FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- sarajevo46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ja sam svakako skinuo kod sebe u arhivu za svaki slučaj. 

- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Treba to lijepit svaki dan i poslat savezu takode svaki dan.
Zar nisi vidio sliku haveru kad je spic doso na pres konferenciju polupjan i kosulja raskopcana do pupka i kunjo tip.
Ako ima ko tu sliku nak postavi da se ismijemo.
Trener im tenkista
Direkror raskopcana pijanica
Miske vlasnik kluba zvani kamatar.
Ja nemogu da vjerujem da meko moze navijat za taj klub.
Tresnjevka dovoljno je reci, covjeka kojeg nazivaju legenda prodavo utakmice suspendovan klub radi njega i td.
Zar nisi vidio sliku haveru kad je spic doso na pres konferenciju polupjan i kosulja raskopcana do pupka i kunjo tip.
Ako ima ko tu sliku nak postavi da se ismijemo.
Trener im tenkista
Direkror raskopcana pijanica
Miske vlasnik kluba zvani kamatar.
Ja nemogu da vjerujem da meko moze navijat za taj klub.
Tresnjevka dovoljno je reci, covjeka kojeg nazivaju legenda prodavo utakmice suspendovan klub radi njega i td.
Vlasnik kluba to jest kamatar ili miske naziva navijace kluba ****. SLUCAJ AREZINA NJEGOV MENAGER IZJAVA. Znaci potvrdzeno iz pouzdani izvor.
Treba neku parolu na derbiju napravit sa ovim nazivom sto im je vlasnik kluba dao.
Bravo miske kamataru stari znas i ti nekad nesto pametno reci
Treba neku parolu na derbiju napravit sa ovim nazivom sto im je vlasnik kluba dao.
Bravo miske kamataru stari znas i ti nekad nesto pametno reci
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nećemo o tenkistima i raskopčanim pijanicama na temi Sarajeva više.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Bravo Morteme...MortemHz je napisao/la:Nećemo o tenkistima i raskopčanim pijanicama na temi Sarajeva više.

⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
Mortem pravednik, ne da nam da se naslađujemo.
Oto Von Mortem.
Oto Von Mortem.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Još dva dana i GOSK, jako bitna utakmica. Zna li neko jel im ko povrijeđen i jel im neko ne igra zbog kartona?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Dino Hasanovic ima karton on ne igra.
Je li ko procitao izjavu sliskovica o mladim igracima i ogranicenju stranaca?
Povvrsno, kaze da svi ispastaju a u stvari, shvata da smo jedini mi profitirali sa obim jer imamo daleko najbolje mlade igrace i da se to reflektuje kroz rezultat.
Uprijet ce oni svim silmaa da vrate makar na 6 stranaca
jer ako.ostanu 4 kao sada, mi cemo svakr hodine praviti sve osjetniju razliku
Povvrsno, kaze da svi ispastaju a u stvari, shvata da smo jedini mi profitirali sa obim jer imamo daleko najbolje mlade igrace i da se to reflektuje kroz rezultat.
Uprijet ce oni svim silmaa da vrate makar na 6 stranaca

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Odlicno,najbolji im je na Kosevu bio.Zukanovic je napisao/la:Dino Hasanovic ima karton on ne igra.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poruka FK Sarajevo će obradovati sve Bosance i Hercegovce
Bosna i Hercegovina sinoć je savladala Bjelorusiju rezultatom 28:27 i proslavila veliku pobjedu u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo. Fudbalski klub Sarajevo poslao je poruku putem društevnih mreža u kojoj su čestitali na pobjedi reprezentaciji. - Kolektiv FK Sarajevo upućuje iskrene čestitke Rukometna reprezentacija BiH na izvanrednoj pobjedi protiv selekcije Bjelorusije! Bordo porodica je uz vas!, saopšteno je na zvaničnoj Facebook stranici kluba.
Bosna i Hercegovina sinoć je savladala Bjelorusiju rezultatom 28:27 i proslavila veliku pobjedu u kvalifikacijama za odlazak na Evropsko prvenstvo. Fudbalski klub Sarajevo poslao je poruku putem društevnih mreža u kojoj su čestitali na pobjedi reprezentaciji. - Kolektiv FK Sarajevo upućuje iskrene čestitke Rukometna reprezentacija BiH na izvanrednoj pobjedi protiv selekcije Bjelorusije! Bordo porodica je uz vas!, saopšteno je na zvaničnoj Facebook stranici kluba.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Naravno da pizde, jer im je omladisnki pogon 2,3 stepenice ispod nas. Nemjau kvalitete kod mladih igraca tamo. Ma mogu se napusiti.Pantelija je napisao/la:Je li ko procitao izjavu sliskovica o mladim igracima i ogranicenju stranaca?
Uprijet ce oni svim silmaa da vrate makar na 6 stranacajer ako.ostanu 4 kao sada, mi cemo svakr hodine praviti sve osjetniju razliku
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Eh da je dobit GOŠKa a da niko ne dobije karton, Pidro, Adukor, Tatar, Crepulja se moraju čuvati. Svi su nam potrebni za naredne utakmice.
FK Sarajevo
Ja sam nesto ubijeđen u laganu pobjedu, a to nije dobro.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
biće patnje 100%, ohladili su se svi što su u formi bili...taman uhvatiš zalet ova pauza te prekine....ovo samo godi ovim **** ekipama što su tuta sa spremom i neuigrani....joker90 je napisao/la:Ja sam nesto ubijeđen u laganu pobjedu, a to nije dobro..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Pantelija je napisao/la:Je li ko procitao izjavu sliskovica o mladim igracima i ogranicenju stranaca?
Uprijet ce oni svim silmaa da vrate makar na 6 stranacajer ako.ostanu 4 kao sada, mi cemo svakr hodine praviti sve osjetniju razliku

