FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretan rođendan mangupe!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Navijaci FKS SRETAN VAM 72 RODJENDAN.
Hvala onima koji su nam prvi pokazali put do Koseva i ukazali na pravi put , put ljubavi ,bola i srece.Hvala im sto nismo ograisali.Velikani , fudbalske i ljudske gromade su prosle kroz klub . Hvala im , ali bez navijaca to ne bi bilo to. Zato je ovaj dan rodjendan svih navijaca FKS.
Drzava je narod,vladari i vlast su promjenjivi.Klub su navijaci,fudbaleri i rukovodstva dolaze i odlaze.Zelim Vam da 73 rodjendan i sve buducerodjendane docekate zdravi i srecni , da budemo jos bolji i zadovoljniji sa nasim FK SARAJEVO .
Hvala onima koji su nam prvi pokazali put do Koseva i ukazali na pravi put , put ljubavi ,bola i srece.Hvala im sto nismo ograisali.Velikani , fudbalske i ljudske gromade su prosle kroz klub . Hvala im , ali bez navijaca to ne bi bilo to. Zato je ovaj dan rodjendan svih navijaca FKS.
Drzava je narod,vladari i vlast su promjenjivi.Klub su navijaci,fudbaleri i rukovodstva dolaze i odlaze.Zelim Vam da 73 rodjendan i sve buducerodjendane docekate zdravi i srecni , da budemo jos bolji i zadovoljniji sa nasim FK SARAJEVO .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sretan rođendan mangupe..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma znaš kako, sam editing je puno lakši dio posla, tako da sam montažu pošamarao za dva dana. Materijal je najgora stvar, ali da se zahvalim Sabinhu koji mi je poslao 90% situcija, a i tebi jer si isto imao udjela.kengur je napisao/la:Ovo je najbolja rodjendanska cestitka koja se moze napraviti.AlfredNobel je napisao/la:
Evo ga, na kanalu je, pa bacite oko.
Nadam se da sam sve pohvatao, mislim da jesam jer sam sve do detalja istražio, ne bi trebalo da ima fula. Možda ova zadnja situacija nije trebala da se nađe, po mom nekom mišljenju, ali konsolidovao sam se drugim pa sam zato ubacio.![]()
Sretan rođendan mom Klubu, da ih dočekamo još mnogo u radosti i veselju.![]()
@Alfred svaka cast za ovo, ovako se voli i brani interes kluba. Sigurno si potrosio puno vremena ali vrijedilo je.![]()
![]()
Imao sam prije dvije hefte sve pripremljeno i kontao sam to tad završiti, imao napisane one datume, snimljene klipove s DailyMotiona, rezultate, poredane utakmice redom, screenshotove i ostale stvari, ali posao, bruku nekakvih obaveza, pa onda i mrsko nekad bude.
@Pasica
Polazna tačka mi je bila taj derbi gdje je sudio onaj bilde Jakupović. Znam i ja da se moglo još toga nabrati bruku, ali je strašna peglancija tražiti sve to.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
UNFKS organizuje gostovanje u Gabelu, a cijena puta iznosi 23 KM. Uplate se mogu izvršiti u prostorijama udruženja u četvrtak (sutra) od 17:00h do 19:00h.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- belosevic23
- Kontakt:
Miske revolucionar u fudbalu, igraci sami sebi daju premije od svojih zaradjenih para.. 

šta bi za fanshop?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
SRETAN TI ROĐENDAN JEDINI KLUBU...
Ova je dobra Beloseviću hahahahahahahabelosevic23 je napisao/la:Miske revolucionar u fudbalu, igraci sami sebi daju premije od svojih zaradjenih para..
I ove naše treba kazniti, s dodatna dva treninga. Kad pobijede s manje od 3 razlike 

- AlfredNobel
- Kontakt:
Lahko je pobijediti tri razlike, kad je sve to Sabra završila unaprijed.Stroj1946 je napisao/la:I ove naše treba kazniti, s dodatna dva treninga. Kad pobijede s manje od 3 razlike

Nemojte opet previše zaebavati gurbete, karma je kučka. I meni je drago zbog svih njihovih radnji, ali ne valja pretjerati.

Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretan rodjendan voljeni klube!
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ti odlucio celicnom rukom vladatiMortemHz je napisao/la:Obrisano, hvala za prijavu.

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
TVSA film o heroju u kopackama ZELIMIR VIDOVIC KELI 19:15H
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
72. rođendan FK SARAJEVO

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo

Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Upravo pregledah film o Keliju, laka mu zemlja bosanska.
Film je fino urađen, dobro će poslužiti za edukaciju nas mlađih, koji Kelija ne možemo pamtiti, te za vječno sjećanje na njegov lik i djelo.
Film je fino urađen, dobro će poslužiti za edukaciju nas mlađih, koji Kelija ne možemo pamtiti, te za vječno sjećanje na njegov lik i djelo.
-
- Kontakt:
Sretan rođendan prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam' ti!

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hrvatski internacionalac Ljuban Crepulja, mogao bi propustiti utakmicu Sarajeva sa GOŠK-om u nedjelju.
Crepulja se žali na bolove u koljenu, zbog čega je upitan za gostovanje u Gabeli u okviru 15. kola BH Telecom Premijer lige.
Ovaj veznjak u posljednje dvije utakmice bio je starter te je na terenu odradio svih 90 minuta, a osim Crepulje, od ranije zbog povrede za utakmice ne konkuriše Almir Bekić.
Sarajevo je nakon 14 kola lider na tabeli sa 33 osvojena boda te u ovom trenutku ima pet bodova više u odnosu na Zrinjski i Željezničar.
Crepulja se žali na bolove u koljenu, zbog čega je upitan za gostovanje u Gabeli u okviru 15. kola BH Telecom Premijer lige.
Ovaj veznjak u posljednje dvije utakmice bio je starter te je na terenu odradio svih 90 minuta, a osim Crepulje, od ranije zbog povrede za utakmice ne konkuriše Almir Bekić.
Sarajevo je nakon 14 kola lider na tabeli sa 33 osvojena boda te u ovom trenutku ima pet bodova više u odnosu na Zrinjski i Željezničar.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ko se mora cuvati kartona kod nas i kod kona? Crepulja cini mi se mora, taman nek odmori za derbi.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Adukor,Pidro,Tatar,Sofranacbelosevic28 je napisao/la:Ko se mora cuvati kartona kod nas i kod kona? Crepulja cini mi se mora, taman nek odmori za derbi.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan