Svaka cast za to.DenchiNL je napisao/la:nosit ćemo crne trake na tekmi s GOŠKom u spomen na policajce što su sinoć stradali...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- StariGrad071
- Kontakt:
Ne treba puno mijenjati ekipu.
prvih 11 možda ne ali puno je viška: Pavlović, Tucaković, Bekić, Hodžić, Radovac, Lelić..StariGrad071 je napisao/la:Ne treba puno mijenjati ekipu.
upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali...
a imamo dobrih akademaca koji dolaze na ljeto kao Salčin, Bešić, Dizdarević,Islamović, Imamović, Đokanović, Dervišagić, dobro neće svi biti pridruženi prvom timu odmah na ljeto ali hoće par sigurno a treba tu uklopiti još kojeg jačeg igrača jer vjerovatno ćemo i prodati nekog na ljeto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Često se sjetim i kada sam sam tek stigao u Sarajevo iz Bugarske, mislili su da sam veoma spreman, a na kraju sam jedva otrčao dva kruga. Husref vidjevši koliko je sati, odmah me izvadio iz kolone i rekao: 'Ostavi se ti Matija trčanja, dođi da šutaš malo po golu'".

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:

Onaj osjećaj kad mašiš REDOVNO 100%-tne šanse i opet si konstantno u prvih 11, a prvi na ligaškoj tabeli.

Šalu na stranu, svim srcem podržavam Hebiba, čovjek voli Sarajevo i bori se, borac je veliki!

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
- StariGrad071
- Kontakt:
Pa imamo okosnicu 16-17 igraca i to ne dirati, naravno nadopuniti sa 1-2 max igraca.DenchiNL je napisao/la:prvih 11 možda ne ali puno je viška: Pavlović, Tucaković, Bekić, Hodžić, Radovac, Lelić..StariGrad071 je napisao/la:Ne treba puno mijenjati ekipu.
upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali...
a imamo dobrih akademaca koji dolaze na ljeto kao Salčin, Bešić, Dizdarević,Islamović, Imamović, Đokanović, Dervišagić, dobro neće svi biti pridruženi prvom timu odmah na ljeto ali hoće par sigurno a treba tu uklopiti još kojeg jačeg igrača jer vjerovatno ćemo i prodati nekog na ljeto...
Vjerujem da su ti gore nabrojani bivsi svakako, ovi donji ne vjerujem. Mozda sofranac da ispadne samo zato jer je stranac. Ali vidjet cemo.
Vidjeh sad da je sef gostovao na kalmanu veceras da li je ko slusao?
miky_hz je napisao/la:Često se sjetim i kada sam sam tek stigao u Sarajevo iz Bugarske, mislili su da sam veoma spreman, a na kraju sam jedva otrčao dva kruga. Husref vidjevši koliko je sati, odmah me izvadio iz kolone i rekao: 'Ostavi se ti Matija trčanja, dođi da šutaš malo po golu'".

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Za prvu grupu se slazem da su za noge... medjutim druga grupa ne. Mozda nisu na nivou prvih 11 zato su i klupa, ali opet imaju iskustvo i znanje i ne treba sada sve tjerati. Jednom smo to uradili s Jesicem i zajebali se kvalitetno. 3 a nekad i 4 akademca u prvih 11 + 3 u rotaciji sasvim dovoljno. Ni Dinamo nema toliko u ekipi. Bolje mozda pokusati dovesti samo jednog igraca tipa Jajajlo koji ce podici kvalitet ekipe i pogurati omladince na veci level.DenchiNL je napisao/la:
prvih 11 možda ne ali puno je viška: Pavlović, Tucaković, Bekić, Hodžić, Radovac, Lelić..
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
HEBIBA ne smijemo ostaviti bez ugovora... Non stop unosi energiju u ekipu, agilan je, radi za ekipu, nije za bekovske pozicije, al' je definitivno za krilne pozicije... Šaban na beku, Heba na krilo i elhamdulillah.DenchiNL je napisao/la:upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali....

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi njemu državljanstvo uzeoKrajisnikBosnjak je napisao/la:HEBIBA ne smijemo ostaviti bez ugovora... Non stop unosi energiju u ekipu, agilan je, radi za ekipu, nije za bekovske pozicije, al' je definitivno za krilne pozicije... Šaban na beku, Heba na krilo i elhamdulillah.DenchiNL je napisao/la:upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali....

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la:Ja bi njemu državljanstvo uzeoKrajisnikBosnjak je napisao/la:HEBIBA ne smijemo ostaviti bez ugovora... Non stop unosi energiju u ekipu, agilan je, radi za ekipu, nije za bekovske pozicije, al' je definitivno za krilne pozicije... Šaban na beku, Heba na krilo i elhamdulillah.DenchiNL je napisao/la:upitan je opravdani ostanak Halilovića, Šofranca, Hebiba, Šišića koji su vrlo malo pokazali....

