FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mogli bi hladno poravnati otici u Mostar.Zrinjski iducu ide Zvijezdi,nama je derbi,najrealnije je da nas stignu .A sto je najgore mi cemo dole sakati ici opet kazem 7-8 igraca nam ima duple zute.Poraz u jako jako losem momentu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ja sam protiv Slobode umalo izazvao belaj, lik na zapadu koji liči na Željka Bebeka psuje svim igračima majku 90 minuta, kad sam mu dobacio da začepi gubicu počeo i meni sr.at, al mi crnjak kačit se sa 40-50 god starijim tipom. Al jedva sam se suzdržao.Inijesta je napisao/la:To 100%, ja sam jednom u kaficu gledo prijenos tekme i sekunda je falilo da se pobijem jer je jedan bolesnik Radovcu od prve minute psovo sve zivo, mogu misliti sta tek cuju sa tribinaskoroalen je napisao/la:@Inijesta istina za Mujakića al to nije razlog da mu se majka psuje kao ovaj gore neandertalac.
@Denchi što Kovačevića, nije momak ništa mogao kod gola.
Ja sam licno nakon Radnika pisao da treba s Mujakicem ili porazgovarat ili ga ohladit i bas smo ovdje diskutovali o tome, Hilmo koliko se sjecam napisa da bi to i kontra efekat bio
Kako god ovo danas prvo Husrefov poraz pa njegov, nisu samo problem kiksevi to mi je i logicno da se desi, al ono preseravanje kad uzme da organizuje napad i salje duge lopte ili kroz sredinu salje pas do Ahmetovica 50-60 metara, e ja bi ga za te stvari u juniore vratio, proda po 15 lopti tako
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ma na onakvom terenu uz katastrofalne uslove (vjetar, kiša) i protivnika koji se valja cijelo drugo poluvrijeme i nismo mogli ništa lijepo prikazati. Veliki kiks jest, preveliki ali napravili su bodovnu zalihu toliku da im mozemo progledati kroz prste jedan veliki kiks a imaju i priliku odmah da isti zaboravimo vec u narednoj suboti.
Ne treba pljuvati i narušavati dobru atmosferu pred najbitniju utakmicu u sezoni.
Mujakic jest pogrijesio, al ja mu nista ne mogu prigovorit.
Ne treba pljuvati i narušavati dobru atmosferu pred najbitniju utakmicu u sezoni.
Mujakic jest pogrijesio, al ja mu nista ne mogu prigovorit.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
@sekac, ti nisi dao svoje mišljenje i ovdje ne vlada jednoumlje već je odvratno čitati tako nešto pa da si i dušmanu napisao. I ja sam vidio da je najgori daleko bio danas ali to nije razlog za takvo psovanje. Gnusno si sasuo sve na kamaru Mujakiću, post je obrisan, smatraj se upozorenim.
@zagor1987, zaredao si mnogo postova i svaki ti se sastoji od raznoraznih uvreda, ne činiš ovo nimalo lakšim, ljudi imaju pravo na svoje mišljenje. Ovo je drugi post da ti brišem a komotno mogu još 5, smatraj se upozorenim.
@Stroj1946, tebe nije niko prijavio ali bi te zamolio da smanjiš vrijeđanje i psovanje prema našim igračima.
@zagor1987, zaredao si mnogo postova i svaki ti se sastoji od raznoraznih uvreda, ne činiš ovo nimalo lakšim, ljudi imaju pravo na svoje mišljenje. Ovo je drugi post da ti brišem a komotno mogu još 5, smatraj se upozorenim.
@Stroj1946, tebe nije niko prijavio ali bi te zamolio da smanjiš vrijeđanje i psovanje prema našim igračima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ljudima je pun **** vise ove amaterske lige,posjeta sve govori,bojim se da ce biti sve gore i gore,nek me neko uvjeri u suprotno...
@Mortem jesi l' i dalje siguran u minimalno 10 hiljada na derbiju? 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Mi derbi ne mozemo i necemo dobiti. Evo vidim i hadzijini se pate ali ce dobiti Stanisice. Zrinjski a mozda i hadzijini ce iskoristiti nas evidentan pad. Gosk, hadzijini i zrinjski = vrlo izvjesno tri utakmice bez pobjede.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
- Kontakt:
Izletilo mu , znam covjeka voli FKS vise nego ja , a ja ga volim puno . Nemoj @MortemHz svima se desi.skoroalen je napisao/la:Lakše, seljačino.sekac je napisao/la:**** mater retardiranom Mujakiću ovo je drugi njegov gool (radnik sad ovi ) a najlošiji u zadnje tri utakmice su on i Pidro toliko od mene
@Mortem reaguj.

