Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

red devil88
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la red devil88 » 13 maj 2012, 19:38

Hvala bogu pa sam nakon utakmice odmaah otisao u teretanu inace bi vecinu ovih levata ovde poslao u pm.Nema veze nismo osvojili titulu i cestitam Cityu treba biti iskren i priznati da su bili bolji u ovoj sezoni sto pokazuju i dva medjusobna meca.Sad se okrenuti prelaznom roku i slijedecoj sezoni u kojoj ce ja mislim jos teze biti osvojiti titulu ali to ce je ciniti jos sladjom ako je osvojimo.GGMU
Glory Glory Man United !!! :D

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 maj 2012, 19:40

najjaca faca Fergusona negdje u 95-oj kad ga prikazuje, pocrveni ko paradajz :lol:

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 13 maj 2012, 19:40

Zasluzili ste titulu vise od onih gamadi, ali sta je tu je. Man City nikad nije imao tradiciju niti renome kao Man Utd, a ovu njihovu titulu bih nazvao: I corava koka zrno nadje...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 13 maj 2012, 19:42

sad znate kako je bilo Bayernu 99-00 ;)

RedDevilS
Kontakt:

Post Postao/la RedDevilS » 13 maj 2012, 19:44

Zasluzena pobjeda, ali uzaludna boze moj City uze nam titulu kad opet skontas ljudi su bili za dlaku bolji od nas ako se to moze tako uopste nazvati!! :roll:
Tuzan jesam, ali jedan je MAN.UTD!!<3<3
"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 19:50

red devil88 je napisao/la:Sad se okrenuti prelaznom roku i slijedecoj sezoni u kojoj ce ja mislim jos teze biti osvojiti titulu ali to ce je ciniti jos sladjom ako je osvojimo.GGMU

Ja mislim da bi se moglo upravo suprotno desiti, jer ce City siguran sam vise forsirati LP i traziti vise uspjeh tu, jer su vec osvojili ovaj trofej, nesto kao sto se desilo u FA Kupu ove sezone :mrgreen:

A Fergie je samo postao jos vise motiviraniji nakon ove sezone, jer je to i izjavio u ovom intreviewu ;)
Am I gearing up for next season? Yes, I think I am. I'll be fine next season.

"We're not going away and I'm not either. You'd better let them know across the road.

"We just accept it as a challenge. We've done that well over the years and we'll just do exactly the same.

"It's not a club that's afraid of that. We've always been able to accept that and it's a challenge for me too. I don't mind a challenge.

"Is that what keeps me going? Definitely. It's taken three years off me and I'm feeling younger already!"
A evo i cestitao je nasim susjedima na osvajanju trofeja ;)
He told Sky Sports: "We've had some great moments. We've won the title three times on the last day, so today we nearly did it.

"I would like to say on behalf of Manchester United congratulations to our neighbours. It's a fantastic achievement to win the Premier League. It's the hardest league in the world and anyone who wins it deserves it."
Jos kad u jednacinu za slijedecu sezonu dodamo povratak jednog i nezamjenjivog Captain Nemanje 8-), cije odsustvo je jedan od glavnih razloga za ovaj plasman Uniteda u Premiershipu ;), imamo razloga da se nadamo uspjesnijoj i sto je vaznije zdravoj (u smislu povreda igraca) sezoni ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 13 maj 2012, 19:51

Narin je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Primite moje najiskrenije saučešće. :lol:
Gledaj zlatne kante sto se javlja.
Pritisni peticu i zapocni igricu by Lewandowski.

Odavno nisam bio ovako potresen,cak su mi i suze malo krenule..
Ne mogu da vjerujem,iskreno kako su se branili 92 minute i onda primite 2 onakva gola,jednostavno ne mogu da vjerujem..Kao da su samo stali sa igrom u zadnje 3 minute..