- AlfredNobel
- Kontakt:
Dobar je Hebib, može pričati ko šta hoće.KrajisnikBosnjak je napisao/la:
Onaj osjećaj kad mašiš REDOVNO 100%-tne šanse i opet si konstantno u prvih 11, a prvi na ligaškoj tabeli.![]()
Šalu na stranu, svim srcem podržavam Hebiba, čovjek voli Sarajevo i bori se, borac je veliki!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Nešto kontam ovaj Hodžić ima 24 godine, može se reći u najboljim godinama, a opasna ga qrcobolja uhvatila otkad je došao može se reći... Umjesto da se trudio i igrao kako treba, a ne "šarao" i glumio mamlaza on se nešto ko fol kofrči... Najjače od svega što on ugovor sa Sarajevo ima do sredine 2020... Imam osjećaj da će zadnju sezonu početi i igrati, što je standardno za sve igrače kojima ugovor izmiče... 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Mentalitet ovce.KrajisnikBosnjak je napisao/la:Nešto kontam ovaj Hodžić ima 24 godine, može se reći u najboljim godinama, a opasna ga qrcobolja uhvatila otkad je došao može se reći... Umjesto da se trudio i igrao kako treba, a ne "šarao" i glumio mamlaza on se nešto ko fol kofrči... Najjače od svega što on ugovor sa Sarajevo ima do sredine 2020... Imam osjećaj da će zadnju sezonu početi i igrati, što je standardno za sve igrače kojima ugovor izmiče...
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Slažem se, pokušat se što prije riješit Pavlovića, Lelića, Radovca, Hodžića.. a dovest dva kvalitetna igrača za prve postave, desnog beka i brzo krilo, koje zna proć, dat go, asistirat... i tu nema puno mjenjanja.StariGrad071 je napisao/la:Ne treba puno mijenjati ekipu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Upravo to, prva grupa moze da ide ali druga ti treba za rotacije. Mozda dodju na red za godinu i oni. Ali ovo su samo zamjene za bolje. A sta cemo ako ode Rahman ili Adukor. E za njih se vec sada moramo obezbjediti.revolt je napisao/la:Za prvu grupu se slazem da su za noge... medjutim druga grupa ne. Mozda nisu na nivou prvih 11 zato su i klupa, ali opet imaju iskustvo i znanje i ne treba sada sve tjerati. Jednom smo to uradili s Jesicem i zajebali se kvalitetno. 3 a nekad i 4 akademca u prvih 11 + 3 u rotaciji sasvim dovoljno. Ni Dinamo nema toliko u ekipi. Bolje mozda pokusati dovesti samo jednog igraca tipa Jajajlo koji ce podici kvalitet ekipe i pogurati omladince na veci level.DenchiNL je napisao/la:
prvih 11 možda ne ali puno je viška: Pavlović, Tucaković, Bekić, Hodžić, Radovac, Lelić..
U pravu si i za jednog ili cak i 2 klasna igraca, jer je poznato da su mladji podlozni oscilacijama pa mora imati neko na terenu da stane na loptu kad kola krenu nizbrdo i preokrenu situaciju u nasu korist.
Ja sam da Kovacevic odmori jer ako bude panicio u naredne 3 tekme mogli bi se mi lose provesti. Samo ove 3 da pauzira a poslije nece biti toliko izlozen iskusenjima a i da pauzira malo.
Ja ne znam cime vas je Hebib zaduzio da ga svi nedate toliko haahahha, pa ima boljih krila svuda oko nas (kao Tatar)a lik u 29-toj vec...fakat ne kontam
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma lik ima nešta, ne znam ni ja šta, al kad njega nema mi smo truba. Posebno lani, krenuli smo u crnu seriju kad Hebib nije igrao. Frajer ima njuh za šansu, desni bek koji se nađe u više šansi od napadača. A dovoljno je da se stvori šansa, bit će korner, odbijanac, nešta.DenchiNL je napisao/la:Ja ne znam cime vas je Hebib zaduzio da ga svi nedate toliko haahahha, pa ima boljih krila svuda oko nas (kao Tatar)a lik u 29-toj vec...fakat ne kontam
Ne kažem da je igračina i da mora bit prva postava al vala, da ima imalo bolju završnicu, s onakvom nafakom i ulijetanjem u šanse, ne bi igrao u Sarajevu nego u Vest Hemu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
SFK Sarajevo - Gradina stream
Kaze Rahmanovic da prica o produzenju ugovora ide u dobrom pravcu. 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: N3R3D, TefalTava, THEC, Tracy3McGrady, zeljovolimte i 29 gostiju.