Osjeti se nedostatak Pehara koji je za mene top 3 igraca lige.
Prelijep prvi gol Sarajeva.
Olimpic na izlaznim vratima.
Radnik i Celo
Papijeva Slavija sigurno ispada.
Sloboda od sutra jedina na celu!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
promjeni terapiju, vidis da ne pomazeHigh je napisao/la:Željezničar šampijon
vi to znate iz iskustva!solinas je napisao/la:Derbi zacelja u pravom smislu.
Zar nije penal ponisten?brig je napisao/la:Prosuta 2 boda, nevjerojatno, umjesto da nakon ranih 1:0 zabijemo još jedan i riješimo sve on dobiju penal iz ničega i problemi sami. Pored toga mi fulamo sve živo.
Sudac smiješan do bola, čovjek ne pozna osnove nogometa, sjecka igru, stvara napetost među igračima, nema autoritet i ima smiješne odluke.
Sedam ili tlin'est godina patrioto?club21 je napisao/la: a drine i cetnika nije mi nimalo.
Pa jedan im je sviran u prvom poluvremenuRinuka je napisao/la:Zar nije penal ponisten?brig je napisao/la:Prosuta 2 boda, nevjerojatno, umjesto da nakon ranih 1:0 zabijemo još jedan i riješimo sve on dobiju penal iz ničega i problemi sami. Pored toga mi fulamo sve živo.
Sudac smiješan do bola, čovjek ne pozna osnove nogometa, sjecka igru, stvara napetost među igračima, nema autoritet i ima smiješne odluke.
hFala..Nisam znao da je bio jos jedan..Android je napisao/la:Pa jedan im je sviran u prvom poluvremenuRinuka je napisao/la:Zar nije penal ponisten?brig je napisao/la:Prosuta 2 boda, nevjerojatno, umjesto da nakon ranih 1:0 zabijemo još jedan i riješimo sve on dobiju penal iz ničega i problemi sami. Pored toga mi fulamo sve živo.
PorazavajuceMortemHz je napisao/la:Posjeta u 16. kolu BHT premier lige BiH:
Siroki Brijeg - Travnik 600
Mladost DK - Rudar P. 500
Drina - Sarajevo 350
Vitez - Radnik 300
Olimpic - Zrinjski 150
Velez - Slavija 100
2 utakmice se igraju sutra.
MCMXLVI je napisao/la:#prayforvelez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.