Everton 1 proso
Sibenik 1 proso
Cotbus/2,5 2 proso
Herta 1 proso
Milan 1 cekam
Dortmund 1 cekam

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
pa stani kako jedan iks golova a ono jedna utakmica 3:3 a druga 3:2 i proso?adis.p je napisao/la:Puuu hebem ti Hajduk, zamalo da prodje....nije mi jos puno ostalo....![]()
![]()
![]()
jao fkt evo sad vidim...sta je ovo citava postava i klupa dobile po zuti...al dobro su se rasporedili samo jedan dobio drugi zutisarajlija89 je napisao/la:U kojoj je minuti Fener dao gol..u 100??![]()
na ttx je bar 10 minuta stajalo 90+..ako ne i vise...gosti 10 ili 11 zutih i crveni....
Jbt...
imao sam i ja slican...postavit cu listice dok ovo sve prodje...imam vec 2-3 dobitna a cekam jos 2-3 listica ....nikad bolji dan nije biolegenda reala je napisao/la:Joj što volim kad prođem par nakon pola sta ,bravo Roda ,kakav zicer 3+ i listić je dobitan
ma imo ja keca...vec halalio...a gledam city...kad poslije tekme da vidim..1-0pintol_TM87 je napisao/la:jao fkt evo sad vidim...sta je ovo citava postava i klupa dobile po zuti...al dobro su se rasporedili samo jedan dobio drugi zutisarajlija89 je napisao/la:U kojoj je minuti Fener dao gol..u 100??![]()
na ttx je bar 10 minuta stajalo 90+..ako ne i vise...gosti 10 ili 11 zutih i crveni....
Jbt...![]()
i real dobije ti padas na oba....ne igra se tako kladionica ebemu misa ...al ajd nek ti je sa srecomFC BAYERN je napisao/la:eo od mene jedan nocni listic![]()
Real-Barca x2 1,50 (pp)
Dallas-Portland 1 1,60 (pp)
Almeira-Valencia - 2 1.95
J.Terry(15,5) - 2 1,85
Bosna-Igokea - 2 1,30
Olympiakos-Panatinakos - kp2 1,85
i jos jedan na srecu
Real-Barca 2 2.80 (pp)
Montegranaro-Pesaro 1 1,45
Bordeaux gg1 1,60
Parma-Inter(1.poluvrijeme) 1p12 - 1.45
AC Milan-Sampdoria (0,5+) zp1 2,90
![]()
![]()
ispunila ti se zeljaCitizen-X je napisao/la:sta nas briga sta si odigrao - al tipicno - daj malo da se qrcim - dabogda pao ostale parove a i svi koji ne postaju prije tekmi tikete - sta me qrc boli kol'ko si dobio para ili koliko si prosao parova kad nista nisi postirao prije...fanatic1991 je napisao/la:evo da napisem sta sam danas odigrao![]()
West Brom 1 - 3 Chelsea 2![]()
Hoffenheim 1 - 0 Frankfurt 1![]()
Lech 1 - 0 Legia 1![]()
Rennes - Lorient 1
Mechelen- Cercle Brugge 1
kvota 36.34 uplata 5 dobitak 181.7
upadnu talibani koji nikad analizu napisali nisu i bacaju kitu okolo da svi vide - haj odyebite.
fala na paznji - ubuduce bi trebalo dijelit banove za bilo koga ko postira tiket poslije tekme i dodje da se kurljata ovdje po ovom pdfu
nisam ni rekao da se klanjas i svrsavas.......hahahahahahi dao sam razlog sto nisam "okacio" danas....ali sada nije ni bitnoCitizen-X je napisao/la:Naravno - to zelim i svakom mufljuzu koji ljepi tikete nakon sto je sve proslo - sta sad trebam - da mu se klanjam i svrsavam? koja je poenta?![]()
Mamu mu jeb.emVolimLiverpool je napisao/la:Peterborough-Plymouth 1 1.40![]()
Brussels-Dender 1 1.90![]()
Walsall-Brighton domaćin daje gol 1.40![]()
Unics Kazan-Cedevita 1 1.30![]()
Bender-Demoliner 1 1.30![]()
6.29
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.