Sevap je tebe izudarati palicom po vratu ! Banujte me, slobodno, ali ovo se mora reci !QUARESMA 18<<< je napisao/la:zasto? pa to je sevap postavitiDirk je napisao/la:Ziv ti bio ne postavljaj te klipove na youtubeQUARESMA 18<<< je napisao/la:LJEPOTA!BIO NA SJEVERU, SRECA PA JE BILO POLUVRIJEME I ODMOR, DA NIJE TOGA BILO, JA BI CRKO, NEGO JA SE OKRECEM OKOLO NEBI LI VIDIO KOJEG SA SS.BA FORUMA, PA NIKOG NEMABTW SNIMIO SAM NEKE VIDEOE I SLIKE, PA CU SUTRA ILI KAD DODJEM KUCI POSTAVITI OVDE I NA YOUTUBE
A SAD.... U CESKUSAMO ME EMIR OBUCA RAZOCAR´O, AL ET, OEPT JE ODLICNO BILO
![]()
AKO NEKO MISLI DA GALAMIM, NIJE, VEC OD DRAGOSTI PISEM VELIKIM SLOVIMA
Koliko puta se mora ponoviti, na sjever se dolazi navijati a ne snimati i slikati ! Na sjever se dolazi u obiljezjima Horde zla i Sarajevo, a ne sociedad real i ostali !
NAŠA POLITIKA JE SARAJEVO A NAŠA STRANKA JE HORDE ZLA ! ovo dobro zapamtite !
Čestitao bih igracima Zelje i navijacima Zelje na prolazu u 3 pretkolo ! Mi smo braca i mi trebamo medjusobno da se pomazemo. Zivimo u istom gradu, bili smo u istom gradu kada je bilo najteze i trebamo pomagati jedni druge i podrzavati se u sreci i zalosti ! Mi smo gradjani Sarajeva ! Samo je to bitno !
To sto neko zivi plavo ili bordo, nije razlog da bi jedni drugima zeljeli zlo
Danas je na utakmici dosta raje pozdravilo aplauzom Zeljin prolazak dalje, a isto tako je bilo dosta raje koja je izvizdala i otpjevala pjesmu "Zeljo, Zeljo **** te mi "
Draze mi je da prodje dalje naš sarajevski klub,bilo koji, ili bilo koji klub iz Bosne i Hercegovine osim listice,sirokog brijega ili kako kod, a ne neki serifi,makabiji, orebra,helsingborgi,sparte i ostali !!!