FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Arnelinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Arnelinho » 21 jul 2011, 21:43

Danas je meni bilo navijanje za svaku pohvalu. I ja sam pjev'o ispred kompjutera sa njima. :lol:

Što se tiče igre, neka naša verzija totalnog fudbala. :mrgreen: Sve u svemu šampionski. :D

Suljić je velika nada BH nogometa. Ako ostane do 23. /24. makar u Saraj'vu, ganjat ćemo redovno grupne faze ovih euro takmičenja. :D

Al' zamislite ljudi, još se nije vratio Škoro, a mi ovako. Šta će biti kad dodje. :lol:
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 21:44

neroazzuro je napisao/la:Ovo veceras je bila demonstracija moci. Aferim!
O navijanju je svaki komentar suvisan. Sve za 10.
Jedini "minusi" su Obuca i donekle onaj Kojasevic.
BOSANCI SE VRAĆAJU!
JEDAN OD 2 SARAJEVSKA KLUBA MORAJU PROCI DALJE...NADAM SE DA CE TO BITI OBA :lol: :lol: :lol:

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 21 jul 2011, 21:45

Jako dobra partija, mada se primjetilo da se fizička sprema pojedinaca može podići. Onaj momćić, jel Suljić, broj 19, mogao bi biti igračina, mislim da on ode iduće ljeto prvo u Češku, pa onda ko zna.
Čestitke.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 21:47

Arnelinho je napisao/la:Danas je meni bilo navijanje za svaku pohvalu. I ja sam pjev'o ispred kompjutera sa njima. :lol:

Što se tiče igre, neka naša verzija totalnog fudbala. :mrgreen: Sve u svemu šampionski. :D

Suljić je velika nada BH nogometa. Ako ostane do 23. /24. makar u Saraj'vu, ganjat ćemo redovno grupne faze ovih euro takmičenja. :D

Al' zamislite ljudi, još se nije vratio Škoro, a mi ovako. Šta će biti kad dodje. :lol:
ŠKORO,MAKSUMIC...i mozda jos neko iznenadjenje...mozemo sa spartom...
džaba su neki kritikovali hamzica proteklih dana...svaka cast momku...mlad a ovako dobar..novi sehic :lol: ovo malo zbog zeljinih navijaca ;)

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 jul 2011, 21:51

Jirži Plišek, trener Sarajeva:

”Bilo je ovo veliko iskustvo pred ovolikim brojem navijača kojim sam fasciniran. Drago mi je što smo na ovakav načlin došli do pobjede. Svi su dali maksimum, ispunili su sve što smo se dogovorili. Idemo dalje, po nove pobjede”, istakao je Plišek.
ne po remije, nego pobjede...prag,cuvaj se,eto nas :lol:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2011, 21:51

Sreca nasa sto nije bilo produzetaka,jel su nasi pukli 80 pa nadalje...Comor jadan usta mu neko razvalio,momak jednom rukom drzi ono u ustima,plus ga grcevi fataju jedva da se pokrene,ali su izgurali momacki nema sta

Znaci konkretno puno smo bolji od ovih,prije svega jel su srcem igrali,i jel im je takticka postavka bila strasna,mislim da im je Plisek u dusu pojasnio kako koji trci a kamoli sta vise,oni nama priliku nisu napravili iz izradjene akcije,imali su dva suta neka,i pred kraj imali tek jednu akciju kad su nasi ostali bez snage

Hamzic-strasan momak,ja sam ga uvijek cijenio samo sto je pokretan golman,i nije linijski nego sto prati igru nenormalno i ima ga u svakom momentu i na 16 i svugdje gdje treba...ima je kikseva prosle sezone,ali momak se jednostavno mora istrpiti jel je evidentno da ima kvalitet

Torlak ja njega zovem Lucio,jel mi nenormalno baca na njega,posebno u zadnje vrijeme sa iznosenjem lopte,nevjerovatno ja neznam kad je on izgubio loptu kad je krenuo ovako,kao da se protivnici sklanjaju kad on krene...ono kad je asistirao Haskicu,Plisek ga je naruzio sto je izasao i povukao loptu :) Sedin pokaza u fazonu,izvini povukla me

Za Haskica sam ja odma nakon Slavije rekao da smo dobili super strasnog napadaca,totalna razlika od ovog sto smo imali,jel momak ima sve,ali bas sve,znaci nenormalno je pokretan,strasno se snalazi i na manjem prostoru,ima strasan osjecaj za prostor...strasno pojacanje

