ALBOX je napisao/la:..BO VAS Bratstvo danas fasova od Celika al pazi strijelce
Mesanovic2x , Gojkovic oba vasi jel de ????
oba nasi ebiga ...jos imaju dole i Covica ihhhh ..da je nama uparit Mesanovica i Bekica u napadu bili bi strasni
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
ALBOX je napisao/la:..BO VAS Bratstvo danas fasova od Celika al pazi strijelce
Mesanovic2x , Gojkovic oba vasi jel de ????
Moglo bi, da im nisu Sabovic i Husaric menadzeriJTS je napisao/la:ih, hipotetički bi se mogla napraviti jaka Sloboda od naše djece .. u napadu Amer Bekić, Mešanović, Almir Bekić, lijevi bek Grado, stoperi Keno, Čović ili Renato, itd
,NKJ je napisao/la:Čujem da ste ponudili 4000 Podgremču da nas dobije, haha.
Priča se po SanskomMostu tako. Dobro ste krenuli onda, jer vidi se da želite tu PL, ali po meni malo glup potez.
I nemojte ponovo misliti da vas vrijedjam nešto, samo pišem normalno.
Pa i da jesmo to je sasvim uredu, kad grcka moze ponudit litvaniji premije za pobjedu sto mi nebi mogli podgrmecuNKJ je napisao/la:Čujem da ste ponudili 4000 Podgremču da nas dobije, haha.
Priča se po SanskomMostu tako. Dobro ste krenuli onda, jer vidi se da želite tu PL, ali po meni malo glup potez.
Podgrmec vas mora pokusati dobiti i to je sve sto znam.NKJ je napisao/la:Čujem da ste ponudili 4000 Podgremču da nas dobije, haha.
+1klasik je napisao/la:Pa i da jesmo to je sasvim uredu, kad grcka moze ponudit litvaniji premije za pobjedu sto mi nebi mogli podgrmecuNKJ je napisao/la:Čujem da ste ponudili 4000 Podgremču da nas dobije, haha.
I nemojte ponovo misliti da vas vrijedjam nešto, samo pišem normalno.![]()
Svako bira sredstva koja misli da su najbolja da dodje do cilja, zar nije tako ?
Jest tako je ali izgleda da je trud uzaludan pogledaj sudije Jedinstva u subotu ,Casp3r je napisao/la:+1klasik je napisao/la:Pa i da jesmo to je sasvim uredu, kad grcka moze ponudit litvaniji premije za pobjedu sto mi nebi mogli podgrmecuNKJ je napisao/la:Čujem da ste ponudili 4000 Podgremču da nas dobije, haha.
I nemojte ponovo misliti da vas vrijedjam nešto, samo pišem normalno.![]()
Svako bira sredstva koja misli da su najbolja da dodje do cilja, zar nije tako ?
Imamović i Husić složili su se u jednom: naredna godina je godina fudbala! Godina Slobode!JTS je napisao/la:ja ovdje ne vidim ništa smješno, premije su sredstvo koje opravdava cilj i ako nam kao takve mogu pomoći i ako imamo mogućnost da stimulišemo nekog, zašto to i ne napraviti? pa ako pobjede, pobjede, ako ne, Bože mojSloboda neće ovisiti samo o sebi, nego i o rezultatima Jedinstva, prema tome, ovo je jedan način da se pokuša doći do željenog cilja .. sve to ako je ovo za premije istina
![]()
što se tiče sastanka velikog vođe i Azmira, nadam se da će izaći na dobro ..
Uz to treba dodat da ce vjerovatno u jeku predizborne kampanje se zavrsit i otvorit "najsavremenija" tribina u BiH(iako je u namjanju ruku trebala bit zavrsena pred pocetak ove sezone), i na istom otvaranju vjerujem da ce prisustvovat i doticni gospodin.Probisvjet je napisao/la:
Imamović i Husić složili su se u jednom: naredna godina je godina fudbala! Godina Slobode!
Uvidio Jasmin da mu iduce godine trebaju glasovi na izborima, a ako Sloboda ne udje u PL onda sipak.
Hajrudin Gobeljić, predsjednik komisije za suce i suđenje je iz Cazina.ALBOX je napisao/la: pogledaj sudije Jedinstva u subotu ,
a pogledaj Bratstva i Slobode![]()
Naredna godina je izborna godina, držte vi Imamovića dalje od kluba. Nezna Husić jos cime je ovaj sve premazanProbisvjet je napisao/la:Imamović i Husić složili su se u jednom: naredna godina je godina fudbala! Godina Slobode!JTS je napisao/la:ja ovdje ne vidim ništa smješno, premije su sredstvo koje opravdava cilj i ako nam kao takve mogu pomoći i ako imamo mogućnost da stimulišemo nekog, zašto to i ne napraviti? pa ako pobjede, pobjede, ako ne, Bože mojSloboda neće ovisiti samo o sebi, nego i o rezultatima Jedinstva, prema tome, ovo je jedan način da se pokuša doći do željenog cilja .. sve to ako je ovo za premije istina
![]()
Uvidio Jasmin da mu iduce godine trebaju glasovi na izborima, a ako Sloboda ne udje u PL onda sipak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.