FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ovog Kozića svi pune k'o ravu s vogošćanske petlje, protiv nas se u Oblaka pretvori svaki put.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Mi derbi dobiti necemo
Kakav kozic, sutao direkt u njega
Husrefe povedi nas na derbi ... obavezno hebib na beku, adukor na atoperu, a najbolje krilo halilovic posto danas nije igrao obavwzno u prvih 11 !!!!!
Nemoj zaboraviti ni da nam dupovca ubacis u napad nekad pred kraj da oplodi kone
Husrefe povedi nas na derbi ... obavezno hebib na beku, adukor na atoperu, a najbolje krilo halilovic posto danas nije igrao obavwzno u prvih 11 !!!!!
Nemoj zaboraviti ni da nam dupovca ubacis u napad nekad pred kraj da oplodi kone
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 28 okt 2018, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- belosevic23
- Kontakt:
Hebala nas ova repr pauza samo tako, u pola losije igramo da ne pricam o taktickim zamislima usrefa, dokle god adukor igra stopera nema nama pomoci
-
- Kontakt:
Ko vam yebe mater, kad u 90 minuta userete ono sto gradite 90 dana. Mars futavci jedni a i ti gospodine StaJeTuJe sa sidrasom Dupovcem.
Sad ce price kako svi zapnu protiv nas. Sramota bas, nisu trebali. Sto mi nekad ne zapnemo vise pa pobijedimo te sto zapnu...
Sad ce price kako svi zapnu protiv nas. Sramota bas, nisu trebali. Sto mi nekad ne zapnemo vise pa pobijedimo te sto zapnu...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
A dobro, odavno se vidio pad forme, iskreno danas nam je boba falila..
viewtopic.php?f=98&t=13503&start=360
Glasamo za najgoreg igrača utakmice, tek treći put ove sezone.... bodovi su 5,3,1..
viewtopic.php?f=98&t=13503&start=360
Glasamo za najgoreg igrača utakmice, tek treći put ove sezone.... bodovi su 5,3,1..
Normalno da nećemo, nismo ni navikli.Pantelija je napisao/la:Mi derbi dobiti necemo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Znači igramo bez napadača, bez Hareta koji svaku 3 igra, bez Ahmeta, Dupovac aka sidraš je prva opcija, loš teren, vjetar, globalno zagrijavanje. Aferim Husrefe vizonaru
Ljepota. Yebem ti sve retardirano

I nafaka danas nula, kad nece, onda nece. Nek se vrati i ovo na derbiju.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
I pored lose igre ,opet smo imali 3-4 gol sanse i mogli dobiti.Morala se jedna sansa iskoristiti pogotovo one Tatarove u prvom i ova Rahmanova glavom.
Previse je bilo neaktivne igre,100% nije vise od 25 min aktivne igre bilo u drugom.
Opet kazem i pored lose igre izgubili smo zbog jedne nase greske nerezonske,i zbog danas lose igre u zavrsnici.
Sta da se radi mora se dalje.Mislim da cemo u Mostar nakon derbija ici bez jedno 4-5 igraca s obzirom da imamo 7-8 igraca sa dva zuta.
Previse je bilo neaktivne igre,100% nije vise od 25 min aktivne igre bilo u drugom.
Opet kazem i pored lose igre izgubili smo zbog jedne nase greske nerezonske,i zbog danas lose igre u zavrsnici.
Sta da se radi mora se dalje.Mislim da cemo u Mostar nakon derbija ici bez jedno 4-5 igraca s obzirom da imamo 7-8 igraca sa dva zuta.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
On je ljudi predosjetio da nece biti dobro. Ne zasluzujemo ga ljudi !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Batali titule, bicemo glavni u gradu. Svake godine oko derbija prospemo bodova i bodova. Ali ovo je Husrefov poraz. Kad je bio realno los Dupovac bio nezamjenjiv, kad se popravio i bio ponajbolji preselio na klupu, jer moraju igrat i Stanojevic i Adukor. Sabanovic i Hebibovic su dobri skupa na strani al... Kamo sa Tatarom, ako ima Tatar kuda maknut kapitena... Ne pričam kao strucnjak, vec kao čovjek koji je gledao Sabanovica na terenu protiv Mladosti.
- robertkosar
- Kontakt:
Promasis tri zicera i primis glup gol ebiga idemo dalje
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
JBG, loši smo bili, al smo imali nekih šansi, neće lopta u gol. Iz naše greške nas dobiše, najmanje je trebalo biti 1:1. Šta sad da se radi, nek se dobro zamisle pred derbi šta i kako će. Idemo dalje.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Hajde, yebat ga, loše bilo, nismo imali sreće, sramota jest, ali prvi smo idalje.
