Inace navijac jorgandzija:
Koja je slika Madrida ? Slika Madrida je da ako zeli uzme najboljeg igraca Barceloni,uzme najboljeg igraca Juventusa,uzme najboljeg igraca Uniteda i sad da uzme najboljeg igraca PSG.To prodajes s Mbappeom.200 miliona ako imas,ne 220 miliona,nek se zna,da ih imamo,da mi ne trebaju i da se ovdje osjeti moja sveta volja,makar bilo laz.Ti moras predstavit tu sliku jer si Real Madrid i moras nastavit biti Real Madrid.Kao Lakersi kad su dodali LeBrona pa Daviesa naredne godine,moglo je zavrsit dobro,meh,lose al nema veze ti moras biti Lakers.Ne mozes biti ekipa koja tankuje,nije 5 godina u playoffu,razvija igrace,**** majku za to imamo Charlotte Hornetse.Ti si Lakers i mozes biti Lakers samo ako hranis monstruma.Real Madrid u ovom konkretnom momentu svoje historije mora povecati svoju sliku monstruma,jer imamo druge monstrume,mora ga uvelicat.Sa C Tanganom i Taylor Swift na predstavljanju dok Madrid gubi 2:6 od Celte,koga briga.Madrid zeli vratit svoju esenciju.Madrid zeli vratit svoje mjesto u evropskoj hijerarhiji.To je mnogo vaznije od novca i od pobjeda,to je u igri Madridu s ovim pojacanjem.Nije mi dobro kad cujem "istice mu ugovor,to je nepotreban trosak" **** majku bit ce nepotreban trosak Sporting Gijonu ne Real Madridu cija se historija zasniva na ovom.Potrebno je potrosit.Zasto ljudi kupuju maserati a ne mogu ga ni vozit 120 na ovim cestama,pa da se zna da moze kupit
maserati,da ga parkira ispred restorana.Madrid mora kupit maserati.Madrid mora uzeti maserati novom bogatasu koji se pojavio.