FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 26 okt 2018, 21:30

DenchiNL je napisao/la:nosit ćemo crne trake na tekmi s GOŠKom u spomen na policajce što su sinoć stradali...
Svaka cast za to.

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 okt 2018, 21:38

Ne treba puno mijenjati ekipu.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 26 okt 2018, 21:49

StariGrad071 je napisao/la:Ne treba puno mijenjati ekipu.
prvih 11 možda ne ali puno je viška: Pavlović, Tucaković, Bekić, Hodžić, Radovac, Lelić..

upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali...

a imamo dobrih akademaca koji dolaze na ljeto kao Salčin, Bešić, Dizdarević,Islamović, Imamović, Đokanović, Dervišagić, dobro neće svi biti pridruženi prvom timu odmah na ljeto ali hoće par sigurno a treba tu uklopiti još kojeg jačeg igrača jer vjerovatno ćemo i prodati nekog na ljeto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 okt 2018, 22:19

Često se sjetim i kada sam sam tek stigao u Sarajevo iz Bugarske, mislili su da sam veoma spreman, a na kraju sam jedva otrčao dva kruga. Husref vidjevši koliko je sati, odmah me izvadio iz kolone i rekao: 'Ostavi se ti Matija trčanja, dođi da šutaš malo po golu'".
:rol:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 26 okt 2018, 22:37

slika

Onaj osjećaj kad mašiš REDOVNO 100%-tne šanse i opet si konstantno u prvih 11, a prvi na ligaškoj tabeli. :urnebes:

Šalu na stranu, svim srcem podržavam Hebiba, čovjek voli Sarajevo i bori se, borac je veliki! :clap:
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

StariGrad071
Kontakt:

Post Postao/la StariGrad071 » 26 okt 2018, 22:46

DenchiNL je napisao/la:
prvih 11 možda ne ali puno je viška: Pavlović, Tucaković, Bekić, Hodžić, Radovac, Lelić..

upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali...

a imamo dobrih akademaca koji dolaze na ljeto kao Salčin, Bešić, Dizdarević,Islamović, Imamović, Đokanović, Dervišagić, dobro neće svi biti pridruženi prvom timu odmah na ljeto ali hoće par sigurno a treba tu uklopiti još kojeg jačeg igrača jer vjerovatno ćemo i prodati nekog na ljeto...
Pa imamo okosnicu 16-17 igraca i to ne dirati, naravno nadopuniti sa 1-2 max igraca.
Vjerujem da su ti gore nabrojani bivsi svakako, ovi donji ne vjerujem. Mozda sofranac da ispadne samo zato jer je stranac. Ali vidjet cemo.

Vidjeh sad da je sef gostovao na kalmanu veceras da li je ko slusao?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 26 okt 2018, 23:06

miky_hz je napisao/la:
Često se sjetim i kada sam sam tek stigao u Sarajevo iz Bugarske, mislili su da sam veoma spreman, a na kraju sam jedva otrčao dva kruga. Husref vidjevši koliko je sati, odmah me izvadio iz kolone i rekao: 'Ostavi se ti Matija trčanja, dođi da šutaš malo po golu'".
:rol:
:tokralju: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 26 okt 2018, 23:08

DenchiNL je napisao/la:

Za prvu grupu se slazem da su za noge... medjutim druga grupa ne. Mozda nisu na nivou prvih 11 zato su i klupa, ali opet imaju iskustvo i znanje i ne treba sada sve tjerati. Jednom smo to uradili s Jesicem i zajebali se kvalitetno. 3 a nekad i 4 akademca u prvih 11 + 3 u rotaciji sasvim dovoljno. Ni Dinamo nema toliko u ekipi. Bolje mozda pokusati dovesti samo jednog igraca tipa Jajajlo koji ce podici kvalitet ekipe i pogurati omladince na veci level.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 26 okt 2018, 23:19

DenchiNL je napisao/la:upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali....
HEBIBA ne smijemo ostaviti bez ugovora... Non stop unosi energiju u ekipu, agilan je, radi za ekipu, nije za bekovske pozicije, al' je definitivno za krilne pozicije... Šaban na beku, Heba na krilo i elhamdulillah. :clap:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 okt 2018, 23:22

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali....
HEBIBA ne smijemo ostaviti bez ugovora... Non stop unosi energiju u ekipu, agilan je, radi za ekipu, nije za bekovske pozicije, al' je definitivno za krilne pozicije... Šaban na beku, Heba na krilo i elhamdulillah. :clap:
Ja bi njemu državljanstvo uzeo :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 26 okt 2018, 23:28

MortemHz je napisao/la:
KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Ja bi njemu državljanstvo uzeo :D
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 okt 2018, 00:01

