FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
bavarska mashina dobija najboljeg moguceg masinovodju u svijetu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Treba još čekati potvrdu iz kluba al' jesam li iznenađen jesam. 

Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 16 jan 2013, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- anton 1983
- Kontakt:
Pa koji vam je ****? potvrđeno je od strane kluba, samo je face ili ti FCB news brži od naše službene stranice..Saurman je napisao/la:Treba još čekati potvrdi uz kluba al' jesam li iznenađen jesam.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Prezentacija u petak, e je..ga sad, kad prije.
Messi, dobrodosao u novi klub.

Mene samo sad zanima misljenje mog druga @secera, posto se njegova zelja oko Tuchela nije ispunila. Vjerujem da je i on koliko toliko zadovoljan.

Messi, dobrodosao u novi klub.

A jucer je sr.ao o tome kako Pep nije tema. Uf, pokvarenjak jedan.Perfekt! PEP GUARDIOLA (41) ab Juli bis 2016 neuer Trainer des FC Bayern! / Heynckes beendet zum Saisonende seine Karriere. ^M.Hörwick

Mene samo sad zanima misljenje mog druga @secera, posto se njegova zelja oko Tuchela nije ispunila. Vjerujem da je i on koliko toliko zadovoljan.

Zadnja izmjena: Omerbavarac, dana/u 16 jan 2013, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Zvanična potvrda slijedi putem obavještenja za javnost u 17.15.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Razumi još sam pod dojmom, pa ne mogu da vjerujem.anton 1983 je napisao/la:Pa koji vam je ****? potvrđeno je od strane kluba, samo je face ili ti FCB news brži od naše službene stranice..Saurman je napisao/la:Treba još čekati potvrdi uz kluba al' jesam li iznenađen jesam.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Jooj sad kad Gomez zaigra tika-taka...to ce biti uzivancija

http://www.fcbayern.telekom.de/de/aktue ... /39379.php" onclick="window.open(this.href);return false;
GOTOVO
GOTOVO
Thomas Müller - Fußballgott
to je to, definitivno, ovo je velika pobjeda bayerna, cestitke upravi kluba na sjajnom poslu i puno srece nasem pepu u bayernu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Sta vam pricam

Postao sam ovdje prije nego li je Bild nakacio vijest

- schweinsteiger
- Kontakt:

ZVAAAAAANIIIIICNOOOOOOOOO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
AAAALEEEEEEEEEEE ALEEEE ALEEE ALEEEE ALEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
#miasanmia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Njegovo je proslo.adnan24 je napisao/la:Jooj sad kad Gomez zaigra tika-taka...to ce biti uzivancija![]()
Prilika za konkurenciju da mazne rasnog golgetera.

Jupp ce na kraju sezone ostati u Bayernu i dobice neku manju funkciju, savrseno.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Upravo tooooooooo hocu da pisem

- schweinsteiger
- Kontakt:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
LJUUUUDIIIIIIII MOOOOJIII JEEEE LIIII TOOOO MOOOGUUUUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
LJUUUUDIIIIIIII MOOOOJIII JEEEE LIIII TOOOO MOOOGUUUUCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
#miasanmia
Citam na oficijalnoj fb stranici, kontam sta je ovo, a malo mi je njemacki slab......nadam se boljoj igrii da je predznak da nasa uprava pocinje ulagati prave pare u ekipu, sigurno Guardiola nije tu za male pare dosao...
Sreca pa je Ojler mlad umro...
KAKAV CITY KAKAV CHELSEA ili PAK MAFIOZA BERLUSCONI, MI SMO NAJJACI NA SVIJETU!!!
Stern des Südens
- Omerbavarac
- Kontakt:

gvardo je bio moj apsolutni vunsh-trenerOmerbavarac je napisao/la:Mene samo sad zanima misljenje mog druga @secera, posto se njegova zelja oko Tuchela nije ispunila. Vjerujem da je i on koliko toliko zadovoljan.

ustvari...
amidza nakon sto je sazno da je pep preuzeo bayern
[youtube][/youtube]
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- IlPrincipe
- Kontakt:
Pa ne mogu da vjerujem da je dosao.Ovo je KATASTROFA Ja mu dajem polusezonu maximalno na klupi Bayerna

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.