Za mene je Šišić sa ovom utakmicom prekrižen, katastrofalan.
Treba ih sve kritikovat ali ne treba pravit veliku dramu, još smo na vrhu, pa polako.
Nek pobjede na derbiju i halal im ovaj poraz.
Za mene je Šišić sa ovom utakmicom prekrižen, katastrofalan.
Treba ih sve kritikovat ali ne treba pravit veliku dramu, još smo na vrhu, pa polako.
Nek pobjede na derbiju i halal im ovaj poraz.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Nema veze, svašta nešto je uticalo na ovo. Odmoriti se i misli usmjeriti ka gurbetima.
Nije mi samo jedno jasno.. Zašto čitavo vrijeme ponavljate da treba biti uz ekipu, stručni štab, igrače i sve ostale, da im treba pružiti podršku i kad dođe taj kiks, a svi ste konstatovali da će doći kad-tad i sve ostale bajke za malu djecu. Sad odjednom druga čapri.. Yebe se Nihadu sve, treba ga klupirati, bezveze igrač, glumi Nestu, a to se svakom može desiti, a kamoli jednom momku kojem je ovo prva sezona i koji je još zelen. I onda se čudimo što igrači jedva čekaju da odu preko granice.. Momak skoro pa na giljotini zbog jedne greške i ovo je još jedan dokaz kolika smo mi vnago, vidi se stanje društva. Yebu se mrtvi, djeca, familije bez razloga, što je ogavno za čitati, a do prije dva sata su bili velikani fudbala. Desio se kiks, pa desio, desi se svakome, izgleda osladile vam se ove pobjede i nizovi, pa se malo prokurcili.
Evo sad opet priča "nema šanse da uzmemo derbi", "puniće nas opet", "ništa od titule", "borba za Evropu" i slične notorne gluposti i produkti retardiranosti.
Moja puna podrška, ovo je samo još jedan razlog više da se zapne u derbiju i ako je bilo slučajno nekog opuštanja, ovo je opomena da to ne treba raditi. Sada priprema za mitomane i aBd naredni vikend da slavimo. Idemo dalje.
Nije mi samo jedno jasno.. Zašto čitavo vrijeme ponavljate da treba biti uz ekipu, stručni štab, igrače i sve ostale, da im treba pružiti podršku i kad dođe taj kiks, a svi ste konstatovali da će doći kad-tad i sve ostale bajke za malu djecu. Sad odjednom druga čapri.. Yebe se Nihadu sve, treba ga klupirati, bezveze igrač, glumi Nestu, a to se svakom može desiti, a kamoli jednom momku kojem je ovo prva sezona i koji je još zelen. I onda se čudimo što igrači jedva čekaju da odu preko granice.. Momak skoro pa na giljotini zbog jedne greške i ovo je još jedan dokaz kolika smo mi vnago, vidi se stanje društva. Yebu se mrtvi, djeca, familije bez razloga, što je ogavno za čitati, a do prije dva sata su bili velikani fudbala. Desio se kiks, pa desio, desi se svakome, izgleda osladile vam se ove pobjede i nizovi, pa se malo prokurcili.
Evo sad opet priča "nema šanse da uzmemo derbi", "puniće nas opet", "ništa od titule", "borba za Evropu" i slične notorne gluposti i produkti retardiranosti.
Moja puna podrška, ovo je samo još jedan razlog više da se zapne u derbiju i ako je bilo slučajno nekog opuštanja, ovo je opomena da to ne treba raditi. Sada priprema za mitomane i aBd naredni vikend da slavimo. Idemo dalje.

Zadnja izmjena: AlfredNobel, dana/u 28 okt 2018, 16:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Šteta izgubljenih bodova, ali ako dobijemo skretnicare onda bi to u nekoliko anuliralo ovaj kiks.
Sta reci, nismo iskoristili prilike a i kreacija nam je bila u qrcu.
Sta reci, nismo iskoristili prilike a i kreacija nam je bila u qrcu.
ZZ
Hajde da sada malo se.emo. Svi smo znali da ce i ovo doci, sada dolazi period kada ce tereni biti losi. Ne das gol na vrijeme i tjt. Treba biti uz ekipu i trenera i ostati na prvom mjestu do zimske pauze.
Ni ovo nisi trebao pisatisekac je napisao/la:**** mater retardiranom Mujakiću ovo je drugi njegov gool (radnik sad ovi ) a najlošiji u zadnje tri utakmice su on i Pidro toliko od mene
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Fudo, JavierBosnia, mosarajvosa83, tajsamja i 39 gostiju.