Safet Sušić - Pape

Virtu4l
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2014, 19:35

To je kamikaza postava. Bez dva zadnja vezna se ne smije ni zamisliti meč protiv Argentine.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 19:37

Jedno su nase zelje. Drugo je realnost. Mislim ipak de ce se Pape odluciti da igra sa dvojicom zadnjih veznih. I ja imam osjecas da je Medunjanin ispred Salihovica na poziciji DM. Pa i ispred malog Besica. Osim ako se momak ne nametne. Danasnja utakmica je tu moju sumnju jos dodatno potvrdila. Znaci protiv Argentine je realno ocekivati nesto ovako:

slika

Valjali ovo Virtual ??

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 maj 2014, 19:40

:cry: :cry: :cry:

slika
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 maj 2014, 19:41

Kao što sam rekao... Protiv Argentine staviti Salihovića na DM pored Bešića. Na Papetu je da odluči hoće li iz prvih 11 izbaciti Hajrovića ili Misimovića. Ja sam za to da se izbaci Miske iz prostog razloga jer trebamo okretne igrače koji mogu da trče svih 90 minuta.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 maj 2014, 19:43

Ajax je napisao/la:Jedno su nase zelje. Drugo je realnost. Mislim ipak de ce se Pape odluciti da igra sa dvojicom zadnjih veznih. I ja imam osjecas da je Medunjanin ispred Salihovica na poziciji DM. Pa i ispred malog Besica. Osim ako se momak ne nametne. Danasnja utakmica je tu moju sumnju jos dodatno potvrdila. Znaci protiv Argentine je realno ocekivati nesto ovako:

slika

Valjali ovo Virtual ??

Pjanic na mjesto Misimovica, a Besic na mjesto Pjanica. U sredini dakle trokut, Pjanic, i iza njega Medunjanin i Besic. Na ostale igrace i pozicije nemam primjedbu. :thumbup:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 22 maj 2014, 19:43

kokakolas je napisao/la:Ja sam za to da se izbaci Miske iz prostog razloga jer trebamo okretne igrače koji mogu da trče svih 90 minuta.
:lol:
FORZA MARŠAL !!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 19:44

kokakolas je napisao/la:Kao što sam rekao... Protiv Argentine staviti Salihovića na DM pored Bešića. Na Papetu je da odlući hoće li iz prvih 11 izbaciti Hajrovića ili Misimovića. Ja sam za to da se izbaci Miske iz prostog razloga jer trebamo okretne igrače koji mogu da trče svih 90 minuta.
I ja sam blize toj varijanti. Ali to se nikad NECE DESITI iz vise razloga. Zato je bolje da igraju i Miske i Hajrovic. Po meni je Medunjanin bolji od Salihovica na poziciji DM. A mislim da je jos uvjek ispred Besica. Pjanic bi poceo malo povucenije. Ali bi se izvlacio naprijed po potrebi. Ako do 60 min ne postignemo gol. Vadi Misimovica. I Pjanic dolazi na Misimovicevu poziciju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2014, 19:46

Sad sam sigurniji neko ikad da će naši momci ostaviti dušu na terenu :bih: tako da rezultat ne može izmaći...
Voli te tvoje Sarajevo.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 maj 2014, 19:47

Safet Sušić: Nije čudo da sam Srđana Stanića uvrstio na širi spisak

Vjerovatno mu nije ni čudo što vodi u Brazil jednog Hadžića, Vršajevića i adžinu jabuku zlatnu... :facepalm:
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 maj 2014, 19:51

Ajax je napisao/la:Jedno su nase zelje. Drugo je realnost. Mislim ipak de ce se Pape odluciti da igra sa dvojicom zadnjih veznih. I ja imam osjecas da je Medunjanin ispred Salihovica na poziciji DM. Pa i ispred malog Besica. Osim ako se momak ne nametne. Danasnja utakmica je tu moju sumnju jos dodatno potvrdila. Znaci protiv Argentine je realno ocekivati nesto ovako:

slika

Valjali ovo Virtual ??
Ako bude ovako, onda je realno ocekivati 5 komada u nasoj mrezi. Pa ovdje nema zadnjeg veznog. Pjanic, a pogotovu Medo to nisu i ako selekotr bude pametovao ocekuje nas potop epskih razmjera.