E to je to . Kad iz njega ovo izadje , onda ISTRPITI treba izbaciti kao rijec sa ovog pdf . Mojne @sekac

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Drugi poraz. Sta reci. Volim te Sarajevo
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula zdravo, Husrefe hvala, dok si ti na toj klupi nama nema ni titule ni napretka.
Na osnovu cega pises takve gluposti? Na osnovu jednog poraza ili toga sto smo usprkos porazu i dalje prvi na tabeli?ZeroStyle je napisao/la:Titula zdravo, Husrefe hvala, dok si ti na toj klupi nama nema ni titule ni napretka.
Jedva ste docekali da serete po svemu, uzivajte do iduce subote
- AlfredNobel
- Kontakt:
Šta je s tobom, čovječe?belosevic28 je napisao/la:Mi derbi ne mozemo i necemo dobiti. Evo vidim i hadzijini se pate ali ce dobiti Stanisice. Zrinjski a mozda i hadzijini ce iskoristiti nas evidentan pad. Gosk, hadzijini i zrinjski = vrlo izvjesno tri utakmice bez pobjede.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nadam se samo da ce ovaj poraz djelovati kao pedagoski samar nasoj ekipi i strucnom pred dvije utakmice odluke.
Sad su fino spusteni na zemlju i na njima je sada da zapnu i dadnu svoj maksimum. Vidjecemo u naredne dvije tekme kakav im je karakter,jesu li u dusi sampioni ili luzeri.
Sad su fino spusteni na zemlju i na njima je sada da zapnu i dadnu svoj maksimum. Vidjecemo u naredne dvije tekme kakav im je karakter,jesu li u dusi sampioni ili luzeri.
Ako nesto ima dobro danas to je da sad moraju zapeti jako u derbiju. Da smo danas pobijedili mozda ni remi ne bi bio los, ovako ne smiju igrati na remi nego na pobjedu.
Mislim svaki derbi treba ici na pobjedu da se razumijemo samo sto ne bi bio los bod da smo danas pobijedili.
Ovako zapnite jako i pobijedite komsinice.
Volim te SaRaJ'Vo!!!
Mislim svaki derbi treba ici na pobjedu da se razumijemo samo sto ne bi bio los bod da smo danas pobijedili.
Ovako zapnite jako i pobijedite komsinice.
Volim te SaRaJ'Vo!!!
-
- Kontakt:
Sta je problem?! Poslije ovakve predstave da ocekujem pobjede u derbiju i Mostaru?! Kao navikli smo pobjedjivati takve utakmice pa ja nesto prizivam...AlfredNobel je napisao/la:Šta je s tobom, čovječe?belosevic28 je napisao/la:Mi derbi ne mozemo i necemo dobiti. Evo vidim i hadzijini se pate ali ce dobiti Stanisice. Zrinjski a mozda i hadzijini ce iskoristiti nas evidentan pad. Gosk, hadzijini i zrinjski = vrlo izvjesno tri utakmice bez pobjede.
- ElCartel11
- Kontakt:
Sa ovakvim pristupom navijaca posle jednog kiksa mi i ne zasluzujemo titulu. Sjecam se kad je Zrinjski jednom imao 13 bodova nad drugim mjestom, pa je u nastavku to prokockao sve, ali je proslo brez velikih tenzija kako navijaca tako i uposlenika kluba, pa na kraju opet osvojise titulu tad.
Neka se momci saberu i spreme za derbi, jbt ohladite malo, jos uvijek smo na prvom mjestu koji vam qrac?
Ko nema pravo nastupa protiv kona?
Neka se momci saberu i spreme za derbi, jbt ohladite malo, jos uvijek smo na prvom mjestu koji vam qrac?
Ko nema pravo nastupa protiv kona?
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Hvala brate na razumjevanju sam bi sebi sve po spisku psovao od muke nije mi namjera bila da momka vrijeđam ali nešto se moralo desiti na žalost!Samozdravlje je napisao/la:Izletilo mu , znam covjeka voli FKS vise nego ja , a ja ga volim puno . Nemoj @MortemHz svima se desi.skoroalen je napisao/la:Lakše, seljačino.sekac je napisao/la:**** mater retardiranom Mujakiću ovo je drugi njegov gool (radnik sad ovi ) a najlošiji u zadnje tri utakmice su on i Pidro toliko od mene
@Mortem reaguj.
