AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

meskalin
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la meskalin » 03 nov 2025, 09:36

Fofana i Bartezahgi su bas losi bili....ovaj prvi mislim da od 70 lopti sutiranih s 10 metara niti jedna ne bi isla u okvir gola :D drugi jednostavno nije za poziciju bocnog igraca....meni nije jasno kad se vrati Pulisic hocemo li biti prvi i jedini tim na svijetu koji je formaciju 3-5-2 igrao s dva krila u napadu ? :rol: obicno se igra s spicom i polucpisom i onda bekovi/krila prave razliku i stvaraju sanse.

Zna li se kada se vracaju Jashari i Pulisic, njima treba dati sanse u tekama manjeg intenziteta, ali dzaba kad mi u malim tekmama gubimo bodove :crazy:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 03 nov 2025, 09:42

Jako bitna pobjeda. Bod iza Napolia, uz sve povrede koje su ih zadesile. Ja sam zadovoljan.

Sa zdravim Rabiotom i Pulišićem ova je ekipa za klasu jača.
Nadam se da se ova dva neće odazvati na reprezentativne obaveze.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 03 nov 2025, 10:15

meskalin je napisao/la:
03 nov 2025, 09:36
Fofana i Bartezahgi su bas losi bili....ovaj prvi mislim da od 70 lopti sutiranih s 10 metara niti jedna ne bi isla u okvir gola :D drugi jednostavno nije za poziciju bocnog igraca....meni nije jasno kad se vrati Pulisic hocemo li biti prvi i jedini tim na svijetu koji je formaciju 3-5-2 igrao s dva krila u napadu ? :rol: obicno se igra s spicom i polucpisom i onda bekovi/krila prave razliku i stvaraju sanse.

Zna li se kada se vracaju Jashari i Pulisic, njima treba dati sanse u tekama manjeg intenziteta, ali dzaba kad mi u malim tekmama gubimo bodove :crazy:
Jashari je sinoc bio na Klupi, dok bi se Pulisic trebao naci u rosteru protiv Parme za vikend

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 nov 2025, 10:25

Pulisic bi trebao biti na klupi za vikend, a moguce i Rabiot isto. Jedina nepoznanica je Pervis, o njemu se nista ne spominje. A taman je bio malo uvezao par solidnih tekmi i onda ona glupost protiv Napolija i sad ta povreda. Bartesaghi je mlad tek 19 i po meni ima itekako visok plafon. Ima bas odlican centarsut i skoro svaki put kad ubaci loptu je sansa za go.

Dobro se drzimo u ovome tesko rasporedu i to sa dosta povrijedjenih igraca. Nadati se da cemo po povretku povrijedjenih jedan period biti kompletni pa da vidimo na sta ce to liciti.

A sto se Rafe tice nadati se da ce se sto prije uklopiti u novu poziciju i biti sve bolji i bolji kako vrijeme prolazi.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 03 nov 2025, 13:58

Pa Estupinan je sinoć isto bio na klupi uz Jasharija, ali su bili preroviti za ulazak u igru ako baš nije bilo potrebe za tim (a srećom nije).

Pulišić i Rabiot ostaju u Milanellu, moguće i Gimenez. Sve je ok, osim ako se ne desi nova serija povreda poslije pauze. :mrgreen:
Sreća pa nemamo puno startera koje će reprezentacije iscjediti do maksimuma, jedino me strah za Salamandera jer nemamo nikakvu zamjenu za njega. Nadam se da će i Modrića malo poštediti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 03 nov 2025, 14:31

Iskreno nisam sinoc ni gledao klupu :) , znao sam da se Jasar vratio jer sam vidio slike sa treninga, al Pervisa nisam upratio. Dobro je da je tako i dobro ce biti ako ih postede da ne idu na okupljanja. A Modrica se valjda u drugoj tekmi postedjeti kad vec obezbjede plasman pa ce imati opet 7-8 dana pauze.

enzo777
Kontakt:

Post Postao/la enzo777 » 04 nov 2025, 20:48

Sva sreca pa ne dovedosmo Contea.
Toliko o velikom magu koji samo po ligi zna nesto osvajat. Iskreno, meni je draze 4to mjesto i osvajanje Ch League nego Scudetto a da te nabijaju po Ch League kao zadnju kantu.
Conte ove sezone u Ch League:
H - Eintracht 0:0 X
A - PSV 6:2 L
H - Sporting 2:1 W
A - City 2:0 L

Napomenut cemo nabijanje Eintrachta od Atletica, Liverpoola sa 5:1 oba puta.

Za 12 mil koliko trazi strucnjak, ocekujem da barem budes neka karika u Ch League a ne kanta za nabijanje PSV-u.
Tako da ispada prvi Italian, a sudije obavezno nek guraju tu napolitansku bandu da opet osvoje scudetto i brukaju naciju u Europi.

conte daleko ti kuca od Milana

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.