BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Damke loš, nikakav ...
break!

Hajdeeeeeee 

- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Ma Damir u najmanju ruku moze ravnopravno parirati sa osnovne linije Njemcu, problem je servis s kojim ne stvara nikakvu prednost na svoje gemove nego svaki poen mora krampom zaraditi. Hajde sad cuvaj svoje samo 

Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 04 feb 2016, 17:43, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
thelightblue je napisao/la:Ne o rezultatu pricam, covjek izgleda kao duh, ne nervira se, ne smije, nista, nije ovo Damir kojeg poznajemo.Rocky1 je napisao/la:samo mi odgovori koji si ti rezultat ocekivao po gemovima(iskreno)thelightblue je napisao/la:Kad Damir pocinje?
ma vama je muka kad se nervira muka kad se ne nervira pa ljudi dogovorite se..igra i izgleda lose zato sto igra protiv 10puta boljeg igraca..i ovaj brej je zbog opustanja kohl..
oČepilo. 

Ljudino tresul se gace na hendikepu?Rocky1 je napisao/la: ma vama je muka kad se nervira muka kad se ne nervira pa ljudi dogovorite se..igra i izgleda lose zato sto igra protiv 10puta boljeg igraca..i ovaj brej je zbog opustanja kohl..

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
- firefirefirely
- Kontakt:
Vise poena osvojio u 1.gemu 2.seta nego u citavom 1.setu 

-
- Kontakt:
Ne svidja mi se kad se nervira ali znam da je to za njega normalno. Sad vidim da normalno se ne osjeca, nesto se dogodilo...Rocky1 je napisao/la:
ma vama je muka kad se nervira muka kad se ne nervira pa ljudi dogovorite se..igra i izgleda lose zato sto igra protiv 10puta boljeg igraca..i ovaj brej je zbog opustanja kohl..
- Partenopei
- Kontakt:
Joj **** li te drop shot 

joj drop shota

thelightblue je napisao/la:Ne svidja mi se kad se nervira ali znam da je to za njega normalno. Sad vidim da normalno se ne osjeca, nesto se dogodilo...Rocky1 je napisao/la:
uvijek isto kad gubi sta ti je

TAKO JE! 

Ma bori se kao lav, samo lagano, gem po gem
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Popravio drop shot znatno, hajde nek uzme set, ja sretan! Jako los Damir u 1. setu ali i ovog Svabu je vala bilo sve moguce i nemoguce usralo.
Damir "tankao" 1. set. Sad je to ocito.
Damir "tankao" 1. set. Sad je to ocito.
Coronados de gloria vivamos,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.