Mi igramo sa tri stranca.Zadnja linija (golman +4) nam domaca , dakle sest mjesta nam ostaje da pokriju stranci u buducnosti(spic + 3 za sredinu) i 2 domaca fudbalera.Roster upotpuniti sa Akademcima i 2/3 ponajbolja sa bh pasosem.Ne sumnjam da uprava radi na tome da priprema ekipu za narednu sezonu.Samo tako mozemo dominirati bh PL.Ovo prvenstvo smo igrali i igramo za 2 titule.Jednu smo osvojili(Akademci)i tu nam niko ne moze opepeliti,jos ako Bog da i ova takmicarska , ma Mashala.
Izgubila se ona prica u zadnjih 25 god. "MA I EVROPA JE DOBRA OVE GODINE".

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Pa zato sto nemaju svoje mlade igrace, nisu, kao ni ostali konkirentni do 20-te godine sa nama, jer uzmemo sve sto valja vecinom. Silom prilika, sdecom, znanjwm, dosli smo do toga da shvatimo da su pidro i sabanovic duplo bolji igraci od bekkca i hodzica, da nam ne treebaju srpski stoperi koki su "prosli partizanovu skolu" vec da je mujakic beton.
Steta za Hamzu Cataka sto nije ostao , danas bi bio najbolji sgrijelac lige garantujem ali nema veze.
Pod hirno jednog ofanzivca napraviti ... dobar je i Resic.
I to je ono sto je problem, nama je deficit na npr 3-4 pozicije i to nije tesko popu iti sa tudjim igracima. Ali kada ri je deficit 9 pozicija onda je problem jer nemas omladinske skole kvalitetne a nwma ni ponuse u ligi neke, realno....
Kovacevic, pidro, mujakic, sabanovic, mustafic ne kostaju klub npr koliko je kostao jedan smetljar od igfaca kakav je bio ćetković, a mi s tim igracima imamo 33 boda, prvo mjesto i zavrsnicu kupa....
Steta za Hamzu Cataka sto nije ostao , danas bi bio najbolji sgrijelac lige garantujem ali nema veze.
Pod hirno jednog ofanzivca napraviti ... dobar je i Resic.
I to je ono sto je problem, nama je deficit na npr 3-4 pozicije i to nije tesko popu iti sa tudjim igracima. Ali kada ri je deficit 9 pozicija onda je problem jer nemas omladinske skole kvalitetne a nwma ni ponuse u ligi neke, realno....
Kovacevic, pidro, mujakic, sabanovic, mustafic ne kostaju klub npr koliko je kostao jedan smetljar od igfaca kakav je bio ćetković, a mi s tim igracima imamo 33 boda, prvo mjesto i zavrsnicu kupa....
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
- Kontakt:
Samo neka piz.de, sve i da nekim cudom izmoljakaju savez da vrati 6 stranaca (a nece aBd) mi ne trebamo odustajati od trenutnog kursa. Vazda imati 3-4 akademca u prvih 11, jos 2 na klupi, i lagano pripremati mladje narastaje na ono sto ih ceka u prvom timu aBd. Stranac mora biti kvalitet Adukora, pa sto da ne i Stanojevica i Crepulje koji su kvalitet za ovu ligu. Krste, tu su misljena podijeljena ali neka i njega. Po meni je trenutni deficit desni bek i njega bi upotpunio sa dobrim strancem (u skladu sa nasim mogucnostima). Jbg dobro guramo na svim poljima, svi se pomalo pribojavamo jer znamo kako nasi znaju zas.rati ali mogla bi ovo aBd biti dobra sezona za sve zaljubljenike bordo boje.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
ih ne smijem ni pomišljati, toliko sam na gluposti navikao od nas da pušem u kravu, ne jogurt

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Trenutno korisnika/ca: mnon46, nedimmmm1337 i 21 gost.