Plus danas raskinuli ugovore sa dva igraca.miky_hz je napisao/la:Gosk se za tekmu protiv nas cijelu sedmicu sprema bez trenera.Neretljak ce tek sutra da im se prikljuci ,isao na neki seminar trenerski.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Neretljak skuplja pare za januar, uzeće ko god mu šta ponudi protiv nas, dat će i Lažni i Bauštelci...nisu bezze odbili igračimabelosevic28 je napisao/la:Plus danas raskinuli ugovore sa dva igraca.miky_hz je napisao/la:Gosk se za tekmu protiv nas cijelu sedmicu sprema bez trenera.Neretljak ce tek sutra da im se prikljuci ,isao na neki seminar trenerski.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Komšić je prije svega dobar čovjek, Bosanac i Sarajlija pa onda sve ostalo. Sarajevo je originalno jedini gradski klub ovog grada i onda možeš skontati zašto je bio tu, meni nije nimalo čudno iako je živa istina da više simpatiše Željezničar iz nekog nedokučivog razloga.BordoSarajevo je napisao/la:Prijavile kone zbog autorskih prava jer su isječci sa 1921.tv, sinoć kad sam bacio oko njihov forum da se smijem oko situacija sa treningom, vidio sam da su neki to spominjali da se obriše.
Otkud Komšić sinoć na premijeri? Pročitah neki dan da je on željovac, kad su izbacili za kog koji političar navija
Još malo GOŠK, ozbiljno, jako i po tri boda. Jako bitna utakmica.
Jel se zna za Crepulju, jel sta ozbiljno, koliko ce pauzirt? Taman kreno igrat odlicno, nadam se da nije povreda ozbiljna, bila bi prava steta i za njega a i za nas.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Znaci fk zelja ce odbit platu igracima i za oktobar radi poraza u derbiju. Nadam se da inaju za pasulja.
Samo sve misli uprijet u gosk posle goska onda fk misimovic
Dokaz da su oni trazili da se izbrise video dovoljno govori o njima a cak o chelom deustvu bih. Ono je cista istina nije bila montazirana laz, znaci istinu je bolje pod tepih gurnut taman da se nogomet ugasi. Nazalost u citavoj sveri zivota je ovakvo i sve dok se to ne promjeni cjela drzava ce vozit rikvercom u septickoj jami.
Savezu uefi fifi ako ono nije dovoljno da se nesto uradi i poduzme onda nije nista. SAVEZ NAPOLJE
Samo sve misli uprijet u gosk posle goska onda fk misimovic
Dokaz da su oni trazili da se izbrise video dovoljno govori o njima a cak o chelom deustvu bih. Ono je cista istina nije bila montazirana laz, znaci istinu je bolje pod tepih gurnut taman da se nogomet ugasi. Nazalost u citavoj sveri zivota je ovakvo i sve dok se to ne promjeni cjela drzava ce vozit rikvercom u septickoj jami.
Savezu uefi fifi ako ono nije dovoljno da se nesto uradi i poduzme onda nije nista. SAVEZ NAPOLJE
Komsic je prije svega neradnih i uhljeb koji za svog, ne kratkog mandata, apsulutno nista nije uradio.MortemHz je napisao/la:Komšić je prije svega dobar čovjek, Bosanac i Sarajlija pa onda sve ostalo. Sarajevo je originalno jedini gradski klub ovog grada i onda možeš skontati zašto je bio tu, meni nije nimalo čudno iako je živa istina da više simpatiše Željezničar iz nekog nedokučivog razloga.BordoSarajevo je napisao/la:Prijavile kone zbog autorskih prava jer su isječci sa 1921.tv, sinoć kad sam bacio oko njihov forum da se smijem oko situacija sa treningom, vidio sam da su neki to spominjali da se obriše.
Otkud Komšić sinoć na premijeri? Pročitah neki dan da je on željovac, kad su izbacili za kog koji političar navija
Jel se zna za Crepulju, jel sta ozbiljno, koliko ce pauzirt? Taman kreno igrat odlicno, nadam se da nije povreda ozbiljna, bila bi prava steta i za njega a i za nas.
Neko ko je pomogao nacionalistickim strankama da ostanu na vlasti i da ojacaju.
Klasicno kukavicije jaje ubaceno da nacionalisti ostanu na vlasti.
On kao politicar, dokazano, jedna je velika nula.
Jedino sto zna je mlatiti kvazi patriotske gluposti, na sta se raja ocito pali. A kad je sta konkretno raditi, covjek ne postoji.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znam, to i ja govorim. On jednostavno nije kadar za politiku uopće, uvijek govorim da je neradnik i da mu je to najveća mana iako sam ne može ništa pošto je tročlano predsjedništvo, konsenzusom sve ide tačnije rečeno, sve preko toga mada nije ni u parlamentu bio neki radnik.Evander je napisao/la:Komsic je prije svega neradnih i uhljeb koji za svog, ne kratkog mandata, apsulutno nista nije uradio.MortemHz je napisao/la:Komšić je prije svega dobar čovjek, Bosanac i Sarajlija pa onda sve ostalo. Sarajevo je originalno jedini gradski klub ovog grada i onda možeš skontati zašto je bio tu, meni nije nimalo čudno iako je živa istina da više simpatiše Željezničar iz nekog nedokučivog razloga.BordoSarajevo je napisao/la:Prijavile kone zbog autorskih prava jer su isječci sa 1921.tv, sinoć kad sam bacio oko njihov forum da se smijem oko situacija sa treningom, vidio sam da su neki to spominjali da se obriše.
Neko ko je pomogao nacionalistickim strankama da ostanu na vlasti i da ojacaju.
Klasicno kukavicije jaje ubaceno da nacionalisti ostanu na vlasti.
On kao politicar, dokazano, jedna je velika nula.
Jedino sto zna je mlatiti kvazi patriotske gluposti, na sta se raja ocito pali. A kad je sta konkretno raditi, covjek ne postoji.
Nije nikakvo ubačeno jaje niti je povezan sa nacionalistima, on je sve suprotno od toga ali je čovjek koji stavlja državu iznad svega i veliki je patriota, dokazano kroz sve, pogotovo kroz historiju. Drugi par cipela je to što nije neki radnik.. šta da ti kažem tu ali haj' da se vratimo Sarajevu.
Mlatnuti Goska, Covicu u inat 

