Benvenuto Essien!!
Nadam se da će ćelo dovesti i jednog stopera do kraja merkata. Međutim, ako misli dovesti onog Paletu iz Parme onda je bolje da nastavimo gledati Boneru.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Nebi se slozio. Da se razumijemo, ni ja nizam za Paletu jer smatram da nam treba kvalitetniji stoper, al ako bi mogao birati izmedju njih dvojice onda bi sigurno izabrao Paletu.francobaresi je napisao/la:
Benvenuto Essien!!
Nadam se da će ćelo dovesti i jednog stopera do kraja merkata. Međutim, ako misli dovesti onog Paletu iz Parme onda je bolje da nastavimo gledati Boneru.
Onda Bonera vrijedi 20 mil, eto tolika je razlika u kvalitetu po menifrancobaresi je napisao/la:Iskreno, gledao sam Parmu samo par puta u zadnjih godinu dana ili tako nešto, i taj igrač me nije nešto posebno impresionirao. Ali izgleda da je u Italiji dosta cijenjen, znam da je ljetos onaj predsjednik Parme na pitanje o Paletti, odgovorio da on vrijedi 35 miliona €.
Coentrao je za klasu iznad Emanuelsona. Za njega se raspituje mnogo klubova, između ostalih i Manchester United.ronaldo99 je napisao/la:izgleda da bi coentrao moga doci kod nas...po meni bi bio odlican jel mi takvog beka nemamo, sad ce neko reci emanuelson ali fabio je po meni puno puno bolji od pomenutog, ja sam itekako za da ga dovedu
šta je ovdje odlična vijest. Nezna se koji je gori od ove dvojice, zapravo ovo je transfer prodaješ constanta da bi doveo istog takvog constanta. Jedina odlicna vijest bi mogla biti odlazak constanta ali ako to znaći dolazak armera to ne moze nikako biti odlicna vijest.IlPrincipe je napisao/la:Odlična vijest ..
Milan i Napoli pregovaraju oko razmjene Constant-Armero .. Armero je rekao DA ovome a Constant ne zeli da ode u Napoli za sad ali pregovori se nastavljaju ..
Dobra ideja Abete desni bek, De Siglio lijevi a Emanuelson lijevo krilofrancobaresi je napisao/la:Constant se pravo udomaćio, radije će sjediti na klupi nego otići iz Milana. E moj Galliani, koliko si samo problema napravio dovođenjem neprovjerenih igrača, kojih se strašno teško kutarisati.
Armero ove sezone loš, ne znam šta se desilo sa njim ali nije u nekoj zavidnoj formi. Njegovim dolaskom Urby bi mogao igrati kao lijevo krilo, što mu nije nepoznanica, Mattia bi se vratio na lijevu stranu, a Armero bi bio kao back-up.
De budite malo ozbiljni.Urby je LB i sve osim toga njemu jednostavno ne lezi.meho-medo je napisao/la:Dobra ideja Abete desni bek, De Siglio lijevi a Emanuelson lijevo krilofrancobaresi je napisao/la:Constant se pravo udomaćio, radije će sjediti na klupi nego otići iz Milana. E moj Galliani, koliko si samo problema napravio dovođenjem neprovjerenih igrača, kojih se strašno teško kutarisati.
Armero ove sezone loš, ne znam šta se desilo sa njim ali nije u nekoj zavidnoj formi. Njegovim dolaskom Urby bi mogao igrati kao lijevo krilo, što mu nije nepoznanica, Mattia bi se vratio na lijevu stranu, a Armero bi bio kao back-up.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.