Pa zato da bi naše igrače mogli kupovati za 50.000 KM, iako su ravnopravni, pa čak i bolji od onih Brazilaca od Milion...jubitubi je napisao/la:Ma ko zna ko pravi te liste.Idioti.Zagor je napisao/la:i na kraju vidiš da je naša liga 100 i neka na svjetskoj listi... To mi nikako ne ide u glavu, al eto...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Kako mozete poslije ovake igre da vam padne na pamet da trazite lose strane, svi su odigrali za 10, samo cu jos reci jednom da se ne provaljuje da su Obucu godine stigle, pa covjek trci ko svi ostali penal promase i Brazilci pa nikom nista. Sve je za 10 od tribine do igre na terenu !
Zadnja izmjena: Dirk, dana/u 21 jul 2011, 22:28, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Znao sam da da mozemo i hocemo,a sve sto se hoce to se i moze.Bravo bordo momci,pokazali ste da zelja i htjenje donose rezultat.Svima kapa do poda.Torlak,piksi,haskic,suljic,beli,dino,dupi.....itd,i naravno emir koji kod mene ima kredita dok god nosi sveti dres.Zadnih 10 min se palo ma fizici,to se kod comora primjetilo,ali decko je izdrzao.Izvukli su svoj maksimum i na tome im HVALA.
-
- Kontakt:
Veceras je bilo biti na Kosevu Banovicanin;) Cestitke Sarajevu na prolazu, Haski na golovima. Puno srece protiv Ceha...
- sarajlija89
- Kontakt:
Mi smo divovi...
Ma fantasticno...od tribina, do igre na terenu. Takticki odlicno, pametno i strpljivo. Pa cak i kad smo fulili penal, u drugom smo jos jace krenuli i odmah zabili gol...snaga je to.
Svaka cast svima, da ne pisem mnogo, ovo je vjerovatno najbolja Evropska tekma Sarajeva(ako ne racunamo slabije protivnike). Toliko zrelo i dobro smo djelovali...
Treba tu jos rada i bice jos bolje, ali Plisek moze napraviti velike stvari.
Tribine odlicno izgledale... 16 000+....istok prepun, Sjever skoro dupke pun...fina posjeta i na jugu...ajmo sada napravit stolice na zapadu, izvuci dobar rezultat u Pragu i napuniti Kosevo...
SARAJEVO SAMPION
Ma fantasticno...od tribina, do igre na terenu. Takticki odlicno, pametno i strpljivo. Pa cak i kad smo fulili penal, u drugom smo jos jace krenuli i odmah zabili gol...snaga je to.
Svaka cast svima, da ne pisem mnogo, ovo je vjerovatno najbolja Evropska tekma Sarajeva(ako ne racunamo slabije protivnike). Toliko zrelo i dobro smo djelovali...
Treba tu jos rada i bice jos bolje, ali Plisek moze napraviti velike stvari.
Tribine odlicno izgledale... 16 000+....istok prepun, Sjever skoro dupke pun...fina posjeta i na jugu...ajmo sada napravit stolice na zapadu, izvuci dobar rezultat u Pragu i napuniti Kosevo...
SARAJEVO SAMPION
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gdje sada čuveni prognozer vlastimir mijović, koji je rekao da će oba sarajevska kluba doživjeti debakl. Vlasta legendo ostavi se fudbala fataj se pera i politike.
- Giallorossi
- Kontakt:
28.juna i 11.avgusta .Arnelinho je napisao/la:Btw. Kog datuma se igra sa S.Pragom?
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
Zar nije 4.8?Giallorossi je napisao/la:28.juna i 11.avgusta .Arnelinho je napisao/la:Btw. Kog datuma se igra sa S.Pragom?
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
Imal gdje snimak tekme da vidimo kako je to izgledalo.Ovi sto u gledali direktno jeli se navijanje culo na TV kako treba 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Sarajevu na prolazu dalje. Odmah se znalo da ovi Svedjani nemaju sta traziti ovdje i da ce to Sarajevo lagano uzeti. Navijanje je bilo za 10, kao i igra cijelog tima. Malu mrlju je ostavio onaj promaseni penal, ali nema veze. Sarajevo ide dalje i to je bitno. Sada slijedi Sparta, ali ni to nije pretesko. Sarajevo je izbacivalo i vece klubove.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
Vidi se da sa pravim trenerom sve moze. Svi mladi su pokazali sta znaju.
Dupovac klasa
Comor dobar
Keno nikad bolji
Suljic dobar,malo snage i bice extra
Ovim momcima ugovor istice za 2 sezone,odma na sljedece ljeto produzavati,da ne dolazimo u situaciju da im ugovor istice za po godine-godinu a neki veci klub zainteresovan za njih
ODUSVELJEN
Dupovac klasa
Comor dobar
Keno nikad bolji
Suljic dobar,malo snage i bice extra
Ovim momcima ugovor istice za 2 sezone,odma na sljedece ljeto produzavati,da ne dolazimo u situaciju da im ugovor istice za po godine-godinu a neki veci klub zainteresovan za njih
ODUSVELJEN
- Mrkva_i_Cevapi
- Kontakt:
Buraz, navijanje za cenera. Kompjuter mi se tresao od Hordi, nenormalnoDirk je napisao/la:Imal gdje snimak tekme da vidimo kako je to izgledalo.Ovi sto u gledali direktno jeli se navijanje culo na TV kako treba

