Benjolos je napisao/la:PUNA PODRŠHA HUSREFU MUSEMIĆU I IGRAČIMA!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hahahah čuj tjerat trenera radi ovog poraza. I to trenera prvoplasirane ekipe na tabeli.
Ima Husref mušica, al ima ih svako. Ja sam prvi za smjenu Husrefa ako nam se otvori prilika da dovedemo BOLJEG trenera. Znači nekog sa renomeom, trofejima, uspjesima... Ovako, šta da Husref "pokaže karakter" i ode? Dvije utakmice bi vodio Čosić, onda bismo doveli Dženu ili Čalu. Ne bismo potpisali Hiddinka sigurno, ni Trappatonija. Šta jbt, Wolves zaustavi Cityja na početku sezone i odmah treba da Pep dobije nogu? Ne ide to tako, tako smo nekad radili i ništa dobro nismo vidjeli.
Ima Husref mušica, al ima ih svako. Ja sam prvi za smjenu Husrefa ako nam se otvori prilika da dovedemo BOLJEG trenera. Znači nekog sa renomeom, trofejima, uspjesima... Ovako, šta da Husref "pokaže karakter" i ode? Dvije utakmice bi vodio Čosić, onda bismo doveli Dženu ili Čalu. Ne bismo potpisali Hiddinka sigurno, ni Trappatonija. Šta jbt, Wolves zaustavi Cityja na početku sezone i odmah treba da Pep dobije nogu? Ne ide to tako, tako smo nekad radili i ništa dobro nismo vidjeli.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hajde,izgubili smo,pa mora se nekad izgubiti i od poslijednjeplasirane ekipe,malo smo ispali iz forme,malo ona ledina od terena,malo onaj tornadao,malo Hus,...
Ali ne dirajte Akademce,do juce ste ih dizali u nebesa,sad im na osnovu jedne utakmice psujete sve po spisku...Sabura malo...
Nego čitam sad izjavu Odovica i čovjek kao da je na sedativima,mrtav hladan izjavi kako "Želji trebaju pod hitno igraci koji znaju da driblaju..."hhahahaha
Nevjerovatna izjava za nekog za koga se govori kao da je ozbiljan stručnjak,pa ovo vise zvuci da je neka anketa u pitanju pa da su zaustavili momčića iz obdanista i pitali ga kakve Željo treba da ima igrace,a on im odgovoriio "Trebaju mu igraci koji znaju da driblaju"
Ali ne dirajte Akademce,do juce ste ih dizali u nebesa,sad im na osnovu jedne utakmice psujete sve po spisku...Sabura malo...
Nego čitam sad izjavu Odovica i čovjek kao da je na sedativima,mrtav hladan izjavi kako "Želji trebaju pod hitno igraci koji znaju da driblaju..."hhahahaha
Nevjerovatna izjava za nekog za koga se govori kao da je ozbiljan stručnjak,pa ovo vise zvuci da je neka anketa u pitanju pa da su zaustavili momčića iz obdanista i pitali ga kakve Željo treba da ima igrace,a on im odgovoriio "Trebaju mu igraci koji znaju da driblaju"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoćemo li se kladiti u posjetu buraz?
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nikad naučiti iz grešaka moj Škoro. Zamisli kad bi se tako radilo u ino ligama, to jedino još u Bosni ima.skoroalen je napisao/la:Hahahah čuj tjerat trenera radi ovog poraza. I to trenera prvoplasirane ekipe na tabeli.![]()
Kakva podrška sunce ti poljubim, to se valjda podrazumijeva. Koji vam je qurac, kakva tjeranja?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Hoce li biti banovani ovi sto su psovali husrefu i krsti sve po spisku ili je to odjednom postalo dozvoljeno?MortemHz je napisao/la:
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
Je l' to meni ponuda?MortemHz je napisao/la:Hoćemo li se kladiti u posjetu buraz?
Hoćemo.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ručak u Chipasu, meni 10K i više - tebi ovo ispod?skoroalen je napisao/la:Je l' to meni ponuda?MortemHz je napisao/la:Hoćemo li se kladiti u posjetu buraz?![]()
Hoćemo.
Dogovoreno.MortemHz je napisao/la:Ručak u Chipasu, meni 10K i više - tebi ovo ispod?skoroalen je napisao/la:Je l' to meni ponuda?MortemHz je napisao/la:Hoćemo li se kladiti u posjetu buraz?![]()
Hoćemo.
Smijem li vršit opstrukciju, da nagovaram raju da niko ne ode?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne možeš ti više ljudi nagovoriti da ne ide koliko ja mogu karti podijeliti
Smijesne priče o smjeni Musemića...Pa izgleda po pojedincima,cim se izgubi jedna utakmica odmah mijenjaj trenera...
Ma dajte,nije smak svijeta,sta i ako su izgubili od graničnog,pa nismo mi Arsenal da ne izgubimo ni jednu tekmu...
Ma dajte,nije smak svijeta,sta i ako su izgubili od graničnog,pa nismo mi Arsenal da ne izgubimo ni jednu tekmu...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Steta za derbi,obje ekipe izgubise.Nadao sam se pobjedama obje ekipe,bio bi dobar ugodjaj i fine pinke. Nazalost nista od toga. No kad smo mi izgubili , lagao bih da bi volio da je Zeljo dobio.
Trazim post gdje sam pisao da nam treba 23/24 pobjede do Vjecne Vatre.
SAD NAM TREBA 17 pobjeda da se okupimo u Titovoj , pred Vjecnom Vatrom kao prave "komunjare" . Cuvajte zdravlje.
SAD NAM TREBA 17 pobjeda da se okupimo u Titovoj , pred Vjecnom Vatrom kao prave "komunjare" . Cuvajte zdravlje.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Benjolos je napisao/la:PUNA PODRŠHA HUSREFU MUSEMIĆU I IGRAČIMA!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Jbg onda.MortemHz je napisao/la:Ne možeš ti više ljudi nagovoriti da ne ide koliko ja mogu karti podijeliti
Ništa, opklada ostaje pa ćemo vidjet.
- robertkosar
- Kontakt:
Tenkista je odavno pukao ko baskija i sam nezna sta je sve izvalio u posljednje dvije hefte a stali ce reci u srijedu navece kad ih operemoVanja8 je napisao/la:Hajde,izgubili smo,pa mora se nekad izgubiti i od poslijednjeplasirane ekipe,malo smo ispali iz forme,malo ona ledina od terena,malo onaj tornadao,malo Hus,...
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
- StariGrad071
- Kontakt:
Poraz ko poraz, nista strasno. Ali mora se malo rotirati, pojedinci su se malo uspavali (rahmanovic, adukor) nemoj sad da smo robovi pojedinaca i da imaju kredit ko da su Husref ili Hase. Vidjelo se da nam fali svijezine, mladost smo dobili na svijezinu, krupu.. daj malo.
Naravno podrska sefu i igracima.
Naravno podrska sefu i igracima.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako bude manje ja ću naletiti nekad oko Januaraskoroalen je napisao/la:Jbg onda.MortemHz je napisao/la:Ne možeš ti više ljudi nagovoriti da ne ide koliko ja mogu karti podijeliti![]()
Nije frka, najlakše se dogovorit.MortemHz je napisao/la:Ako bude manje ja ću naletiti nekad oko Januaraskoroalen je napisao/la:Jbg onda.MortemHz je napisao/la:Ne možeš ti više ljudi nagovoriti da ne ide koliko ja mogu karti podijeliti![]()
Molim Boga da im ona ubleha ostane do derbija.
Trenutno korisnika/ca: supervizor i 19 gostiju.