Taman da ih uvede u Cship

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Taman da ih uvede u Cship
Ma velik problem je i forma ovih zdravih.Arvid je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:48Ne bi da ispadne da klišeiziram, ali ja Liverpool ne vidim u top4, osim ako se ne dovede neki ozbiljniji veznjak ovaj mjesec. Pod tim ne mislim na ove prevare poput Arthura, već nekog ko će se ušetati u startnih 11, što doduše u ovoj vezi nije težak zadatak.
Plus će dosta ovisiti i od toga kada će se povrijeđeni vratiti, i kakvi. Prvenstveno Diaz i Jota. A evo i Virgil je out izgleda na duže.
Suma sumarum, pesimista sam teški po pitanju toga. Veći sam optimizam gajio prije dvije godine kada se bez stopera igralo nego sad. Tada je konkurencija bila tragikomična (sa Philipsom i Kabakom na kraju treći završili a imali tipa - 20 u jednom momentu), ove sezone je ipak tu dosta ozbiljnih i kvalitetnih ekipa.
Au ako završe Kudusa i Felixababoedindzeko09 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 17:19Kudus za 30 miliona je bagatela naspram današnjih cijena, fina kupovina Uniteda ako se ostvari
Nije još potvrđeno ali ovi bliži novinari pišu da je možda čak i za Real upitan.
Ma nece bi Matip dugo kad god je morao igrat vise od jednom sedmicno povrijedio se. Konate-Gomez.
Ma nece bi Gomez dugo kad god je morao igrat vise od jednom sedmicno povrijedio se. Konate-Philips.
A kao Konate može dugo. Fabinho-Phillips.
Ne moze ni Fabinho, dakle Henderson-Phillips.
City i United kao prva dva su sigurni. Na trece bih stavio Svrake.AA23 je napisao/la: ↑05 jan 2023, 16:43Moglo bi biti zanimljivo za LP itekako ove godine.
Arsenal nema širinu, u naletu su i motivisani su ko nikad dosad, pogotovo jer su lideri i igramo stvarno fin fudbal.
City je najveći favorit, bez dileme.
United se vraća lagano ka vrhu, promjena trenera im je donijela stabilnost, a Haag ima fin fudbal pod nogama i po onome što vidim disciplina mu je broj 1.
Potterova prva sezona da ovo rasulo od Čelzija nekako namjesti, mislim da bi mogli izvisiti LP, ali ima još da se igra i Potter je dobar stručnjak.
Liverpool po meni ide u top 4 opet, Klopp je Klopp ybg, ko će izvisiti ne znam.
Tottenham ne ide u LP.
Možda rano za prognozu ali, ako bi bila mislim da će to na kraju izgledati ovako -
City
Arsenal
Liverpool
United
Spursi
Čelzi
Njukastl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.