FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Husrefe oplodi nas
dupovac

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Uveo Dupovca da čuva rezultat HAHAHAHAHAH brao imbecilu
-
- Kontakt:
možda u nekoj opciji i nije loše da zijanimo pred derbi,kada god se previše **** zijanimo a **** bi se 100%
VVVBK
VVVBK
Sta god da desi a izgleda da ne mirise na dobro dati igracima podrsku.
Samo se bojim da strucni stab, igraci i svi u klubu nisu bili svjesni da ova utakmica mozda je znacila i titulu a to znaci i milion eura.
Izgubiti od Goska ovoliko bodova nije dobro nikako.
Samo se bojim da strucni stab, igraci i svi u klubu nisu bili svjesni da ova utakmica mozda je znacila i titulu a to znaci i milion eura.
Izgubiti od Goska ovoliko bodova nije dobro nikako.
Neshvatljivo, moj Hus, ali hajde.. Na derbiju se izvadi i halal!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uš'o Dupovac da igra sidraša, u prvom napadu ofula loptu. 
Ne čuva rezultat, Dupovac je u špicu, da se bunari na njega.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Spavas li mirno Gvardiola PepU ?! Yebi nas Husrefe, tvoji smo !!!Pantelija je napisao/la:Husrefe oplodi nasdupovac
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Husref vizionarskoroalen je napisao/la:Uš'o Dupovac da igra sidraša, u prvom napadu ofula loptu.

Ma jok sigurno nije lose kad zijanimo hahahahhahha
A I jesmo dali intervjua I nasnimali se epizoda , djeca bi se bolje spremila za protivnika
A I jesmo dali intervjua I nasnimali se epizoda , djeca bi se bolje spremila za protivnika
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Neshvatljivo mi je da ne mozemo ozbiljnije sanse napravit ekipi koja je zadnja a mi najefikasnija ekipa i borimo se za titulu, ne razumijem.
Jednostavno, ne shvatas , dupovac je moderni stoperbelosevic28 je napisao/la:Spavas li mirno Gvardiola PepU ?! Yebi nas Husrefe, tvoji smo !!!Pantelija je napisao/la:Husrefe oplodi nasdupovac
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Davno prozvakana prica da je Husref u ovom trenutku najvece zlo Sarajeva
-
- Kontakt:
Sa tendencijom igranja sidrasa.Pantelija je napisao/la:Jednostavno, ne shvatas , dupovac je moderni stoperbelosevic28 je napisao/la:Spavas li mirno Gvardiola PepU ?! Yebi nas Husrefe, tvoji smo !!!Pantelija je napisao/la:Husrefe oplodi nasdupovac
Ne zasluzujemo te Husrefeeeeeee
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Gledajući rezultate zadnjih godina, Gabela je zeznutiji rival od Zeljescara. Trenerova greška. Realno.joker90 je napisao/la:Neshvatljivo, moj Hus, ali hajde.. Na derbiju se izvadi i halal!
Omaž Cici Kranjčaru, kad je u playoffu LP prije par godina uveo Šimunića da bunari na njega i prošao dalje upravo njegovim golom.Stroj1946 je napisao/la:Husref vizionarskoroalen je napisao/la:Uš'o Dupovac da igra sidraša, u prvom napadu ofula loptu.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Sad će poslije tekme svaliti sve na Dupovca. Nije izvršio zamišljeno kad ga je ubacio 

E moj sine po ovakvom nevremenu salta taktiku na nesto sto mi ne znamo po savrsenom vremenu, ni centrirat a ni glavom...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma da je tresnut pogancere, ovo bi svi zaboravili glatko. Pristup danas sramotan, ovo mora na derbiju biti totalno druga slika i naravno bez ovih mudrovanja od strane sefa.Oerde je napisao/la:Gledajući rezultate zadnjih godina, Gabela je zeznutiji rival od Zeljescara. Trenerova greška. Realno.joker90 je napisao/la:Neshvatljivo, moj Hus, ali hajde.. Na derbiju se izvadi i halal!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Za Ahmetovica proljeće je počelo
Klasicni primjer opustenosti i neadekvatnog pristupa ekipe,realno vec nekoliko utakmica nam se ovo desava i los rezultat je morao doci.
Mozda je i dobro da nam se ovo sada desi pa da u derbiju grizu i dadnu sve od sebe,kao i u derbiju za madjarima.
Mozda je i dobro da nam se ovo sada desi pa da u derbiju grizu i dadnu sve od sebe,kao i u derbiju za madjarima.
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, johntravolta123 i 54 gosta.