Aki Suljic je igrac koji nije jos za prve postave i to je cinjenica,ali nemoze mu se reci da nezna,jel zna,ali nije to jos nivo...u prvih pola sata svaka lopta koja je doslo do njega,on je pogrijesio...momak mora jos puno raditi,al da zna zna,ali kazem treba jos malo pricekati da bi bio staster po meni,posebno kad se oporavi Pehlic

P.S. mislim da je Dupovac dobio drugi zuti,i da propusta Spartu? neznam jel Torlak u prvoj utakmici dobio karton ali mislim da nije,nedo bog...neznam ni dali ce stici papiri za Maksumica u medjuvremenu,jel ako ne stignu jednostavno morat ce mali Cizmic uletiti na stopera

Ova ekipa ce biti strasna za Pehlicem,Skorom i Maksumicem,strasna zapamtite,i netrebamo zaboraviti da je pola od ovih igraca 21-23 godine,znaci moramo biti ponosni na ovu mladu ekipu

Ma neznam vise sta da pisem,bit ce tu jos svakakvih prica i prepricavanja ovo je nako na prvu,ono sto sam ja uspio vidjeti
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 21 jul 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 jul 2011, 21:52

Sve cestitke na pobjedi komsije!!!
Nek se zajedno slavi opet,pa makar ;)

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 21 jul 2011, 21:56

e ovako
HAMZIC- iako je mnogo i na ovom forumu na njegovu adresu otislo pogrdnih rijeci ovako onako sad vas je sve covjek razuvjerio i nemate vise niko pravo da ga optuzujete
BELOSEVIC - on kad ima loptu nicega se ne bojim covjek je siguran kao PATRICE EVRA.:)
DUPOVAC - "dijete" koje plijeni sigurnosti za svoje godine
TORLAK - zao mi mravca i pandze odose na klupu :D
COMOR - covjek koji ne igra na svojoj poziciji je odradio svoj posao za 10
HANDZIC - nas novi Dzakmic
SCEPANOVIC - The King
KOJASEVIC - momak koji najvise ima tehnickih kvaliteta ali zna malo previse solirat
SULJIC- hehhe sejtan sa loptom......hehe....ma podsjeca me na modrica sta vise da kazem
OBUCA - legenda koji je danas razocarao ali previse on ima kredita kod nas
HASKIC - ma nas novi Skoro hhehe bolji debi pred domacim navijacima nije mogo bit
Samo Sarajevo

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 jul 2011, 21:58

hurem je napisao/la:
Arnelinho je napisao/la:Danas je meni bilo navijanje za svaku pohvalu. I ja sam pjev'o ispred kompjutera sa njima. :lol:

ŠKORO,MAKSUMIC...i mozda jos neko iznenadjenje...mozemo sa spartom...
džaba su neki kritikovali hamzica proteklih dana...svaka cast momku...mlad a ovako dobar..novi sehic :lol: ovo malo zbog zeljinih navijaca ;)
Tad ćemo imati i dosta jaku klupu. :)
A nadasve men' je drago to što su svi relativno mladi. Prosjek godina svih igrača je samo 24.2 , što je predobro.

Btw. Kog datuma se igra sa S.Pragom?
Zadnja izmjena: Arnelinho, dana/u 21 jul 2011, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 21 jul 2011, 22:00

Cestitke komsije na prolazu, pa nek nam je s srecom u 3 pretkolu jer tek nam sad sljede prave tekme sa jakim protivnicima ;)
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 jul 2011, 22:01

Evo i svih evropskih utakmica koje je Sarajevo odigralo u postranom periodu:
1998/1999
KUP Uefa: Ekeren(BEL)-Sarajevo 4-1 , 0-0
Kup UEFA sezona 2001/2002
Maritimo (Portugal)-Sarajevo1 : 0,1 : 0
Kup UEFA sezona 2002/2003
Sigma (Ceska)=Sarajevo2 : 1,1 : 2(sarajevo proslo nakon jedanaesteraca)
BJK Besiktas (Turska)-Sarajevo 2 : 2,5 : 0
Kup UEFA sezona 2003/2004
Sarajevo-Sartid (SCG)1 : 1,0 : 3
Kup UEFA sezona 2006/2007
Sarajevo-FC Rangers(Andora)3 : 0,2 : 0
Sarajevo-Rapid Bucurest(ROM)1 : 0,0 : 2
Liga sampiona sezona 2007/2008
Marsaxlokk (Malta)-Sarajevo0 : 6,1 : 3
Racing Genk (Belgija)-Sarajevo1 : 2,1 : 0
Sarajevo-Dinamo Kyev(UKR)0 : 1,0 : 3
Kup UEFA sezona 2007/2008
Sarajevo-Basel (SUI)1 : 2,0 : 6
Europska liga sezona 2009/2010
Sarajevo-Spartak Trnava (SLK)1 : 0,1 : 1
Helsingborgs IF (Svedska)-Sarajevo2 : 1,1 : 2(Sarajevo proslo nakon udaraca sa 11m)
Sarajevo-Cluj(ROM)1 : 1,1 : 2
Evropska liga sezona 2011/2012
Orebro(SWE)-Sarajevo 0:0,0:2