http://www.youtube.com/watch?v=RCkFshzJvNE Nova epizoda Mihajla :)
-
- Kontakt:
gdje je onaj @Zli,ja sam ubijeđen da on muda jede svoja zbog Haskica,koji je uzeo mjesto njegovom ljubimcu
....momcima svaka cast na svemu prikazanom,mislio da ce u nastavku pasti zbog promasenog penala kad ono odmah gol....jos jednom svaka cast,ali imam osjecaj da ce ovo jos biti bolje samo treaba vremena,lakapo....

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Hehehehehe,Ko se snama druzi zivot mu je duzi.HORDE ZLA.TV je cirkus,SJEVER JE SPICA.GRLA SVOJE NE STEDIMO SARAJEVO KAD BODRIMO.Jos jednom cestitke svim BORDO LAVOVIMA.Dirk je napisao/la:Imal gdje snimak tekme da vidimo kako je to izgledalo.Ovi sto u gledali direktno jeli se navijanje culo na TV kako treba
- Probisvjet
- Kontakt:
Svaka cast, odlicno odigrana utakmica! Cestitke na prolazu!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Brate kunem ti se da mi je pao na pamet, mislio je da je Hare nedodirljiv i da je igracina a ja sam poslije tekme u Hadzicima gdje je malom iz Iskre svasta nagovorio znao da je njegovo proslo ... suti ako dodje zli gottovi smopadobranac1978 je napisao/la:gdje je onaj @Zli,ja sam ubijeđen da on muda jede svoja zbog Haskica,koji je uzeo mjesto njegovom ljubimcu....momcima svaka cast na svemu prikazanom,mislio da ce u nastavku pasti zbog promasenog penala kad ono odmah gol....jos jednom svaka cast,ali imam osjecaj da ce ovo jos biti bolje samo treaba vremena,lakapo....

Haskic je vrijedan igrac momak pored golova trci ko navijen,svaka cast!
Imal gdje snimak

Jel' prva u Sarajevu? (nadam se da nije)kalimero je napisao/la:Prve utakmice se igraju 28.7 2011

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Nije, komsije igraju prvu ovdjeArnelinho je napisao/la:Jel' prva u Sarajevu? (nadam se da nije)kalimero je napisao/la:Prve utakmice se igraju 28.7 2011
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray
-
- Kontakt:
mrsko mi traziti,ali sam za njega poslije jednog odgledanog treninga u Fojnici rekao da ce biti pojacanje...nos je cudo...Dirk je napisao/la:Brate kunem ti se da mi je pao na pamet, mislio je da je Hare nedodirljiv i da je igracina a ja sam poslije tekme u Hadzicima gdje je malom iz Iskre svasta nagovorio znao da je njegovo proslo ... suti ako dodje zli gottovi smopadobranac1978 je napisao/la:gdje je onaj @Zli,ja sam ubijeđen da on muda jede svoja zbog Haskica,koji je uzeo mjesto njegovom ljubimcu....momcima svaka cast na svemu prikazanom,mislio da ce u nastavku pasti zbog promasenog penala kad ono odmah gol....jos jednom svaka cast,ali imam osjecaj da ce ovo jos biti bolje samo treaba vremena,lakapo....
Haskic je vrijedan igrac momak pored golova trci ko navijen,svaka cast!
Imal gdje snimak

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 26 gostiju.