Samo da kazem Ss.ba da moze komotno promijeniti ime u dzekodzeko.ba.
Jednostavno citavu sezonu favorise Dzeko i CItya.
Znam da je nas reprezentativac,ali ipak mislim da pretjeruju.
Bezveze udjem da procitam komentare i ovaj mi upade u oko pa koga ce to forsirat jedan Bosanski portal ?
Mozda to smece od covjeka sa tvog avatara ili zvaku, pa majka mu stara gdje ti zivis u pm.
E sta se sve tu sve nece procitat , al ovaj post mi bas upao u oko :roll:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 19:59

propuh je napisao/la:
Narin je napisao/la: Samo da kazem Ss.ba da moze komotno promijeniti ime u dzekodzeko.ba.
Jednostavno citavu sezonu favorise Dzeko i CItya.
Znam da je nas reprezentativac,ali ipak mislim da pretjeruju.
Bezveze udjem da procitam komentare i ovaj mi upade u oko pa koga ce to forsirat jedan Bosanski portal ?
Mozda to smece od covjeka sa tvog avatara ili zvaku, pa majka mu stara gdje ti zivis u pm.
Jos da isto tako forsiraju nase ostale igrace kao Edina, i posvecuju im toliko paznje :roll:

A i ona novinarska neutralnost i objektivnost je izgleda nepoznat pojam za sve novinare u nasoj (pa i ostalim drzvama regije), osim Al Jazeere Blakans, kojima skidam kapu zbog profesionalizma i objektivnosti 8-) ;)

A i nema potrebe da vrijedjas ono sto covjek postuje (moze se razgovarati na civiliziran i uljudan nacin), ako je tebe neko uvrijedio imas opciju prijavi post i to je to ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 13 maj 2012, 20:00

Ovo je stranica Citya koda ne znate
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 maj 2012, 20:02

Ljudi sad znam kako je Schalkeu bilo 2001 godine ko je to gledao sve mu je jasno.
@Rio Ima ti i ta mjesta da ce se oni fokusirati na LP ali opet imam osjecaj da ce slijedeca sezona biti jedna od najjacih do sad.
Samo opet kazem bez pravih pojacanja stvarno necemo imati nikakvih sansi.I jos nesta ovaj Young moze da trci ko konj i stvarno je popravio igru u zadnjih par mjeseci nadam se da ce u sl.sezoni biti puno bolji jer od Nania nikad vise nista necu ocekivati.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 maj 2012, 20:15

propuh je napisao/la:Bezveze udjem da procitam komentare i ovaj mi upade u oko pa koga ce to forsirat jedan Bosanski portal ?
Od kada je Dzeko dosao u City,o unitedu su pisali svasta,cak su napisali da su im dresovi kuhinjski stolnjaci,sto je bas profesionalno,zar ne?
Pa sta ako je Nas reprezentativac,nek njega hvale i sve,al nek United ostave na miru,ako igra za City ne moraju pisati negativne stvari oko Uniteda.

Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season."

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2012, 20:19

Finis po mjeri za groznu sezonu. Barem nas nece imat priliku razocarat jos 3 mjeseca. To jest na terenu, sigurno ce nam nesto katastrofalno priredit u transferskom roku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 maj 2012, 20:23

Narin je napisao/la:

Eden Hazard - "You'll never see me in the red of Lille again. It will be another red next season."
Gdje procita ovo za Hazarda 8-) ako je tako izjavio i ako bude nasa crvena imas mustuluk :mrgreen:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2012, 20:25

Ma pojavila je se prije par dana ista izjava da ce igrat u plavom. Nema United para za takve igrace.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 maj 2012, 20:28

Nasao na jednom forumu Uniteda..Nadam se da je tacno.
Kao sto sam prije rekao :
Kagawa 12M
Eriksen 15-20M,mislim da je 20M max. sto ce Ajax traziti.
Clyne - Odlican mladi lijevi bek iz Crystal Palacea,istice mu sada ugovor,a posto fabio bi mogao otici na posudbu,trebao bi nam jedan lijevi bek,a koliko sam cuo,Crystal Palace trazi 2M za njega.
Modric 30M
Hazard 30M

Ukupno : oko 90M.

Prodati Berbatova za jedno 12M,Andersona za jedno 10M,Owena za 2,3M,Machedu za 2M,Kuszczaka za dzaba,Park ce vjerovatno u penziju ili ostati u klubu kao 3 postava :D .