Ljudi niste svjesni koliko smo trn u ocima svima u ovoj ligi.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Top 10 najboljih strijelaca Sarajeva svih vremena.
Asim Ferhatović (Sarajevo, BiH) - 100
Safet Sušić (Zavidovići, BiH) - 96
Dobrivoje Živkov (Bečej, Srbija) - 90
Emir Obuća (Sarajevo, BiH) - 89
Vahidin Musemić (Janja, BiH) - 83
Salih Šehović (Trebinje, BiH) - 75
Božidar Antić (Sarajevo, BiH) - 67
Franjo Lovrić (Sarajevo, BiH) - 66
Husref Musemić (Janja, BiH) - 65
Alen Avdić (Sarajevo, BiH) - 65
nešto kao Inter u italiji, kad smo prvi svi pjene...zagorski je napisao/la:Ljudi niste svjesni koliko smo trn u ocima svima u ovoj ligi.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Gledaj ti ObuceMortemHz je napisao/la:Top 10 najboljih strijelaca Sarajeva svih vremena.

A tako nekako.DenchiNL je napisao/la:nešto kao Inter u italiji, kad smo prvi svi pjene...zagorski je napisao/la:Ljudi niste svjesni koliko smo trn u ocima svima u ovoj ligi.
Za ove premije sto su gurbeti svojima spremili, apsolutno odgovorit isto, tj nek nasa uprava da velike premije i dodatni motiv nasim igracima i nece imati razloga da ne ginu na terenu ko i pritivnik, a tako se derbi i dobija
Takodje obratit paznju koga ce delegirat da sudi derbi, u slucaju poznatih njihovih “ pomocnika” ( Doslo, Bjelica, Mujic) odmah treba pritisak kroz medije pravit
I ne treba ih prcat i nasladjivat se prije nego derbi zavrsi, ne davati paznju gurbetima, steta sto i ustase ne dobise i ne izbacise iz ove trke za titulu, puno ce teze biti boriti se i sa njima i sa ustasama
Takodje obratit paznju koga ce delegirat da sudi derbi, u slucaju poznatih njihovih “ pomocnika” ( Doslo, Bjelica, Mujic) odmah treba pritisak kroz medije pravit
I ne treba ih prcat i nasladjivat se prije nego derbi zavrsi, ne davati paznju gurbetima, steta sto i ustase ne dobise i ne izbacise iz ove trke za titulu, puno ce teze biti boriti se i sa njima i sa ustasama
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- robertkosar
- Kontakt:
Respekt za zlatnog ljiljanaMortemHz je napisao/la:Komšić je prije svega dobar čovjek, Bosanac i Sarajlija pa onda sve ostalo. Sarajevo je originalno jedini gradski klub ovog grada i onda možeš skontati zašto je bio tu, meni nije nimalo čudno iako je živa istina da više simpatiše Željezničar iz nekog nedokučivog razloga.BordoSarajevo je napisao/la:Prijavile kone zbog autorskih prava jer su isječci sa 1921.tv, sinoć kad sam bacio oko njihov forum da se smijem oko situacija sa treningom, vidio sam da su neki to spominjali da se obriše.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
GOSK , GOSK , GOSK .Inijesta je napisao/la:Za ove premije sto su gurbeti svojima spremili, apsolutno odgovorit isto, tj nek nasa uprava da velike premije i dodatni motiv nasim igracima i nece imati razloga da ne ginu na terenu ko i pritivnik, a tako se derbi i dobija
nemoj se ljutiti , ali i ljuti GOSK je najbitnija utakmica.

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne igraju premije. Ako smo bolji, pobijedit cemo.
U motiv ne sumnjam, sa premijama i bez njih.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi im dao na platu 50% ako zabilježe pobjedu u derbiju i ako ostane ovakva tabela na kraju ove polusezone. Mislim da je fer iznos s obzirom da bi imali odličnu zalihu nad prvim pratiteljima. Sam taj postupak bi i igračima značio mnogo jer bi vidjeli koliko klub brine za njih i to bi bila kao naša zahvalnica uz sve ostalo što ide sa tim, ipak svi igraju a i vole novac.
Poletilo se i sa anketom i sa pricom o njima.Imamo utakmicu prije njih,tri boda su na svakoj utakmici ista.
Al eto kad vec pricamo o premijama njihovi igraci su odbili tu ponudu za premije od 50 milja.Sta to znaci za nas vidjet cemo kada dodju na red.
Al eto kad vec pricamo o premijama njihovi igraci su odbili tu ponudu za premije od 50 milja.Sta to znaci za nas vidjet cemo kada dodju na red.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako misliš odbili? Hoće više, hoće novac koji su im dužni od prošlog mjeseca (30% jedne plate) ili šta?miky_hz je napisao/la:Poletilo se i sa anketom i sa pricom o njima.Imamo utakmicu prije njih,tri boda su na svakoj utakmici ista.
niti igrači sa puno žutihEvander je napisao/la:Ne igraju premije. Ako smo bolji, pobijedit cemo.

i ja mislim da ćemo ih dobit nego da nas mogu dobro napatit i navuć kartone ili još gore ozljede je bez daljnjeg...