FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BordoSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 okt 2018, 16:35

Nakon ovog poraza ubjeđen sam da ćemo dobit derbi, no sikiriki
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 okt 2018, 16:36

Koliko mentalnih bolesnika ebem ti život.. Tačno u ovakim situacijama vidiš kakav je ko. Fuj! :puke:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 okt 2018, 16:36

sekac je napisao/la:**** mater retardiranom Mujakiću ovo je drugi njegov gool (radnik sad ovi ) a najlošiji u zadnje tri utakmice su on i Pidro toliko od mene
Lakše, seljačino.
@Mortem reaguj.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 28 okt 2018, 16:37

Steta mislio sam da cemo bod bar izvuci, ali kad skontas mi nismo u stanju goska dobiti, ljudi zadnji bili., mislim da ce i derbi zavrsiti bez pogodaka, opet u derbiju se nikad ne zna. ;)
04.10.2009 !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 okt 2018, 16:38

Nekad prozivao pljuvace, a sad napise gadost za dijete kluba koju ne bi ni najgori pljuvac.
Bahati, bahati Željkan!
1946

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 okt 2018, 16:38

hilmo je napisao/la:
sekac je napisao/la:**** mater retardiranom Mujakiću ovo je drugi njegov gool (radnik sad ovi ) a najlošiji u zadnje tri utakmice su on i Pidro toliko od mene
Ni ovo nisi trebao pisati
A što to Hilmo je li on neko kome se ne smije opsovati ili (ne kontam) ne pišem ovde podugo a vala i ne moram jer ima se jednoumlje pa ako šta kažeš za nekog odma ne valjaš ili ako imaš različito mišljenje od ostalih!
Sarajevo ljubavi moja!

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 28 okt 2018, 16:39

Derbi 0-0 =90%
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 28 okt 2018, 16:39

Treba branit Dzafic, treba opcija na oba beka, treba play, treba skart otjerat I pojacat se njihovim neigranjem
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 28 okt 2018, 16:39

Ukratko **** nam gosk majku glupu!
Mene vise strah da ovo nije pocetak rezultatske krize i totalnog pada
Ako uzmu derbi i od mene halalosum al s ovakvom kurcoboljom dabogda
P.S. Mujakicu ovo nije prva greska nego 101 ove sezone, cak i protiv mrtvog celika he imao 2 katastrofalne greske a uz to Kovacevicu unosi strasnu nesigurnost
A ti bi se Husrefe pjeske trebao vratit do Sarajeva, ili nek te nosi Halilovic na ledjima, **** te onaj ko te navrati da promjenis formaciju i stavis retardiranog sosona Halilovica
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 28 okt 2018, 16:40

GOŠK ih je satro trkom borbom. Nema se tu šta reč. Podcijenjivački ulaze u ove tekme i odbije se od glavu.

Mujakić i Pidro moraju podhitno ohladiti. Realno za njih dvojicu je ovo puno utakmica. Stanojević isto na klupu, Halilović samo sa klupe može, Hebibović na beku, nema potrebe objašnjavati, znamo svi. Šišić je užaš. Lik je totalno pogubljen. Nama treba još jedan napadač. Ahmetović još ovu sezonu, slijedeću nam treba neko mlađi. Ne može on više. Trom i spor je. Na stranu njegovo iskustvo i skok igra. Al nema u igri nikako. Manjak igrača u napadu.
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 28 okt 2018, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 okt 2018, 16:40

Poraz se morao desiti,bolje sada nego na derbiju
Momci glavu gore,Nihade bice jos greski i neka ih jbg to je dio fudbala.Ajmo momci kad ste se vratili protiv Atalante u Tuzli mozete i sada.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 okt 2018, 16:41

Stroj1946 je napisao/la:Mujakić i Pidro moraju podhitno ohladiti. Realno za njih dvojicu je ovo puno utakmica. Stanojević isto na klupu, Halilović samo sa klupe može, Hebibović na beku, nema potrebe objašnjavati, znamo svi. Šišić je užaš. Lik je totalno pogubljen. Nama treba još jedan napadač. Ahmetović još ovu sezonu, slijedeću nam treba neko mlađi. Ne može on više. Trom i spor je. Na stranu njegovo iskustvo i skok igra. Al nema u igri nikako. Manjak igrača u napadu.
Nemoj tako i tebe če prozvati doduše nisam trebao psivati ali isto mislimo!
Sarajevo ljubavi moja!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 okt 2018, 16:43

@Inijesta istina za Mujakića al to nije razlog da mu se majka psuje kao ovaj gore neandertalac.
@Denchi što Kovačevića, nije momak ništa mogao kod gola.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 okt 2018, 16:44

joker90 je napisao/la:Nekad prozivao pljuvace, a sad napise gadost za dijete kluba koju ne bi ni najgori pljuvac.
Što to Đokere je li lažem nešto je li najlošiji dvije tri utakmice žao mi je što opsovah ali ponijelo me jbg ali i ovi drugi kad isto pišu oni su OK je li ?
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 28 okt 2018, 16:47, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 28 okt 2018, 16:45

