FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AlfredNobel
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AlfredNobel » 27 okt 2018, 15:03

Benkara21 je napisao/la:“Kakav ce to biti transfer ako se uzme milka za anela.Inace nista cudno sto je cifra ovolika jer grci daju i sakom i kapom za osrednje igrace evo prosle godine mihojevica kupili za 500k zbog jedne utakmice u repci a lik bio medju losijim stoperima u ligi.”
Šta te to čudi, ipak su to krezavi SDA mitomani. :lol:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2018, 15:07

hilmo je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Ako Šabanadžović vrijedi milion, Mujakić vrijedi 3 miliona, Pidro dva miliona, Kova milion. Smijurija majke mi..
Ne trebamo se mi gađati tim milionima.

Ako ćemo realno, u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ni jedan igrač ne vrijedi više od milion eura, ako i jedan vrijedi i toliko.
Ako cemo realno, pises gluposti!

Realnost je da je jedan Catakovic vrijedio vise od 2. To sto ne znamo prodati, to je drugi par cipela.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 27 okt 2018, 15:07

Ovo nasa U19 je bas losa. 0-2 gube od Radnika. :facepalm:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 27 okt 2018, 15:14

pasica je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Ako ćemo realno, u Premijer ligi Bosne i Hercegovine ni jedan igrač ne vrijedi više od milion eura, ako i jedan vrijedi i toliko.

Realnost je da je jedan Catakovic vrijedio vise od 2. To sto ne znamo prodati, to je drugi par cipela.
On možda sad vrijedi više od dva miliona, ali kad je bio kod nas nije vrijedio ni milion. To sto mi sebe i svoje uvijek dižemo iznad realnosti to je druga stvar.
MNogo faktora utiče na to.
Da sam u pravu pokazuje i broj igrača prodatih preko milion! Koliko ih ima? Na prste dvije ruke, ili što je još gore, na prste jedne ruke ih možemo prebrojati.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 okt 2018, 15:35

U19 Sarajevo- Radnik (trenutno 0-2 vodi Radnik :wtf: )

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 okt 2018, 15:43

Gol Salčina iz slobodnog :salut:

Hahah 2-2 :tokralju: :tokralju:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 okt 2018, 15:44

@pasica možemo mi zacijenit i 10 miliona nekog al pika se iznos kojeg dobijemo. Ješić je rekao da Dulja vrijedi 4 miliona, ko je ponudio toliko? Dobili smo šipak na kraju. Realnost je da je ova liga šup.ak civilizacije, ovdje kupuju tzv. bargain hunteri, gdje će svako za najboljeg u ligi izdvojit maksimalno 500-600 hiljada, a dotičnom će dupe zinut za parama i džaba tebi što on vrijedi više. Čataković, Duljević, Sarić, Zakarić, Mešanović, Stevanović... Svi oni su vrijedili velike pare a otišli džaba ili za premale.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 okt 2018, 15:55

Sta se ovo desava sa ovom akademijom, kara ih ko god stigne imal iko infi ikakav u cemu je problem. Mi nikad necemo bit ozbiljan klub ako nam se ovakve stvari desavaju. Jednugodinu drugi jednu prvijednu 6 . Upamtitedok god nebudemo derali ligu sa 100% ucinkom i 100+ golova po sezoni u svim kategorijama svake sezone mi cemo bit prosjek. Vidim da se cak i ovde ne pokazuje zabrinutos a jos gore ona iz sim hana neradi nista na dovodenju nove djece potencijala ovo garentura omladinaca nece izbacit ni igraca kao sto je LELIC.

Sto se tice Anela, ako su ga ustase prodale za 1m € svaka cas al djete kurcu kao igrac nevalja. Ako ko pogleda njegovu konstrukciju veoma fizicki slab plus motorika brzina kao da je stoper.

