FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

19HzsA87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 19HzsA87 » 22 jul 2011, 00:22

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:LJEPOTA!BIO NA SJEVERU, SRECA PA JE BILO POLUVRIJEME I ODMOR, DA NIJE TOGA BILO, JA BI CRKO, NEGO JA SE OKRECEM OKOLO NEBI LI VIDIO KOJEG SA SS.BA FORUMA, PA NIKOG NEMA :mrgreen: BTW SNIMIO SAM NEKE VIDEOE I SLIKE, PA CU SUTRA ILI KAD DODJEM KUCI POSTAVITI OVDE I NA YOUTUBE :D

A SAD.... U CESKU 8-) SAMO ME EMIR OBUCA RAZOCAR´O, AL ET, OEPT JE ODLICNO BILO :)

AKO NEKO MISLI DA GALAMIM, NIJE, VEC OD DRAGOSTI PISEM VELIKIM SLOVIMA :D
Ziv ti bio ne postavljaj te klipove na youtube :!:
zasto? pa to je sevap postaviti
Sevap je tebe izudarati palicom po vratu ! Banujte me, slobodno, ali ovo se mora reci !
Koliko puta se mora ponoviti, na sjever se dolazi navijati a ne snimati i slikati ! Na sjever se dolazi u obiljezjima Horde zla i Sarajevo, a ne sociedad real i ostali !

NAŠA POLITIKA JE SARAJEVO A NAŠA STRANKA JE HORDE ZLA ! ovo dobro zapamtite !

Čestitao bih igracima Zelje i navijacima Zelje na prolazu u 3 pretkolo ! Mi smo braca i mi trebamo medjusobno da se pomazemo. Zivimo u istom gradu, bili smo u istom gradu kada je bilo najteze i trebamo pomagati jedni druge i podrzavati se u sreci i zalosti ! Mi smo gradjani Sarajeva ! Samo je to bitno !

To sto neko zivi plavo ili bordo, nije razlog da bi jedni drugima zeljeli zlo

Danas je na utakmici dosta raje pozdravilo aplauzom Zeljin prolazak dalje, a isto tako je bilo dosta raje koja je izvizdala i otpjevala pjesmu "Zeljo, Zeljo **** te mi "

Draze mi je da prodje dalje naš sarajevski klub,bilo koji, ili bilo koji klub iz Bosne i Hercegovine osim listice,sirokog brijega ili kako kod, a ne neki serifi,makabiji, orebra,helsingborgi,sparte i ostali !!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2011, 00:26

Jbg momak je haman turista i njemu veliki dozivljaj predstavlja doci na sjever ;) Nemoj tako brate.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 22 jul 2011, 00:30

Cestitke komšije... evo ja sam malo gledo' ove "spartance" - bgm nisu oni nešto ako vam dođe Škoro ja uplaćujem pare na prolaz FKS :D ... imate kabinu pa probajte http://www.transfermarkt.de/de/ac-spart ... n_197.html" onclick="window.open(this.href);return false; ugl sto ima nekih IMENA sve deduke preko 35... vcs bordo-plavi grad :D a ja ću se potrudit da u četvrtak vidite makar jednu palestinsku zastavu :D
je li ravno ovo? je li ravno?

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 22 jul 2011, 00:33

Čestitke za prolaz i spas 'obraza' bh.fudbala.
Samo nastavite - idemo dalje, nema zaustavljanja
Veliki ostaju veliki i kad je najteže.... :P
Bosno moja poharana....

19HzsA87
Kontakt:

Post Postao/la 19HzsA87 » 22 jul 2011, 00:33

Sarajlijc@ je napisao/la:Jbg momak je haman turista i njemu veliki dozivljaj predstavlja doci na sjever ;) Nemoj tako brate.
Zasto ne ?
Dobro turista je. Cim je turista, na put ne bi polazio bez para. Znaci ima para dovoljno u djepu. Zasto onda nije pogurao klub sa 12 KM tako sto bi otisao na istok a ne na sjever i jos bi da bruka grupu ?

Da je iz Sarajeva ili bilo gdje iz Bosne i Hercegovine, kada vec nije redovan na sjeveru, i kad ne zna navijacka pravila mogao je platiti 3 KM i otici na jug pa nek snima koliko mu volja dozvoljava. Slike bi bile jos i ljepse sa juzne tribine.

I sta je zakljucak ? Zakljucak je sigurno da je neki facebook huligan, internet huligan pa je uvjezbao taktiku pritiskanja opcije CAPTURE na mobitelu i USE THIS PICTURE FOR PROFILE PICTURE ON FACEBOOK.. joj poludio sam skroz sad :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ovakvi mi nisu jasni nikako.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 22 jul 2011, 00:35

Zgembo Adislić je napisao/la:Cestitke komšije... evo ja sam malo gledo' ove "spartance" - bgm nisu oni nešto ako vam dođe Škoro ja uplaćujem pare na prolaz FKS :D ... imate kabinu pa probajte http://www.transfermarkt.de/de/ac-spart ... n_197.html" onclick="window.open(this.href);return false; ugl sto ima nekih IMENA sve deduke preko 35... vcs bordo-plavi grad :D a ja ću se potrudit da u četvrtak vidite makar jednu palestinsku zastavu :D
ovo je sportsko nadmetanje a ne politicko... :roll:

razmisli prije nego sto uradis neku glupost...

ps, cestitke komsije! drago mi je da se velikani bh fudbala polako ali sigurno vracaju na sami vrh...
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2011, 00:36

Svaka cast na prolasku, donijeli ste finih parica na kladionici, bio sam ubjedjen u pobjedu.. Nadam se da prolazite i Spartu..

Eh sad malo off topic:
Stvarno su mi smijesne te navijacke furke i go*na.. Neka postavlja, eto vas je stadion pa cete covjeku zabraniti sta da radi.. Eh treba ga isprebijati.. CCCCC Sta tebe koji ku*ac boli sto je on slikao, ko da nekoga zaboli kita za vase navijacke kodekse.. Covjek dosao da navija, uslikao, postavit' ce, pa sta.. Jel' ono bruka neka bila :?: :?:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 22 jul 2011, 00:37

Bez Dupovca i Torlaka u Češkoj?
Imaju po dva žuta, jel suspenzija? :? :? :( :(
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 22 jul 2011, 00:38

_BooS_ je napisao/la:Bez Dupovca i Torlaka u Češkoj?
Koliko znam Torlak igra :D

@Baja_Zvjerka

Nesto sto ne znas i ne komentarisi nije vazno jeli bila bruka ili ne ( u ovom slucaju nije ni bila)vec se iz nekih drugih razloga ne da snimati sa tribine, ima covjek zaduzen za to. ALi to je za tebe malo veca matematika.
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 22 jul 2011, 00:39, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2011, 00:38

Zgembo Adislić je napisao/la:Cestitke komšije... evo ja sam malo gledo' ove "spartance" - bgm nisu oni nešto ako vam dođe Škoro ja uplaćujem pare na prolaz FKS :D ... imate kabinu pa probajte http://www.transfermarkt.de/de/ac-spart ... n_197.html" onclick="window.open(this.href);return false; ugl sto ima nekih IMENA sve deduke preko 35... vcs bordo-plavi grad :D a ja ću se potrudit da u četvrtak vidite makar jednu palestinsku zastavu :D
To nama nista ne bi znacilo i bilo bi pravo glupo za tebe al haj .

Ne bih rekao da je 2 zuta suspenzija ;)

tm84 hvala kono , veceras ja i drug vracamo se sa tekme i jedan nas manijak cekao u gradu pa smo sa njim fino proslavili 2 prolaza :)

High

Post Postao/la High » 22 jul 2011, 00:39

_BooS_ je napisao/la:Bez Dupovca i Torlaka u Češkoj?
Bez Dupovca protiv Prage,Torlak će igrati.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 22 jul 2011, 00:43

bravo Sarajevo bravo, naravno i Zelji cestitke

nego, sta poslije Sparte, 4 pretkolo :?
15.10 - 15.06 ...