Vjerovatno ce Besic biti u paru sa Medunjaninom na DM, a Pjanke ide na to famozn desno krilo. Znaci Hajrovic napolje.
Zadnja izmjena: Mozambik, dana/u 22 maj 2014, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 19:52

Virtu4l je napisao/la:Sad sam sigurniji neko ikad da će naši momci ostaviti dušu na terenu :bih: tako da rezultat ne može izmaći...
Nisi mi odgovorio ??
Valja li ova zadnja postava.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 19:55

Mozambik je napisao/la:
Ako bude ovako, onda je realno ocekivati 5 komada u nasoj mrezi. Pa ovdje nema zadnjeg veznog. Pjanic, a pogotovu Medo to nisu i ako selekotr bude pametovao ocekuje nas potop epskih razmjera.
I ja bi igrao sa Besicem ispred Medunjanina. Jer je on pravi DM. Ali mislim da se ( bar trenutno ) Pape naginje vise "provjerenoj" varijanti Medunjaninu. Mada svi znamo da je on defanzivno los. Jedini nacin da igra Hajrovic je da se Pjanic povuce na DM ( koji bi se povremeno izvlacio u napad ). Ako bude Pjanic igrao pored Misketa u napadu. Onda je Hajrovic na klupi. Jer Susic NECE izbaciti Misketa zbog Hajrovica. Cak i ako bi to on mozda zasluzio svojim igrama.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 22 maj 2014, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 maj 2014, 19:55

Znam da Medunjanina neće izbacit al eto... Hajrović ne može jer Miske onda ide vani... slika
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 22 maj 2014, 19:56

Ajax,

Zamisli da su ti prva linije odbrane Pjanić i Medunjanin, a na njih konstantno idu Messi, Aguero i Di Maria? Kao što Mozambik reče, nemaš zadnjeg (defanzivnog) veznog, a već godinu dana pričamo o njemu. Nama trebaju dva razbijača, Mume je jedan od njih, a drugi se traži. Poznavajući Safeta, Medunjanin je najbliži toj poziciji.
Voli te tvoje Sarajevo.

Rios

Post Postao/la Rios » 22 maj 2014, 19:57

slika

Valjali ovo Virtual ??
Ne mozemo ovako @ajax buraz nikako..Preofanzivno je ovo..U ovakvoj veznoj liniji niko nije defanzivno orjentisan..Rasuli bi nas ko rizu.. Po meni Besic i Sejo na DM a ispred njih Pjanic,Lulic i Hajrovic i Dzeko i spicu..Ili umjesto Hajrovica staviti Misketa a Pjanu gurnuti malo na krilo..Mada bih ja ovu formaciju sa Misketom gurnuo protiv Nigerije i Irana a Hajrovica stavio protiv Argentine jer je pokretljiviji i bolji u defanzivi..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

JackTheStripper
Kontakt:

Post Postao/la JackTheStripper » 22 maj 2014, 19:58

1988risha je napisao/la:Znam da Medunjanina neće izbacit al eto... Hajrović ne može jer Miske onda ide vani... slika

Pjanic na toj poziciji, znaci da Mujdza opet pokriva citavu tu stranu?! I to jos u ovakvom stanju? Moze samo rezultirati u povredi ili kartonima...
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 22 maj 2014, 19:58

Virtu4l je napisao/la:Ajax,

Zamisli da su ti prva linije odbrane Pjanić i Medunjanin, a na njih konstantno idu Messi, Aguero i Di Maria? Kao što Mozambik reče, nemaš zadnjeg (defanzivnog) veznog, a već godinu dana pričamo o njemu. Nama trebaju dva razbijača, Mume je jedan od njih, a drugi se traži. Poznavajući Safeta, Medunjanin je najbliži toj poziciji.
Znaci Mume + Medunjanin na zadnjeg veznog. A Hajrovic na klupu. A Pjanic malo centralno malo desno krilo.

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 22 maj 2014, 20:00

----------------------------BEGOVIC
MUJDZA------BICAKCIC-------------SPAHIC-------KOLASINAC

-----------------BESIC------------MEDUNJANIN

-----PJANIC--------------MISIMOVIC-------------LULIC

---------------------------DZEKO

Ovo je biti formacija na SP, smijem glavu na panj stavit.

Da se ja pitam isao bi Hajrovic na krilo, Miske na klupu, a Pjanke na centralnog veznog.

Al i ako ovako Susic izvede podrzavam ga aposlutno. Sve osim ovoga je apsolutno budalastina.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 22 maj 2014, 20:01

JackTheStripper je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Znam da Medunjanina neće izbacit al eto... Hajrović ne može jer Miske onda ide vani... slika

Pjanic na toj poziciji, znaci da Mujdza opet pokriva citavu tu stranu?! I to jos u ovakvom stanju? Moze samo rezultirati u povredi ili kartonima...
Pa vidjet ćeš da će on ovo izvesti,jer Misketa ne može istjerat... realno Hajrović bi trebao na mjesto Pjanića,a Pjanića na mjesto Misketa.. al zbog starih zasluga Miske neće na klupu..
Umjesto Salihovića će stavit Medunjanina...
A neće Mujdža sam pokrivat,Bešić leta ko pčela,pokretniji je od Medunjanina,tako da on može dosta stvari presjeći...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 22 maj 2014, 20:02

Bešić Salihović
Hajrović Pjanić Lulić
Džeko

Dva fantastična krila sa dirigentom Pjanićem u sredini i Džekom u napadu. Balans u ekipi koji je poštovanja vrijedan.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.