Odigranih utakmica :30
Pobjeda:10
Nerijesenih:6
Poraza:14
Gol razlika:34-44
Mislim da je napokon dosao trenutak da se napravi korak vise i da se napokon Sarajevo plasira u grupnu fazu Lige Evrope.ZVuci preambiciozno,ali imam osjecaj da ce se to ove godine i desiti.
BosnaE

afa97
Kontakt:

Post Postao/la afa97 » 21 jul 2011, 22:06

Dajte nam Barcu da se igramo :mrgreen: a bas bih volio da smo dobili opet neke svedjane da ih opet rasturimo
FK Sarajevo
LA Lakers
Real Madrid
Andy Murray

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 21 jul 2011, 22:06

newton_heath_lyr je napisao/la:Mislim da je napokon dosao trenutak da se napravi korak vise i da se napokon Sarajevo plasira u grupnu fazu Lige Evrope.ZVuci preambiciozno,ali imam osjecaj da ce se to ove godine i desiti.
I meni je očit napredak. Ne samo Sarajeva, već ,ukupno, BPL. Juče je i Borac igr'o dosta dobro, danas i Željo. A evo i naše Sarajevo.
Mislim da smo precijenili Čehe. Nisu bauk, al' nisu ni tol'ko teški. Mogu se proći. Mislim da se u Pragu komotno može odigrati 0-0 ,a na Koševu-tu mi gospodarimo. :D

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 21 jul 2011, 22:09

i na kraju vidiš da je naša liga 100 i neka na svjetskoj listi... To mi nikako ne ide u glavu, al eto... ;)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 21 jul 2011, 22:16

Cestitke komsije, nadam se da ce te opet slaviti protiv Sparte isto kao i Zeljo sa Makabijem. :mrgreen:

Bordo-Plavi za Bosnu i Hercegovinu
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 21 jul 2011, 22:17

Zagor je napisao/la:i na kraju vidiš da je naša liga 100 i neka na svjetskoj listi... To mi nikako ne ide u glavu, al eto... ;)
Ma ko zna ko pravi te liste.Idioti.

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 21 jul 2011, 22:19

jubitubi je napisao/la:
Zagor je napisao/la:i na kraju vidiš da je naša liga 100 i neka na svjetskoj listi... To mi nikako ne ide u glavu, al eto... ;)
Ma to rangiranje je nidje veze.Kada vidim koje su lige ispred nase,stvarno nema smisla.
BosnaE

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 jul 2011, 22:19

jubitubi je napisao/la:
Tesko da su oni koji nas vole.... Ima tu svega pa i onih 97 min u Sapniji i slicnih zakidanja....
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 21 jul 2011, 22:20

Ih gdje su oni sad sto se slomise oko price sa kartama,i tome kako ce se jug kao napuniti jel je bila trica pa ce ostale tribine ispastati,pa da nisu podjelili onih 500 karata i da nebi nasih kadeta tu na tribini,nebi bilo 100 dusa sa kupljenom kartom na toj tribini:) kakve ba tri marke,istok da je bio i 15 ista bi situacija bila jel se kompletan zapad preselio veceras na Istok,jug vazda treba otvoriti i krenuti po skolama,i podjeliti djeci karte i tako ih postepeno dovoditi na stadion sutra ces imati u njima nekoga ko ce ti kupiti i godisnju,i biti non stop na tribinama

Uzivajmo :P

P.S. jel vam bilo nebicno bez Nikole i vremenske prognoze :) ovaj novi spiker je sasvim dobar
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jul 2011, 22:22

Yebes ti te liste. Jedina lista koja se gleda je ona zvanicna UEFA-e: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... k2012.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, budzak, Ferroviere1987, Majestic-12 [Bot], mnon46, mosarajvosa83, MSOZ101, NazorUso, zagorski i 45 gostiju.