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 22 jul 2011, 00:43

Jel bilo zajednickog slavlja ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

_BooS_
Kontakt:

Post Postao/la _BooS_ » 22 jul 2011, 00:43

Evo bacio sam pogled na kartone, Amer ima dva, supsendovan će biti.
Ostali, svi su OK, Torlak, Vučina, Obuća i Haskić se moraju čuvati...
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !

BordoUnited
Kontakt:

Post Postao/la BordoUnited » 22 jul 2011, 00:44

19HzsA87 je napisao/la:[
Ziv ti bio ne postavljaj te klipove na youtube :!:[/quote]
zasto? pa to je sevap postaviti[/quote]

Sevap je tebe izudarati palicom po vratu ! Banujte me, slobodno, ali ovo se mora reci !
Koliko puta se mora ponoviti, na sjever se dolazi navijati a ne snimati i slikati ! Na sjever se dolazi u obiljezjima Horde zla i Sarajevo, a ne sociedad real i ostali !

NAŠA POLITIKA JE SARAJEVO A NAŠA STRANKA JE HORDE ZLA ! ovo dobro zapamtite !

![/quote]

Kume upravu si od a do z ali ne trebas odmah napadat momka mozda nije znao ili nije bio na sjeveru pa jesnimao sa istoka,svaka cast momku jer ne zivi u Sarajevu pa je ipak dosao na tekmu za rezliku od nekih.

FKR_1987
Kontakt:

Post Postao/la FKR_1987 » 22 jul 2011, 00:48

eeee ovak dolazim u miru :D :D :D
samo da vam cestitam na prolazu i pobjedi..spasili ste obraz BiH fudbala...naravno sve naj naj i u buducnosti na EU sceni..
p.s. navijanje vam je bilo do jaja 8-) 8-) 8-)
pozz iz Tz :mrgreen: :mrgreen:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jul 2011, 00:49

Dirk je napisao/la:
@Baja_Zvjerka

Nesto sto ne znas i ne komentarisi nije vazno jeli bila bruka ili ne ( u ovom slucaju nije ni bila)vec se iz nekih drugih razloga ne da snimati sa tribine, ima covjek zaduzen za to. ALi to je za tebe malo veca matematika.
Uredu, ne smije, al' koji djavo toliko odvratno momku odgovarate, ovo ono isprebijat' ga treba, nigdje veze...
Ne moze to za mene biti veca (niti visa) matematika, jer sam ipak magistar masinstva, jedino mozda neka visa hemija, ili genetika, pa da ne kontam.. Ali u svakom slucaju, ne zelim da se raspravljam..
Vozdrica
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 22 jul 2011, 00:49

_BooS_ je napisao/la:Evo bacio sam pogled na kartone, Amer ima dva, supsendovan će biti.
Ostali, svi su OK, Torlak, Vučina, Obuća i Haskić se moraju čuvati...
Ama kako to nakon 2 kartona da bude suspendovan zar nije pravilo nakon 3 !?

TM87visnjik
Kontakt:

Post Postao/la TM87visnjik » 22 jul 2011, 00:54

smijeli se covjek nakasljati na navijackoj tribini ili moras pitati :lol: nidje veze

BordoUnited
Kontakt:

Post Postao/la BordoUnited » 22 jul 2011, 00:54

Sto se tice tekme sa spartom odigrat isto ovako ko protiv orebra,zadovoljan bi bio sa porazon od 2:1 ili 1:1,pa da ih dobijemo na kosevu pred nasom publikom,nasom travom.Do jucer ovaj orebro je vrijedio 13miliona eura,a mi oko 6 prema transfermarktu,sparta sada vrijedi 21milion od kojih 11miliona otpada na 5igraca koji nisu bog zna sta tipicni brazilci i afrikanci koji su uvjek precjenjeni,ja sam ubjedjan da mozemo i spartu, izbacit imat cemo gromoglasnu podrsku i tamo i vamo,trener poznaje njihovu ligu i tim,a mi se mozemo nosit sa ovim "europskim timovima" to smo pokazali mnogo puta u zadnjih 5godina(genk,cluj,rapid b,helsinborg,spartak itd),znaci odigrat ko vcrs i to je to.
Zadnja izmjena: BordoUnited, dana/u 22 jul 2011, 00:56, ukupno mijenjano 2 puta.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.