Sreca nasa sto nije bilo produzetaka,jel su nasi pukli 80 pa nadalje...Comor jadan usta mu neko razvalio,momak jednom rukom drzi ono u ustima,plus ga grcevi fataju jedva da se pokrene,ali su izgurali momacki nema sta
Znaci konkretno puno smo bolji od ovih,prije svega jel su srcem igrali,i jel im je takticka postavka bila strasna,mislim da im je Plisek u dusu pojasnio kako koji trci a kamoli sta vise,oni nama priliku nisu napravili iz izradjene akcije,imali su dva suta neka,i pred kraj imali tek jednu akciju kad su nasi ostali bez snage
Hamzic-strasan momak,ja sam ga uvijek cijenio samo sto je pokretan golman,i nije linijski nego sto prati igru nenormalno i ima ga u svakom momentu i na 16 i svugdje gdje treba...ima je kikseva prosle sezone,ali momak se jednostavno mora istrpiti jel je evidentno da ima kvalitet
Torlak ja njega zovem Lucio,jel mi nenormalno baca na njega,posebno u zadnje vrijeme sa iznosenjem lopte,nevjerovatno ja neznam kad je on izgubio loptu kad je krenuo ovako,kao da se protivnici sklanjaju kad on krene...ono kad je asistirao Haskicu,Plisek ga je naruzio sto je izasao i povukao loptu

Sedin pokaza u fazonu,izvini povukla me
Za Haskica sam ja odma nakon Slavije rekao da smo dobili super strasnog napadaca,totalna razlika od ovog sto smo imali,jel momak ima sve,ali bas sve,znaci nenormalno je pokretan,strasno se snalazi i na manjem prostoru,ima strasan osjecaj za prostor...strasno pojacanje
Aki Suljic je igrac koji nije jos za prve postave i to je cinjenica,ali nemoze mu se reci da nezna,jel zna,ali nije to jos nivo...u prvih pola sata svaka lopta koja je doslo do njega,on je pogrijesio...momak mora jos puno raditi,al da zna zna,ali kazem treba jos malo pricekati da bi bio staster po meni,posebno kad se oporavi Pehlic
P.S. mislim da je Dupovac dobio drugi zuti,i da propusta Spartu? neznam jel Torlak u prvoj utakmici dobio karton ali mislim da nije,nedo bog...neznam ni dali ce stici papiri za Maksumica u medjuvremenu,jel ako ne stignu jednostavno morat ce mali Cizmic uletiti na stopera
Ova ekipa ce biti strasna za Pehlicem,Skorom i Maksumicem,strasna zapamtite,i netrebamo zaboraviti da je pola od ovih igraca 21-23 godine,znaci moramo biti ponosni na ovu mladu ekipu
Ma neznam vise sta da pisem,bit ce tu jos svakakvih prica i prepricavanja ovo je nako na prvu,ono sto sam ja uspio vidjeti
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".