da se radi o Samiru Memisevicu koji je vec bio u Slobodi
P.S. Mislio sam da se radi o Samiru Memisevicu koji je vec bio u Slobodi
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.