Baldwin ti je bolji košarkaš od Puntera ili bi bolje legao reprezentaciji ?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
- VensanKasel
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
To drugo.VensanKasel je napisao/la: ↑06 dec 2023, 19:22Baldwin ti je bolji košarkaš od Puntera ili bi bolje legao reprezentaciji ?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Panter je najbolji skorer u Evropi ako nije najbolji u top 5 je sigurno bolji je igrac od Boldvina ali nama vise treba Boldvin da razigrava ostale igrace u Musi imamo skorera zato sam ja za Boldvina koji ima rucerde vrhunski defanzivac plus donosi dosta u igri od kosa do kosa vrhunska atleta
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- VensanKasel
- Kontakt:
Ne znam vala , slični su igrači koji vole loptu u rukama . Nama treba neko kao P.J. Dozier .Stole je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:08Panter je najbolji skorer u Evropi ako nije najbolji u top 5 je sigurno bolji je igrac od Boldvina ali nama vise treba Boldvin da razigrava ostale igrace u Musi imamo skorera zato sam ja za Boldvina koji ima rucerde vrhunski defanzivac plus donosi dosta u igri od kosa do kosa vrhunska atleta
Naravno da nije najbolji scorer.Stole je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:08Panter je najbolji skorer u Evropi ako nije najbolji u top 5 je sigurno bolji je igrac od Boldvina ali nama vise treba Boldvin da razigrava ostale igrace u Musi imamo skorera zato sam ja za Boldvina koji ima rucerde vrhunski defanzivac plus donosi dosta u igri od kosa do kosa vrhunska atleta

Nama treba neko kao Howard ili Edwards upgrade za Robera.....VensanKasel je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:30Ne znam vala , slični su igrači koji vole loptu u rukama . Nama treba neko kao P.J. Dozier .Stole je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:08Panter je najbolji skorer u Evropi ako nije najbolji u top 5 je sigurno bolji je igrac od Boldvina ali nama vise treba Boldvin da razigrava ostale igrace u Musi imamo skorera zato sam ja za Boldvina koji ima rucerde vrhunski defanzivac plus donosi dosta u igri od kosa do kosa vrhunska atleta
- VensanKasel
- Kontakt:
Jeste baš nam trebaju igrači koji imaju 1 ili 2 asistencije prosjek ...lumani je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:47Nama treba neko kao Howard ili Edwards upgrade za Robera.....VensanKasel je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:30Ne znam vala , slični su igrači koji vole loptu u rukama . Nama treba neko kao P.J. Dozier .Stole je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:08Panter je najbolji skorer u Evropi ako nije najbolji u top 5 je sigurno bolji je igrac od Boldvina ali nama vise treba Boldvin da razigrava ostale igrace u Musi imamo skorera zato sam ja za Boldvina koji ima rucerde vrhunski defanzivac plus donosi dosta u igri od kosa do kosa vrhunska atleta
Treba nam P.G koji ima shut ,koji zna pogoditi 3.Sve ostalo mi imamo.VensanKasel je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:56Jeste baš nam trebaju igrači koji imaju 1 ili 2 asistencije prosjek ...lumani je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:47Nama treba neko kao Howard ili Edwards upgrade za Robera.....VensanKasel je napisao/la: ↑06 dec 2023, 20:30
Ne znam vala , slični su igrači koji vole loptu u rukama . Nama treba neko kao P.J. Dozier .
Koliko je istinito ovo pisanje ss.ba da je rješavanje statusa Biberovića i Garze pri kraju.Super ako je tako, jer je riječ, o za nas, ogromnim pojačanjima i ozbiljnoj ekipi koja bi se napravila uz američkog playa, al mi je to malo preoptimistično,pogotovo u pogledu Biberovića, igranje za nas bi značilo gubljenje turskog sportskog državljanstva, postao bi stranac u Feneru, a onda za njega tu mjesta nema.Kako god,nadam se da nije šuplja jer bi nam uz amerikanca donio ozbiljan šuterski kvalitet i učinio nas takmičarski konkurentnijom ekipom u teškoj grupi sa susjedima i Francuskom, pogotovo jer će evroligaški igrači moći igrati tw kvalifikacije.
-
- Kontakt:
Yebo mene svak' ako ovi nasi uhljupi iz saveza do marta zavrse Biberovica i Garzu, te jos na sve to dovedu nekog kvalitetnog Amerikanca
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Sve su to price Garza Biberovic da de skine * kao i novi Amerikanac..onda opet dobije poziv Vrabac i Musa igra 40min playmakera

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
https://www.klix.ba/sport/kosarka/kosar ... /231207137
Klasika. Ne kontam samo u čemu je fazon ofirno lagati.
Klasika. Ne kontam samo u čemu je fazon ofirno lagati.

The saddest thing in life is wasted talent.
Misle da niko nema internet pa se nece saznati 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma razgovarao je on s nama, ali ovo kaze kako ga ne bi izbacili iz Fenera, licno ga Bekir zvao na viberscholsey je napisao/la: ↑07 dec 2023, 17:25https://www.klix.ba/sport/kosarka/kosar ... /231207137
Klasika. Ne kontam samo u čemu je fazon ofirno lagati.![]()

Gdje ce nas savez lagati, to su sve posteni ljudi...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ako bi slučajno bila istina za Baldwina to bi puni pogodak bio za nas, možda i najbolja opcija.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Izudin je rekao da Nece igrati za BIH ovo vam je iz prve ruke19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 17:39Ma razgovarao je on s nama, ali ovo kaze kako ga ne bi izbacili iz Fenera, licno ga Bekir zvao na viberscholsey je napisao/la: ↑07 dec 2023, 17:25https://www.klix.ba/sport/kosarka/kosar ... /231207137
![]()
Gdje ce nas savez lagati, to su sve posteni ljudi...

- legenda reala
- Kontakt:
A nece ni za Tursku
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kog Howarda?lumani je napisao/la: ↑07 dec 2023, 19:43Izudin je rekao da Nece igrati za BIH ovo vam je iz prve ruke19vendetta87 je napisao/la: ↑07 dec 2023, 17:39Ma razgovarao je on s nama, ali ovo kaze kako ga ne bi izbacili iz Fenera, licno ga Bekir zvao na viberscholsey je napisao/la: ↑07 dec 2023, 17:25https://www.klix.ba/sport/kosarka/kosar ... /231207137
![]()
Gdje ce nas savez lagati, to su sve posteni ljudi...a Nasi bi trebali ganjati Howarda
![]()
![]()
![]()
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.