Ukupno : oko 30M.

Ovo bi bio najidealniji rasplet prijelaznog roka za mene. :D

Cartman - kako mislis nema? United je proglasen najbogatijim klubom na svijetu,kad se uzmu dugovi i godisnji prihod..Sigurno ima novca,al pitanje je da li ce taj novac biti iskoristen.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 13 maj 2012, 20:31

Narin je napisao/la: Cartman - kako mislis nema? United je proglasen najbogatijim klubom na svijetu,kad se uzmu dugovi i godisnji prihod..Sigurno ima novca,al pitanje je da li ce taj novac biti iskoristen.
Jest na papiru. Praksa je nesto sasvim drugo. Glazeri uzimaju svoje i plate Uniteda nisu ni blizu ovih ostalih. Radi toga su izgubljeni Nasri i Sneijder proslog ljeta, i Benzema prije njih. tako ce bit i ove sa nekim igracima. Kad je zadnji put dosao igrac Svjetske klase u United? Znaci da je to bio kad je stigao u klub? Od Berbatova nijedan. Kupovat ce mlade igrace za solidne cijene i to je realnost.

A u pm koliko ce me ova sezona iritirat. Toliko sranja tokom citave sezone. City dva puta, Wigan, Everton, Basel i onda ovaj dan kao slag na tortu. Kao iz horor filma.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 13 maj 2012, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 maj 2012, 20:31

Ma Berbatova za 24 miliona, Andersona za 18, Owena za 7-8 i tako namiriti ova dovođenja. :mrgreen:
Berbatov ove godine nije odigr'o više od 15 utakmica, Anderson je odavno prekrižen, Owena sam danas vidio na zagrijavanju. Pa zar ti stvarno misliš da možeš izvući tolike pare na njima? :roll:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 13 maj 2012, 20:33

Cartman je napisao/la:
Narin je napisao/la: Cartman - kako mislis nema? United je proglasen najbogatijim klubom na svijetu,kad se uzmu dugovi i godisnji prihod..Sigurno ima novca,al pitanje je da li ce taj novac biti iskoristen.
Jest na papiru. Praksa je nesto sasvim drugo. Glazeri uzimaju svoje i plate Uniteda nisu ni blizu ovih ostalih. Radi toga su izgubljeni Nasri i Sneijder proslog ljeta, i Benzema prije njih. tako ce bit i ove sa nekim igracima. Kad je zadnji put dosao igrac Svjetske klase u United? Znaci da je to bio kad je stigao u klub? Od Berbatova nijedan. Kupovat ce mlade igrace za solidne cijene i to je realnost.

A u pm koliko ce me ova sezona iritirat. Toliko sranja tokom citave sezone. City dva puta, Wigan, Everton, Basel i onda ovaj dan kao slag na tortu. Kao iz horor filma.
Cartman to si sve u pravu ali nek idu fino u pm i nek se zaduze kao i 90% ostalih klubova na ovom je.benom svjetu ha ya

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 13 maj 2012, 20:37

Odma da te razočaram. Što se Eriksena tiče on će ti ostati i sljedecu sezonu u Ajaxu sigurno. Otac mu je i menadzer ujedno i izjavio je da ce sljedece sezone sigurno biti tamo, a poslije toga ce napustiti Ajax ;)
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 13 maj 2012, 20:48

Monolog je napisao/la:Ma Berbatova za 24 miliona, Andersona za 18, Owena za 7-8 i tako namiriti ova dovođenja. :mrgreen:
Berbatov ove godine nije odigr'o više od 15 utakmica, Anderson je odavno prekrižen, Owena sam danas vidio na zagrijavanju. Pa zar ti stvarno misliš da možeš izvući tolike pare na njima? :roll:
Berbatov je u 15 utakmica postigao oko 10 golova,svi znaju njegov kvalitet,a s obzirom koliki se novci daju na pojedine igrace,mislim da se moze jedno 10M izvuci za njega.
Anderson,dobro,mozda je 10 previse,ali sigurno se moze uzeti jedno 5 do 8M.
Owen za 2M uvijek moze proci.
To je opet oko 20M,mozda malo vise.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.