Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- BatistutA19
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Olimpic je drugi Dzerzelez .Ovi malo stariji se sjecaju Dzerzeleza iz Sarajeva pa fuzija Dzerzelez sa Zenicom i novi klub Dzerzelez Zenica i nesto ugasio tako ce i Olimpic .Nmze 4 kluba iz Sarajeva nit stadiona nit navijaca .Sto rece neko ode Gracic gasenje kluba.
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
ahahahahahahha izdrziiii Travnikk !!
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Auuu, sutra sa Celikom za povratak na vrh. U tom slucaju bi svi bili izmedju dvije potokrake 
Jedan grad, jedna ljubav!
Dzabe i sudija i sve, opet im Travnik uze bod!
Luzerska ekipa pa dzaba. Tjeraj Musu, pa nek se vrati opet iduce godine!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
Matemotika
- Kontakt:
Evo ja kao navijač Travnika ću reći da onaj penal što je sviro pa poništio za Travnik nije bio. Barem ovako na prvu. Draže mi je ovakav bod nego da smo iz tog penala uspjeli.
Mi trebamo tražiti da igramo samo protiv prvih 5-6 ekipa i bili bi rahat.
NAPRED TRAVNIK
Mi trebamo tražiti da igramo samo protiv prvih 5-6 ekipa i bili bi rahat.
NAPRED TRAVNIK
Ako ispanu ugasice se sig.
Siroki podcjenio vezire ali ono bas 1/1. Ko je onaj levat sto promasi 3 boda za Travnik? broj 9? Nije ni bod toliko vazan vezirima njima je bitno da kuci dobiju sve ali ce sigurno zaliti 3 boda. Jeli iko upratio situaciju kod one promjene odluke za penal? ja sam propustio "faul" ali sam vidio sva desavanja poslije. bas me zanima konkretno jel bio faul ili ne. smijesna liga smijesni skripari koji uopste ne navijaju a tim im igra za titulu. najsmjesnini detalj na kraju kad navijac kao hoce da udje u teren izbija ona vrata u cosku ali onda ne smije uci u teren hahaha sigurno je molio boga da ne moze provali vrata majko moja koji levat.....kakav pritisak na sudije na domacim terenima za ne povjerovati
Sutra Sloboda izbija na celo. Radnik? Ja stvarno ne znam kako ta ekipa gura na papiru su niko i nista....dosta bodova proliveno kuci a ni Celika nisu trebali pobijediti. Svaka cast celi
Sutra Sloboda izbija na celo. Radnik? Ja stvarno ne znam kako ta ekipa gura na papiru su niko i nista....dosta bodova proliveno kuci a ni Celika nisu trebali pobijediti. Svaka cast celi
- Evolve
- Kontakt:
Kakve sudije sta pricas. Gledaj svoja posla.joker90 je napisao/la:Dzabe i sudija i sve, opet im Travnik uze bod!Luzerska ekipa pa dzaba. Tjeraj Musu, pa nek se vrati opet iduce godine!
NK Široki Brijeg
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nije bio penal, malo se zeznuo sudija pa popravio odluku.KenoRob je napisao/la:Siroki podcjenio vezire ali ono bas 1/1. Ko je onaj levat sto promasi 3 boda za Travnik? broj 9? Nije ni bod toliko vazan vezirima njima je bitno da kuci dobiju sve ali ce sigurno zaliti 3 boda. Jeli iko upratio situaciju kod one promjene odluke za penal? ja sam propustio "faul" ali sam vidio sva desavanja poslije. bas me zanima konkretno jel bio faul ili ne. smijesna liga smijesni skripari koji uopste ne navijaju a tim im igra za titulu. najsmjesnini detalj na kraju kad navijac kao hoce da udje u teren izbija ona vrata u cosku ali onda ne smije uci u teren hahaha sigurno je molio boga da ne moze provali vrata majko moja koji levat.....kakav pritisak na sudije na domacim terenima za ne povjerovati
- BatistutA19
- Kontakt:
Bgm **** svima za sbe ova je liga ove sezone luda moze bit prvak i Radnik a bgm moze ispast iZeljo i Celik i Borac i Olimpic a Velez ispo ...a opstat Mladost Vitez Niko nista nije siguran nista ovdje nznaci ni ime kluba ko npr Zeljo il najboljibstadion Bilino da neko konta ostat ce zbog toga svi mogu cvajtu a sve manje utakmica ..
https://****.com - Secret Dating Site - No Selfie - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Local Secret Girls Chat [/url]
Zabio ga Kouadio joj nano nanice op op 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma dzaba pare, dzaba Tan, titula je samo san!Evolve je napisao/la:Kakve sudije sta pricas. Gledaj svoja posla.joker90 je napisao/la:Dzabe i sudija i sve, opet im Travnik uze bod!Luzerska ekipa pa dzaba. Tjeraj Musu, pa nek se vrati opet iduce godine!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
4 od 9 Sk(r)ipara su je izvizdalo svoje ljubimce.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Vakat je da OlimpiK ispadne, prezivio je Gracic svasta sa njim, ulazak u PL, guranje dugo sezona i kupoprodaju, u zadnjoj sezoni ispunio sebi neisplativu zelju u vidu Evrope i sad dovidjenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- Evolve
- Kontakt:
Bolanos i Joker. Dva najveca trolla foruma. Al doslovno dva trula trolla. Fujj
NK Široki Brijeg
Bravo travnik. Od sutra akobogda ponovo prviiiiiiiiiii
Sad prođoh Grbavicom, ubi ovaj minus. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Još vjetar pa zaledi jelHigh je napisao/la:Sad prođoh Grbavicom, ubi ovaj minus.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Struže po obrazima .Derdiyok je napisao/la:Još vjetar pa zaledi jelHigh je napisao/la:Sad prođoh Grbavicom, ubi ovaj minus.![]()
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jedan drugom pise I odgovaraju haha
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.