E to je to . Kad iz njega ovo izadje , onda ISTRPITI treba izbaciti kao rijec sa ovog pdf . Mojne @sekac
Sarajevo ljubavi moja!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Sjetim se perioda kad si bio jedan od boljih forumaša, šta ti se desilo? Isto neka druga osoba da je sjela za profil. Nije mi jasno nikako..belosevic28 je napisao/la:Sta je problem?! Poslije ovakve predstave da ocekujem pobjede u derbiju i Mostaru?! Kao navikli smo pobjedjivati takve utakmice pa ja nesto prizivam...AlfredNobel je napisao/la:Šta je s tobom, čovječe?belosevic28 je napisao/la:Mi derbi ne mozemo i necemo dobiti. Evo vidim i hadzijini se pate ali ce dobiti Stanisice. Zrinjski a mozda i hadzijini ce iskoristiti nas evidentan pad. Gosk, hadzijini i zrinjski = vrlo izvjesno tri utakmice bez pobjede.
Zašto ne bi očekivao pobjedu u derbiju i u Mostaru? Je li smak svijeta ako se desio kiks, kiksaju i velikani fudbala pa ne padaju glave kao kod nas. Do danas legende i majstori fudbalske igre, a sad psovke i neko kmečanje. Ne mogu da vjerujem da se od jednog negativnog rezultate prave ovakve fame, boga mi kao da smo u zoni ispadanja, a ne da imamo viška zaliha u odnosu na konkurente. Sjeti se koliko su te puta obradovali ove sezone, a i ako si se ikad bavio fudbalom, znaš da se ne može svaka odigrati vrhunski. To još niko nikad nije uspio, niti će.

@ElCartel11
Ja sam se navikao, smiješno je i bilo čitati one bajke o podršci kroz čitavu sezonu. Takvo je stanje na Balkanu, jednom se nešto ne poklopi i odmah ti je giljotina. Kad bi se tako radilo u ligama petice, fudbal bi bio komedija.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ok slabo smo igrali...Ok bilo je lose...Ok nije se smjelo desiti prosipanje bodova protiv Goska...Ok nismo ni srece danas imali kao u nekim prije utakmicama.
Ustvari nije nista OK al hajmo se skupiti i pokazati u inat dusmanima koliko volimo nase Sarajevo i dati nikad jacu podrsku u derbiju.
Jedva cekaju mnogi da nam kola krenu niz brdo a mi smo ti koji to ne smijemo dopustiti, zato nam ne treba negativna atmosfera pred sljedece dvije mozda i najbitnije utakmice.
Ok svi smo s.**** i razocarani...neki psuju...neki bi da tuku...neki bi da tjeraju...al to nam sad NE TREBA LJUDI!!!
MOBILIZACIJA U INAT SVIMA!!!
Ustvari nije nista OK al hajmo se skupiti i pokazati u inat dusmanima koliko volimo nase Sarajevo i dati nikad jacu podrsku u derbiju.
Jedva cekaju mnogi da nam kola krenu niz brdo a mi smo ti koji to ne smijemo dopustiti, zato nam ne treba negativna atmosfera pred sljedece dvije mozda i najbitnije utakmice.
Ok svi smo s.**** i razocarani...neki psuju...neki bi da tuku...neki bi da tjeraju...al to nam sad NE TREBA LJUDI!!!
MOBILIZACIJA U INAT SVIMA!!!
-
- Kontakt:
@nobel nista se ja nisam promijenio ali nije to poenta. Kazem da je kiks dosao u lose vrijeme, i da je realno ocekivati po meni 2 remija (da Bog da me demantivali i ibje tekme dobili sa 5 razlike). Ja sam protiv psovki i moj negativan koment (gdje nikog ne vrijedjam) je izazvan losom igrom danas (i sam ces priznati da je takva bila). Ybg kao da ocekujete da slavimo poraz u yebenoj Gabeli.
Dao Big oa nas obradovali titulom oa je skuoa proslavili, bio ja tebi dobar ili los forumas...
Dao Big oa nas obradovali titulom oa je skuoa proslavili, bio ja tebi dobar ili los forumas...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Luga, napoleon72 i 34 gosta.