Igraci trebaju samo da razmisljaju u sutrasnjoj utakmici i da izbace iz glave derbi

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 okt 2018, 16:00

Upravu je hilmo, trenutno nijedan ne vrijedi milion, a kamoli više. Cimirot će još dugo biti na prvom mjestu po toj samoj cijeni transfera, a svi dobro znamo kako je momak razvaljivao ovu ligu i kakvu je konstantu imao. Trenutno takvog nema u čitavoj ligi, tako da treba biti realan. Kakav Šabanadžović i piizde materine, da mu nije Refik babuka, ne bi on igrao ni u Metallegheu. Možda mu je to i prednost, stari će ga i gurati dok god bude živ, a mali je qarina igrač.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 okt 2018, 16:04

3-2 Salčin iz penala. Dobro igramo :salut:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 27 okt 2018, 16:14

Znam da je još rano za takve kombinacije ali mislim da je Široki Brijeg sam sebi danas presudio. Izgubili su 2:1 u Bijeljini i mislim da je definitivno kraj za njih što se tiče nekih kalkulacija ali treba biti oprezan u kupu jer će tu onda ići maximalno. Sa druge strane Zrinjski je dao gol u 25. sekundi i vode već 2:0 a 9 minuta prošlo.. znači 3 tima do kraja pa ćemo vidjeti ko koliko može.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 27 okt 2018, 16:15

Evo cmeljik se fino naguzi madzarima, picke smogovske isti su ko i sloboda uzmi pare i predaj utakmicu dok protiv SARAJEVA bacaj se na glavu, evo ubice sisaju **** kao i krupa

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 27 okt 2018, 16:31

Sad imamo priliku da svim klubovima ispod trećeg mjesta odemo na minimalno 14 bodova.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2018, 17:02

Pitar6785 je napisao/la:Evo cmeljik se fino naguzi madzarima, picke smogovske isti su ko i sloboda uzmi pare i predaj utakmicu dok protiv SARAJEVA bacaj se na glavu, evo ubice sisaju **** kao i krupa
Nidze veze cuj naguzili se Zrinjskom u Mostaru.Eto ko oni nekog sj.ebali u gostima ove sezone pa cudo sto ih Zrinjski vodi.

Btw ako gledamo ovako Celik je po svim statistikama bio bolji prvo poluvrijeme,ali jbg kad ovi imaju Bilbiju i co koji trpaju kad zagusti,dok ovi zicere mase.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 27 okt 2018, 17:08

Ovaj Zrinjski je glavni kandidat za titulu uz nas. Oni su po meni ispred Želje... Redovno u vrhu, drže konstantnost...Nadam se da ćemo im jbt mater. :D
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 okt 2018, 17:52

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 okt 2018, 18:27

pasica je napisao/la:
hilmo je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Ako Šabanadžović vrijedi milion, Mujakić vrijedi 3 miliona, Pidro dva miliona, Kova milion. Smijurija majke mi..
Ne trebamo se mi gađati tim milionima.

Realno je Mauro Icardi placen 300 milja iz la masije, tako da malo smiri dozivljaj, jest catakovic fin igrac ali nije bas toliki talenat...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 27 okt 2018, 18:46

Krajem prvog dijela domaći navijači su poslali poruku sarajevskim klubovima, te su pjevali pjesme poput: - J*bem te Sarajevo i sličnih.

Koji kompleksi tuzlanskih idiota :kafa:

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 okt 2018, 20:42

DenchiNL je napisao/la: Realno je Mauro Icardi placen 300 milja iz la masije, tako da malo smiri dozivljaj, jest catakovic fin igrac ali nije bas toliki talenat...
Realno je Halilovic otisao za 5mil eura i Olma, a on i Icardi nebo i zemlja. Brkate babe i zabe. Pises gluposti bez da razumijes ono sto si procitao.
Za igraca uzmes onoliko love koliko si sposoban. Ne yebe nas vrijednost igraca, nego sposobnost ljudi koji se bave fudbalom.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 27 okt 2018, 20:52

Evo nas i milionskih transfera, a realnost odlazak najboljih igraca besplatno i dovodjenje igraca bez ugovora i kluba :facepalm:

Spustite se na zemlju pitari, dok se u evropi ne uradi iskorak, zaboravite na milione
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Bing [Bot], goGlobal, GradKamena2, johntravolta123, Proximic, r3m1, riki46, VolimoSarajevo i 59 gostiju.