FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mujakica treba malo.ohladiti klupom,previse kiksa zadnjih utakmica
Ma i Pidru. Užasno loše igra zadnje tekme.zagorski je napisao/la:Mujakica treba malo.ohladiti klupom,previse kiksa zadnjih utakmica
- AlfredNobel
- Kontakt:
Dosadan si legendo s Hebibom, koji nema dodirne tačke s trenutnim stanjem na terenu. Isto tako i Adukor. Odvadi malo, nigdje veze s vezom.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
- Kontakt:
Mujakic u raji poznatiji kao Nesta. Petlja on cijelu sezonu, pa uvali i Pidru nerijetko i Kovacevica. Neka, fino su nas i naseg Nestu prizemljili...
Zadnja izmjena: belosevic28, dana/u 28 okt 2018, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nije problem primiti gol ni kiksati, problem je kad se pokloni ovako ko na terminu u pm! Valjda u drugom sta napravimo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- ElCartel11
- Kontakt:
Polako momci, odmah pocinje yebavanje vidim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Onda bi morao Stanojevic na stoperazagorski je napisao/la:Mujakica treba malo.ohladiti klupom,previse kiksa zadnjih utakmica

Ideno momci,ovim granicarima je ovo utakmica zivota moraju braci svojoj pomoc. Idemo sad pljuvaci pljujte Mujakica i Pidru ja ogavna naroda ovo nema nigdje da nas sve hoce pobit
sad za sad prizivaju klupiranje, a vjerujm do kraja utakmice i raskid ugovora...ElCartel11 je napisao/la:Polako momci, odmah pocinje yebavanje vidim.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jedva se čekalo, rekao bih.ElCartel11 je napisao/la:Polako momci, odmah pocinje yebavanje vidim.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Idemo barem x izvući.
I ne smije doći do poraza. Jbt ne smije se gubiti protiv GOŠKA!
I ne smije doći do poraza. Jbt ne smije se gubiti protiv GOŠKA!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Gabela je nama k'o Sosijedad Barseloni. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
hilmo je napisao/la:A dobro, i ako bude poraz, pa morao je nekad doći...
Pa ima i drugo poluvrijeme,sto ne bi okrenuli.
Pa jbt ne igramo protiv Dinama Zagreb.Ja se nadam da ce oni u drugom po ovom teskom terenu fizicki pasti,i da preokrenemo na snagu.
Sta mislis da ga otjeramo strucnjace? Treba ga na lomacu ja mislim razapet na ovoj prvoj seniorskoj sezoni,ne zasluzujemo mi nista dok disu i zive takvi ko ti MUJAKIC je Nesta jel problem neki,idemo Mujakicu pusti vanagobelosevic28 je napisao/la:Mujakic u raji poznatiji kao Nesta. Petlja on cijelu sezonu, pa uvali i Pidru nerijetko i Kovacevica. Neka, fino su nas i naseg Nestu prizemljili...
Legendo, pogledaj utakmicu sa bekovima (,pidro i sabanovic) sa mladosti a pogledaj kad igra hebibovic , a to utice na igtu jer ovaj ne igra odbranu uopsteAlfredNobel je napisao/la:Dosadan si legendo s Hebibom, koji nema dodirne tačke s trenutnim stanjem na terenu. Isto tako i Adukor. Odvadi malo, nigdje veze s vezom.
Evo upravo si sad u 2 min vidio ko je anel hebibovic
I husref je jedan tvrdoglavi stvor koji ce jednom povesti hebibovica da mu zenu kara kad on ne mogne
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Vodi ga doma nekulturni stvore. Sta sam pogresno rekao? Nafurali ste malca da je yebeni Nesta pa on svako malo zapetlja umjesto da je nabije u aut.zagor1987 je napisao/la:Sta mislis da ga otjeramo strucnjace? Treba ga na lomacu ja mislim razapet na ovoj prvoj seniorskoj sezoni,ne zasluzujemo mi nista dok disu i zive takvi ko ti MUJAKIC je Nesta jel problem neki,idemo Mujakicu pusti vanagobelosevic28 je napisao/la:Mujakic u raji poznatiji kao Nesta. Petlja on cijelu sezonu, pa uvali i Pidru nerijetko i Kovacevica. Neka, fino su nas i naseg Nestu prizemljili...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad je mogla Mladost, mozemo i mi preokrenut. Sad nam najvise treba Handzic a on ima virozu... kakvi smo pehovi u pm
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
HUSREFE ODLAZI!hilmo je napisao/la:sad za sad prizivaju klupiranje, a vjerujm do kraja utakmice i raskid ugovora...ElCartel11 je napisao/la:Polako momci, odmah pocinje yebavanje vidim.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Ljudi odvadite malo, ovi momci moraju nekad i izg, teren je uzasan za igru i jednim i drugim, jbg ovi su ga dali pa sta, nekad mora i poraz doci, kako god i dalje smo prvi