HUSREFE ODLAZI! HUSREFE ODLAZI!
Gdje je delegat robertkosar da me podrzi?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 28 okt 2018, 16:45

Treba realno reci,da je ekipa ispala iz forme u toku ove reprezentativne pauze.Vidjelo se to i u utakmici protiv Slobode i glupost je sada osuti paljbu po pojedinim igračima ,kada ekipa kompletno dobro ne izgleda.
Svi mi želimo da redom pobjedjujemo svakoga,ali realnost je na žalost tu ,da u prelomnim mecevima u kojim trebamo napraviti razliku pocinjemo padati.Ne možemo cak ni da se zalimo na vrijeme jer nam je GOSK dao gol upravo na strani na koja je i bila kontra vjetra,a da li su nam ga na nas nacin protokom lopte.
Ima jos dosta utakmica,ali ovaj pad forme je dosao u najnezgodnijem trenutku...E sad je pitanje kako cemo odigrati derbi,kako cemo odigrati sa Zrinjskim,no ne mirise na dobro...
Najveca greska je sada pljuvati nasu djecu ili izdvajati pojedince,kada ekipa u globalu ne djeluje dobro,a nase Akademce bar mi moramo i istrpiti i uvijek im dati podrsku jer oni su nasa buducnost...
Poraz je morao doci kad -tad,glavu gore momci i stisnite zube u derbiju...

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 okt 2018, 16:47

skoroalen je napisao/la:@Inijesta istina za Mujakića al to nije razlog da mu se majka psuje kao ovaj gore neandertalac.
Škoro ne izazivajj puno nisam te spomenuo nikad i na kraju krajeva žao mi je za psovku ali ti i neko koji ste privatizovalli stranicu ne treba da mi držite predavanje moja greška je moja psovka a ti sad opet prozovi moderatora i ne spominji me kao što ni ja tebe ni bilo koga sa foruma nisam spomenuo!
Sarajevo ljubavi moja!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 28 okt 2018, 16:47

Ne, ne, husref je, ko se sjeca i prije, pusio otkaze upravo zbog izmisljanja pozicija igracima i favoriziranja istih. Hebib konstantno los igra, mali sabanovic konstantno dobar i od pionira desni bek ne igra.

Isti taj Hebibovic je odletio iz fks u olimpic jer je uzaasan bio a posebno na beku. I kad se vrati, vratio se kao krilo i hajde, upropastio tonu prilika , bas tonu ali eto bilo koji gol i asist. Kada je pocela ova sezona prvo je sisic bio bolji a zatim i tatar. I onda, kud sa hebibom. Ocito na klupu nece,, mogao bi na stopera mozda? Zbog neigranja jednog beka, nama odbrana je rasirena ito jako rasirena. U napadu hebibovic osim sto svw upropasti, nema nikakav uticaj.

Sama ova rokada bi znacila da ima svjezeg hebiba na krilu , ima odmah opciju vise da ne mora igrati najlosiji igrac fks halilovic.
Adukor na beku je sobar ali su neuigrani i desavaju se nesporazumi ali nema veze.

Zatim halilovic pocinje ... boze!
Ahmetov ce da odmori kad ode pod zemlju. Resic ce igrati na ljeto kad budu pripremne iako je bolji od halila.

Sve ove rokade su ubile tecnu igru i igraci su se sudarali...i sve to i nekako... ali onda, ljudi moji on ubacuje dupovca.
Tu je mislim samo skratio nam muke, jer taj igrac nema orijentaciju , ne zna osnove fudbala a to je dokazao promasivsi loptu cijelu.

Na kraju, Mujakic jeste pogrijesio ali je spasio gol, mujakic je sjajan bio 80% utakmica a ima 20 godina, mujakica hisref **** jer mu svaku utakmicu promjeni stopera s kojim igra, jos samo da mu hebiba prebaci na desnog beka i da ga dokrajci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Static
Kontakt:

Post Postao/la Static » 28 okt 2018, 16:49

Posle duze vremena bio sam planiro uzeti baklju za derbi i otic prije utakmice malo i na cugu, i evo posrase mi se i na cugu i na baklju i na derbi i na glavu, na sve su mi se posrali..

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 28 okt 2018, 16:50

skoroalen je napisao/la:@Inijesta istina za Mujakića al to nije razlog da mu se majka psuje kao ovaj gore neandertalac.
To 100%, ja sam jednom u kaficu gledo prijenos tekme i sekunda je falilo da se pobijem jer je jedan bolesnik Radovcu od prve minute psovo sve zivo, mogu misliti sta tek cuju sa tribina

Ja sam licno nakon Radnika pisao da treba s Mujakicem ili porazgovarat ili ga ohladit i bas smo ovdje diskutovali o tome, Hilmo koliko se sjecam napisa da bi to i kontra efekat bio
Kako god ovo danas prvo Husrefov poraz pa njegov, nisu samo problem kiksevi to mi je i logicno da se desi, al ono preseravanje kad uzme da organizuje napad i salje duge lopte ili kroz sredinu salje pas do Ahmetovica 50-60 metara, e ja bi ga za te stvari u juniore vratio, proda po 15 lopti tako
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337, r3m1 i 34 gosta.