Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Inter have kept only one clean sheet at home in Serie A under Mancini.
The post before the game: No team have have lost more games(20),conceded more goals(53) & scored fewer goals(21) than Parma this season.
Inter's last seven games: LDLDLLD
Parma have won 13 points this season, four of these have come against Inter
Koliko puca čudo bi bilo da je drugačije.No player has scored more goals from outside the box in Serie A than Fredy Guarin (4).
Ausilio: “They all rested today so tomorrow they work.”
Inter's distance to 3rd place: 17 points
Inter's distance to relegation zone: 16 points
Prežalosna statistika.Points per game ratio in Serie A 2014/15:
Mazzarri: 1.45
Inzaghi: 1.41
Mancini: 1.22
Tu se ne slazemo, procitaj jos jedanput moj text. One gluposti koje radi izvan fudbala nije niko radio od kako ja pratim Inter. Ko si ti? Il fenomeno koji je u to vrijeme bio najskuplji igrac u istoriji fudbala, najbolji igrac, zvijer koja nam je donijela Kup Uefa je dolazila na vrijeme na trening i bila uzor svim igracima. On i mnogo veci od ovog malog pakšua su nam uvijek donosili pozitivne kritike kako javnosti tako i zaljubljenika u Italijanski fudbal. Ovaj je tek ispao iz pelena i glumi zvijezdu. Prihvatio bih ponudu Liverpoola i uzeo napadaca koji nece raditi sranja u i oko klubaSiamoNoi je napisao/la:
I cuj nanio ljagu...on je jedan od rijetkih potpuno dostojan ovog dresa i vjerojatno jedini igrac sa pobjednickim karakterom u ovoj luzerskoj ekipi.
Kakva sranja u klubu?Covjek je jedan od najvecih profesionalaca ovdje.Bas ga je Mancini prije jedno tjedan dana pohvalio i rekao kako je pozitivno iznenadjen njime jer je zbog toga kako ga mediji predstavljaju ocekivao nesto sasvim drugo,a dobio je uzornog igraca koji se uvijek medju prvima na treningu pojavljuje,nikad se na nista ne buni i spreman je i sa ozlijedom stisnuti zube i odigrati utakmicu.Kad cujem da netko tko ne prati Inter kaze da je Icardi problematican jos i mogu shvatit jer mediji (vecina) donose iskrivljenu sliku i kao takvog igraca ga predstavljaju,ali kad to kaze netko tko prati onda mi nije jasno.Icardi svojim karakterom i profesionalizmom moze i treba biti uzor cijeloj ovoj ekipi.A zbog tih stvari ce i uspijeti napraviti veliku karijeru.krmpotich je napisao/la:Tu se ne slazemo, procitaj jos jedanput moj text. One gluposti koje radi izvan fudbala nije niko radio od kako ja pratim Inter. Ko si ti? Il fenomeno koji je u to vrijeme bio najskuplji igrac u istoriji fudbala, najbolji igrac, zvijer koja nam je donijela Kup Uefa je dolazila na vrijeme na trening i bila uzor svim igracima. On i mnogo veci od ovog malog pakšua su nam uvijek donosili pozitivne kritike kako javnosti tako i zaljubljenika u Italijanski fudbal. Ovaj je tek ispao iz pelena i glumi zvijezdu. Prihvatio bih ponudu Liverpoola i uzeo napadaca koji nece raditi sranja u i oko klubaSiamoNoi je napisao/la:
I cuj nanio ljagu...on je jedan od rijetkih potpuno dostojan ovog dresa i vjerojatno jedini igrac sa pobjednickim karakterom u ovoj luzerskoj ekipi.
Upravo to. Prvo nije me ni najmanje briga sta radi i kakve slike postavlja, a drugo cini mi se da je i to smanjio kako je upozoren.SiamoNoi je napisao/la: Sto se tice stvari izvan terena briga me sto radi.Jasno neke granice postoje i Icardi je zbog nekih stvari (fb,twitter ili sto vec...) bio upozoren od strane kluba i od tada se slicno pretjerivanje nije ponavljalo.
2.6m i otkupna od 35 ili 3+ bez otkupne?!Bolje ovo drugo.Sportmediaset reports that Mauro Icardi has refused Inter’s latest contract renewal offer. The player and his staff declined Inter’s offer of 2.6 million euro’s a year in wages because they believe a player like him deserves more. Icardi’s agent is asking for at least 3 million euro’s a season and would also want to insert a buy-out clause worth 30-35 million euro’s for the player. In this way, Icardi could leave for a top club that pays the fee for him if Inter won’t be successful in putting a competetive squad together.
Mauro Icardi is followed in Premier League and calciomercato.com reports that Manchester United had scouts at both Inter – Palermo and Sampdoria – Inter to follow the Argentinian. In the next game against Hellas, United will keep following Inter because they know that the competition for the player is tough. Both Chelsea and Atlético are interested in Icardi as well and this could make United accelerate for the player in the coming weeks.
Ovo se i ranije već spominjalo kao problem u pregovorima.Uz ona marketinška prava ili što već.Gianluca di Marzio reports that Icardi has yet to refuse Inter’s latest contract offer. The journalist writes that Inter wants to offer the striker an exension and that they want to increase the salary of the striker that is currently lower than one million euro’s. Once an agreement is reached, Inter could triple Icardi’s wages but the club wants the wage increase to start from the summer when they are no longer paying for Podolski(and other players). Icardi wants the wage increase straight away and the negotiations are ongoing. Inter wants to keep their top goal scorer.
Ne znam zasto se Dybala spominje ovako često,to je nemoguća misija.The newschannel reports that Mancini has called Dybala’s agent to talk about the situation of the player. Mancini would prefer Dybala to substitute Icardi and even if Zamparini knows how to sell his talents, Inter could use Francesco Bardi to reach Dybala. For now Dybala could only arrive if Icardi is sold which mean the future of both players are still to be written.
Kako bi ovo predivno biloIf Rudi Garcia wouldn’t make it to the Champions League, he will leave the club and Roma seems to have Walter Mazzarri in mind. Mazzarri was close to join Roma before joining Inter and Roma’s revolution wouldn’t stop with Mazzarri as coach. It seems like Walter Sabatini could also leave the club and that Marco Branca could join the club as sporting director.
Ne vjerujem da bi ga za samo 10 m prodali.Ukoliko bi potpisao bi ga još jučer.He is one of the most interesting young Italian goalkeepers. In January Mattia Perin was declared to be off the market by his team Genoa, but now it may change. According to tuttomercatoweb.com Eugenio Lamanna has impressed so much that Genoa president Enrico Preziosi has decided to sell Perin. Preziosi is said to be ready to listen to offers for the young keeper who is one of the National team keepers to make money off the transfer and keep Lamanna as the first goalie. Perin has always been liked by Inter and should Handanovic leave the Inter directors might go for Perin. The price tag is said to be around 10 million Euro’s.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.