Zna li se kada se vracaju Jashari i Pulisic, njima treba dati sanse u tekama manjeg intenziteta, ali dzaba kad mi u malim tekmama gubimo bodove
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Fofana i Bartezahgi su bas losi bili....ovaj prvi mislim da od 70 lopti sutiranih s 10 metara niti jedna ne bi isla u okvir gola
drugi jednostavno nije za poziciju bocnog igraca....meni nije jasno kad se vrati Pulisic hocemo li biti prvi i jedini tim na svijetu koji je formaciju 3-5-2 igrao s dva krila u napadu ?
obicno se igra s spicom i polucpisom i onda bekovi/krila prave razliku i stvaraju sanse.
Zna li se kada se vracaju Jashari i Pulisic, njima treba dati sanse u tekama manjeg intenziteta, ali dzaba kad mi u malim tekmama gubimo bodove
Jako bitna pobjeda. Bod iza Napolia, uz sve povrede koje su ih zadesile. Ja sam zadovoljan.
Sa zdravim Rabiotom i Pulišićem ova je ekipa za klasu jača.
Nadam se da se ova dva neće odazvati na reprezentativne obaveze.
Sa zdravim Rabiotom i Pulišićem ova je ekipa za klasu jača.
Nadam se da se ova dva neće odazvati na reprezentativne obaveze.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Jashari je sinoc bio na Klupi, dok bi se Pulisic trebao naci u rosteru protiv Parme za vikendmeskalin je napisao/la: ↑03 nov 2025, 09:36Fofana i Bartezahgi su bas losi bili....ovaj prvi mislim da od 70 lopti sutiranih s 10 metara niti jedna ne bi isla u okvir goladrugi jednostavno nije za poziciju bocnog igraca....meni nije jasno kad se vrati Pulisic hocemo li biti prvi i jedini tim na svijetu koji je formaciju 3-5-2 igrao s dva krila u napadu ?
obicno se igra s spicom i polucpisom i onda bekovi/krila prave razliku i stvaraju sanse.
Zna li se kada se vracaju Jashari i Pulisic, njima treba dati sanse u tekama manjeg intenziteta, ali dzaba kad mi u malim tekmama gubimo bodove![]()
Pulisic bi trebao biti na klupi za vikend, a moguce i Rabiot isto. Jedina nepoznanica je Pervis, o njemu se nista ne spominje. A taman je bio malo uvezao par solidnih tekmi i onda ona glupost protiv Napolija i sad ta povreda. Bartesaghi je mlad tek 19 i po meni ima itekako visok plafon. Ima bas odlican centarsut i skoro svaki put kad ubaci loptu je sansa za go.
Dobro se drzimo u ovome tesko rasporedu i to sa dosta povrijedjenih igraca. Nadati se da cemo po povretku povrijedjenih jedan period biti kompletni pa da vidimo na sta ce to liciti.
A sto se Rafe tice nadati se da ce se sto prije uklopiti u novu poziciju i biti sve bolji i bolji kako vrijeme prolazi.
Dobro se drzimo u ovome tesko rasporedu i to sa dosta povrijedjenih igraca. Nadati se da cemo po povretku povrijedjenih jedan period biti kompletni pa da vidimo na sta ce to liciti.
A sto se Rafe tice nadati se da ce se sto prije uklopiti u novu poziciju i biti sve bolji i bolji kako vrijeme prolazi.
Pa Estupinan je sinoć isto bio na klupi uz Jasharija, ali su bili preroviti za ulazak u igru ako baš nije bilo potrebe za tim (a srećom nije).
Pulišić i Rabiot ostaju u Milanellu, moguće i Gimenez. Sve je ok, osim ako se ne desi nova serija povreda poslije pauze.
Sreća pa nemamo puno startera koje će reprezentacije iscjediti do maksimuma, jedino me strah za Salamandera jer nemamo nikakvu zamjenu za njega. Nadam se da će i Modrića malo poštediti.
Pulišić i Rabiot ostaju u Milanellu, moguće i Gimenez. Sve je ok, osim ako se ne desi nova serija povreda poslije pauze.
Sreća pa nemamo puno startera koje će reprezentacije iscjediti do maksimuma, jedino me strah za Salamandera jer nemamo nikakvu zamjenu za njega. Nadam se da će i Modrića malo poštediti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Iskreno nisam sinoc ni gledao klupu
, znao sam da se Jasar vratio jer sam vidio slike sa treninga, al Pervisa nisam upratio. Dobro je da je tako i dobro ce biti ako ih postede da ne idu na okupljanja. A Modrica se valjda u drugoj tekmi postedjeti kad vec obezbjede plasman pa ce imati opet 7-8 dana pauze.
Sva sreca pa ne dovedosmo Contea.
Toliko o velikom magu koji samo po ligi zna nesto osvajat. Iskreno, meni je draze 4to mjesto i osvajanje Ch League nego Scudetto a da te nabijaju po Ch League kao zadnju kantu.
Conte ove sezone u Ch League:
H - Eintracht 0:0 X
A - PSV 6:2 L
H - Sporting 2:1 W
A - City 2:0 L
Napomenut cemo nabijanje Eintrachta od Atletica, Liverpoola sa 5:1 oba puta.
Za 12 mil koliko trazi strucnjak, ocekujem da barem budes neka karika u Ch League a ne kanta za nabijanje PSV-u.
Tako da ispada prvi Italian, a sudije obavezno nek guraju tu napolitansku bandu da opet osvoje scudetto i brukaju naciju u Europi.
conte daleko ti kuca od Milana
Toliko o velikom magu koji samo po ligi zna nesto osvajat. Iskreno, meni je draze 4to mjesto i osvajanje Ch League nego Scudetto a da te nabijaju po Ch League kao zadnju kantu.
Conte ove sezone u Ch League:
H - Eintracht 0:0 X
A - PSV 6:2 L
H - Sporting 2:1 W
A - City 2:0 L
Napomenut cemo nabijanje Eintrachta od Atletica, Liverpoola sa 5:1 oba puta.
Za 12 mil koliko trazi strucnjak, ocekujem da barem budes neka karika u Ch League a ne kanta za nabijanje PSV-u.
Tako da ispada prvi Italian, a sudije obavezno nek guraju tu napolitansku bandu da opet osvoje scudetto i brukaju naciju u Europi.
conte daleko ti kuca od Milana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.