AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

francobaresi
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 15:10

slika
Benvenuto Essien!!
Nadam se da će ćelo dovesti i jednog stopera do kraja merkata. Međutim, ako misli dovesti onog Paletu iz Parme onda je bolje da nastavimo gledati Boneru.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 27 jan 2014, 15:18

Palleta je odlican stoper, volio bih ga u Romi jer se povezuje i s nama ali eno onaj Parmin sportski direktor je rekao da i on i Parolo ostaju.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 15:22

Daleko je on od dobrog stopera.

Edit: Mourinho: "Htio sam pokazati poštovanje prema Michael-u i zato nisam blokirao njegov prelazak u AC Milan.Mi bi bili sretni i da je on ostao, jer je fantastičan timski igrač, dao je sve za klub i dobio fantastičnu priliku za budućnost. Znam da može nastaviti igrati na visokoj razini, želim mu uspjeh i sreću u Italiji i na Svjetskom prvenstvu."
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jan 2014, 15:39

francobaresi je napisao/la:slika
Benvenuto Essien!!
Nadam se da će ćelo dovesti i jednog stopera do kraja merkata. Međutim, ako misli dovesti onog Paletu iz Parme onda je bolje da nastavimo gledati Boneru.
Nebi se slozio. Da se razumijemo, ni ja nizam za Paletu jer smatram da nam treba kvalitetniji stoper, al ako bi mogao birati izmedju njih dvojice onda bi sigurno izabrao Paletu.
Il Club più titolato al mondo!

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 27 jan 2014, 15:44

Essien will wear number 15. Last person to wear number 15 was the legendary Djamel Mesbah :D

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 27 jan 2014, 15:45

Legendary, the key word :lol:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 15:47

Iskreno, gledao sam Parmu samo par puta u zadnjih godinu dana ili tako nešto, i taj igrač me nije nešto posebno impresionirao. Ali izgleda da je u Italiji dosta cijenjen, znam da je ljetos onaj predsjednik Parme na pitanje o Paletti, odgovorio da on vrijedi 35 miliona €. :lol:
-Rui Costa-

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jan 2014, 16:14

francobaresi je napisao/la:Iskreno, gledao sam Parmu samo par puta u zadnjih godinu dana ili tako nešto, i taj igrač me nije nešto posebno impresionirao. Ali izgleda da je u Italiji dosta cijenjen, znam da je ljetos onaj predsjednik Parme na pitanje o Paletti, odgovorio da on vrijedi 35 miliona €. :lol:
Onda Bonera vrijedi 20 mil, eto tolika je razlika u kvalitetu po meni :grin:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 27 jan 2014, 19:18

izgleda da bi coentrao moga doci kod nas...po meni bi bio odlican jel mi takvog beka nemamo, sad ce neko reci emanuelson ali fabio je po meni puno puno bolji od pomenutog, ja sam itekako za da ga dovedu

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 27 jan 2014, 19:35

ronaldo99 je napisao/la:izgleda da bi coentrao moga doci kod nas...po meni bi bio odlican jel mi takvog beka nemamo, sad ce neko reci emanuelson ali fabio je po meni puno puno bolji od pomenutog, ja sam itekako za da ga dovedu
Coentrao je za klasu iznad Emanuelsona. Za njega se raspituje mnogo klubova, između ostalih i Manchester United.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2014, 19:36

Odlična vijest ..

Milan i Napoli pregovaraju oko razmjene Constant-Armero .. Armero je rekao DA ovome a Constant ne zeli da ode u Napoli za sad ali pregovori se nastavljaju ..
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 27 jan 2014, 19:52

Ni Armero nije nesto pokazao u Napoliju na mjestu lijevog beka ali svakako je bolji ilod Constanta

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 27 jan 2014, 19:56

IlPrincipe je napisao/la:Odlična vijest ..

Milan i Napoli pregovaraju oko razmjene Constant-Armero .. Armero je rekao DA ovome a Constant ne zeli da ode u Napoli za sad ali pregovori se nastavljaju ..
šta je ovdje odlična vijest. Nezna se koji je gori od ove dvojice, zapravo ovo je transfer prodaješ constanta da bi doveo istog takvog constanta. Jedina odlicna vijest bi mogla biti odlazak constanta ali ako to znaći dolazak armera to ne moze nikako biti odlicna vijest.
Sve sam se nadao da Eisen ipak nece doći al evo ga. Pa dokle više istrošene igrace da gledmo u dresu milana.

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2014, 20:06

Armero je barem jedan level bolji od Constanta ;)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 20:14

Constant se pravo udomaćio, radije će sjediti na klupi nego otići iz Milana. E moj Galliani, koliko si samo problema napravio dovođenjem neprovjerenih igrača, kojih se strašno teško kutarisati.

Armero ove sezone loš, ne znam šta se desilo sa njim ali nije u nekoj zavidnoj formi. Njegovim dolaskom Urby bi mogao igrati kao lijevo krilo, što mu nije nepoznanica, Mattia bi se vratio na lijevu stranu, a Armero bi bio kao back-up.
-Rui Costa-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 27 jan 2014, 20:17

francobaresi je napisao/la:Constant se pravo udomaćio, radije će sjediti na klupi nego otići iz Milana. E moj Galliani, koliko si samo problema napravio dovođenjem neprovjerenih igrača, kojih se strašno teško kutarisati.

Armero ove sezone loš, ne znam šta se desilo sa njim ali nije u nekoj zavidnoj formi. Njegovim dolaskom Urby bi mogao igrati kao lijevo krilo, što mu nije nepoznanica, Mattia bi se vratio na lijevu stranu, a Armero bi bio kao back-up.
Dobra ideja Abete desni bek, De Siglio lijevi a Emanuelson lijevo krilo ;)
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

francobaresi
Kontakt:

Post Postao/la francobaresi » 27 jan 2014, 20:19

Urby je odličan tehničar, dobar dribler. Mislim da mu ta pozicija puno više odgovara nego ova koju trenutno igra, mada i kao bek radi dobar posao. Mislim nije ništa specijalno ali dobar je.
-Rui Costa-

betton
Kontakt:

Post Postao/la betton » 27 jan 2014, 20:21

meho-medo je napisao/la:
francobaresi je napisao/la:Constant se pravo udomaćio, radije će sjediti na klupi nego otići iz Milana. E moj Galliani, koliko si samo problema napravio dovođenjem neprovjerenih igrača, kojih se strašno teško kutarisati.

Dobra ideja Abete desni bek, De Siglio lijevi a Emanuelson lijevo krilo ;)
De budite malo ozbiljni.Urby je LB i sve osim toga njemu jednostavno ne lezi.

Pokusavao je i Max Allegri da od njega napravi AMC pa mu nije uspjelo. :mrgreen:
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..

Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 27 jan 2014, 20:25

Urby je kod nas igrao LB,AML,AMC i samo je LB odigrao fenomenalno, ostalo nista posebno

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 27 jan 2014, 20:26

Vidi ti Constanta, sta li je on zamislio ko je ? :mrgreen:
Doduse, ako ce doci u zamjenu za ovog, onda radije da i ne ide. Rijesis se jednog smeca, dodje ti drugo, ne znam gdje je logika.

Volio bih da je ovo oko Fabia tacno, on bi nam bas dobro sjeo pogotovo jer nemamo bekova koji su dobri ofanzivno. U pocetku sam mislio da su samo price, ali posto se vec neko vrijeme razglaba o transferu, ko zna...
Samo da nam ge ne preotme Man U. :cry: :cry: :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.