KrajisnikBosnjak je napisao/la:slika

Onaj osjećaj kad mašiš REDOVNO 100%-tne šanse i opet si konstantno u prvih 11, a prvi na ligaškoj tabeli. :urnebes:

Šalu na stranu, svim srcem podržavam Hebiba, čovjek voli Sarajevo i bori se, borac je veliki! :clap:
Dobar je Hebib, može pričati ko šta hoće.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 27 okt 2018, 00:17

Nešto kontam ovaj Hodžić ima 24 godine, može se reći u najboljim godinama, a opasna ga qrcobolja uhvatila otkad je došao može se reći... Umjesto da se trudio i igrao kako treba, a ne "šarao" i glumio mamlaza on se nešto ko fol kofrči... Najjače od svega što on ugovor sa Sarajevo ima do sredine 2020... Imam osjećaj da će zadnju sezonu početi i igrati, što je standardno za sve igrače kojima ugovor izmiče... :stop:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 27 okt 2018, 00:50

KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nešto kontam ovaj Hodžić ima 24 godine, može se reći u najboljim godinama, a opasna ga qrcobolja uhvatila otkad je došao može se reći... Umjesto da se trudio i igrao kako treba, a ne "šarao" i glumio mamlaza on se nešto ko fol kofrči... Najjače od svega što on ugovor sa Sarajevo ima do sredine 2020... Imam osjećaj da će zadnju sezonu početi i igrati, što je standardno za sve igrače kojima ugovor izmiče... :stop:
Mentalitet ovce.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 27 okt 2018, 01:04

Slažem se, pokušat se što prije riješit Pavlovića, Lelića, Radovca, Hodžića.. a dovest dva kvalitetna igrača za prve postave, desnog beka i brzo krilo, koje zna proć, dat go, asistirat... i tu nema puno mjenjanja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 27 okt 2018, 07:34

revolt je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:

Za prvu grupu se slazem da su za noge... medjutim druga grupa ne. Mozda nisu na nivou prvih 11 zato su i klupa, ali opet imaju iskustvo i znanje i ne treba sada sve tjerati. Jednom smo to uradili s Jesicem i zajebali se kvalitetno. 3 a nekad i 4 akademca u prvih 11 + 3 u rotaciji sasvim dovoljno. Ni Dinamo nema toliko u ekipi. Bolje mozda pokusati dovesti samo jednog igraca tipa Jajajlo koji ce podici kvalitet ekipe i pogurati omladince na veci level.
Upravo to, prva grupa moze da ide ali druga ti treba za rotacije. Mozda dodju na red za godinu i oni. Ali ovo su samo zamjene za bolje. A sta cemo ako ode Rahman ili Adukor. E za njih se vec sada moramo obezbjediti.

U pravu si i za jednog ili cak i 2 klasna igraca, jer je poznato da su mladji podlozni oscilacijama pa mora imati neko na terenu da stane na loptu kad kola krenu nizbrdo i preokrenu situaciju u nasu korist.

Ja sam da Kovacevic odmori jer ako bude panicio u naredne 3 tekme mogli bi se mi lose provesti. Samo ove 3 da pauzira a poslije nece biti toliko izlozen iskusenjima a i da pauzira malo.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 27 okt 2018, 08:40

Ja ne znam cime vas je Hebib zaduzio da ga svi nedate toliko haahahha, pa ima boljih krila svuda oko nas (kao Tatar)a lik u 29-toj vec...fakat ne kontam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 27 okt 2018, 09:13

DenchiNL je napisao/la:Ja ne znam cime vas je Hebib zaduzio da ga svi nedate toliko haahahha, pa ima boljih krila svuda oko nas (kao Tatar)a lik u 29-toj vec...fakat ne kontam
Ma lik ima nešta, ne znam ni ja šta, al kad njega nema mi smo truba. Posebno lani, krenuli smo u crnu seriju kad Hebib nije igrao. Frajer ima njuh za šansu, desni bek koji se nađe u više šansi od napadača. A dovoljno je da se stvori šansa, bit će korner, odbijanac, nešta.
Ne kažem da je igračina i da mora bit prva postava al vala, da ima imalo bolju završnicu, s onakvom nafakom i ulijetanjem u šanse, ne bi igrao u Sarajevu nego u Vest Hemu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 27 okt 2018, 10:39

SFK Sarajevo - Gradina stream

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 27 okt 2018, 10:48

Kaze Rahmanovic da prica o produzenju ugovora ide u dobrom pravcu. :thumbup:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: N3R3D, TefalTava, THEC, Tracy3McGrady, zeljovolimte i 29 gostiju.