FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

klasik
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la klasik » 20 okt 2013, 00:10

Coraco je napisao/la:
JTS je napisao/la:je l' ovaj Efendić toliko loš da on sjedi na klupi ili šta? ili Smajil trenira strogoću, ima svoju favorite :roll:
Vjerovatno ga čuva zato što mu prijeti treći žuti, mislim da bi mu bilo dobro da dobije u Orašju, pa da pauzira protiv Branitelja kući.
Brčko ekstra trkač, al' neka dodaje loptu umjesto šuta :D danas je imao Miću a on po golu, jest da je šansa zicer al' ne zna lik.
Imo je tu povredu misica i ja i dalje mislim da ga ne zeli rizikovat dok se skroz ne zalijeci.
To je bar moje misljenje jer sigurno je ispred Mehidica a i moze igrat tu poziciju.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 okt 2013, 00:40

Onaj Galin danas u Bihaću sjedi i gleda utakmica, došao se izgleda od vas ulizivati nama, drugo ništa i ne zna

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 okt 2013, 01:11

NKJ je napisao/la:Onaj Galin danas u Bihaću sjedi i gleda utakmica, došao se izgleda od vas ulizivati nama, drugo ništa i ne zna
Ma taj momak nije nista posebno pokazo kod nas, al mislim da je bezveze otjeran, trebo nam je do polusezone, ne moze se samo sa jednim istim napadacem igrat 10 utakmica, vidilo se danas da Mujkic ne moze i sigurno bi Galin mogo tu uletit.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

NKJ
Kontakt:

Post Postao/la NKJ » 20 okt 2013, 01:38

Nama je bio zlatan jer je došao u vrijeme kad niko nije htjeo doći kod nas i onda smo ga zavoljeli bili jer je nekad znao i dati go, danas prolazi kraj navijaca sta ima dečki lančić, sat, glumi, ne bi rekao van persie, al jbq

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2013, 08:51

TzBulevar87 je napisao/la:
JTS je napisao/la:prvih 20 minuta pa čak bih rekao odlično, borbeni, rastrčani, dva gola, da smo nastavili u tom ritmu, evo glava ako im ne bi zabili 5 komada :D poslije toga viktorija se gledala, na naš gol naravno .. umjesto da kod 2-0 igramo na gol više, mi se povučemo i što reče neko ovdje, nismo imali posjed lopte 25% drugo poluvrijeme :( kako sam se šokirao u 70 minuti kad Smajil izvede napadača, a ubaci veznog igrača :lol: pa 20 minuta smo igrali sa četiri odbrambena i šest veznih :lol: pa Smajile nesrećo, haman kupi folove od Del Bosquea, fola igra sa lažnom 9-kom (Musić) :lol: pa ljudi da su izjednačili, tačno ne znam kako bismo mi mogli zabiti treći gol bez napadača :? tačno će da mi svane kad ova maskota ode iz kluba .. inače kod Brčkalića ništa novo, opet fulao 100 % šansu :lol:

je l' ovaj Efendić toliko loš da on sjedi na klupi ili šta? ili Smajil trenira strogoću, ima svoju favorite :roll:
Jest da onaj Brčkalić fula nemoguće al' druže jesil ti vidio koliko on trči pravi presing na odbranu protivnika.. danas čim ga izvede sve je to prestalo, onaj Mujkić ili mu je mrsko da trči ili frajer jednostavno ne može.
Mićo igrač utakmice po mom mišljenu a Brčkalić odma iza njega.. nego vidjol ti kako Mićo zalomi onu dvojicu pred kraj utakmice, auuu !!! 8-)
Ma Mico je bio najbolji. Dao gol, trcao, povalio onu dvojicu kao maksume, vracao se u odbranu, ne boji se uci u duel...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

sova12
Kontakt:

Post Postao/la sova12 » 20 okt 2013, 09:05

čestitke slobodi na pobjedi, želim joj da se vrati u najjači rang, sramota je sto igra ovu ligu...ali čitajući postove , i slušajući komentare na tribinama , moram da zaključim da je i u tuzli stanje kao i u većini drugih ekipa...nema prave selekcije igrača...svi gledaju samo svoj interes i džep., a treneri stavljaju svoje igrače , ne po kvalitetu , nego kolko mu igrač , ili menadžer , plati...nema prave selekcije , i nijedan trener nema muda da pruži šansu mladjim igračima ...a što se tiče kvaliteta po meni je najbolji igrač lige Smajlović trenutno u gračanici , i nisam u toku gdje je ali vas gojković mi se svidjao, ...zaključak , nema mnogo kvaliteta , jer sve sto je dobro gleda da ode negdje vani iz ovog ,,jada i čemera,,...ovo govorim jer pratim stanje u kantonu , a van kantona je dobar kapiten Gošk-a....ima tu još nekih mladih talenata , koji su zapostavljeni..ako mislite ući u premijer morate dovesti neke od nabrojanih igrača , i čak još više njih...pozdrav.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2013, 09:14

nama treba Stanisa Nikolic,Bekic,Gavaric i jos jedan dobar napadac provjeren iz PL.. ZNACI 4-5 IGRACA
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 okt 2013, 09:23

Izvještaj sa utakmice.
[youtube][/youtube]
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 okt 2013, 10:16

SaltCityAttack je napisao/la:nama treba Stanisa Nikolic,Bekic,Gavaric i jos jedan dobar napadac provjeren iz PL.. ZNACI 4-5 IGRACA

Bekića vladara lijeve strane terena 8-)
Pobjeda je bolja od orgazma!

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 20 okt 2013, 13:11

Odlicno prvo poluvrijeme i neobjasnjivo drugo.
Prvo je bilo kao san...trka, zatvranjeterena, presing, dva gola i jos 3 dobre dobre sanse.
Sta se desilo na poluvremenu fakat ne znam

Ipak, bodovi se pisu protiv neugodnih kakanjaca!

Mico za onaj laznjak 8-)
tuzlanska Sloboda

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 okt 2013, 13:43

sova12 je napisao/la:čestitke slobodi na pobjedi, želim joj da se vrati u najjači rang, sramota je sto igra ovu ligu...ali čitajući postove , i slušajući komentare na tribinama , moram da zaključim da je i u tuzli stanje kao i u većini drugih ekipa...nema prave selekcije igrača...svi gledaju samo svoj interes i džep., a treneri stavljaju svoje igrače , ne po kvalitetu , nego kolko mu igrač , ili menadžer , plati...nema prave selekcije , i nijedan trener nema muda da pruži šansu mladjim igračima ...a što se tiče kvaliteta po meni je najbolji igrač lige Smajlović trenutno u gračanici , i nisam u toku gdje je ali vas gojković mi se svidjao, ...zaključak , nema mnogo kvaliteta , jer sve sto je dobro gleda da ode negdje vani iz ovog ,,jada i čemera,,...ovo govorim jer pratim stanje u kantonu , a van kantona je dobar kapiten Gošk-a....ima tu još nekih mladih talenata , koji su zapostavljeni..ako mislite ući u premijer morate dovesti neke od nabrojanih igrača , i čak još više njih...pozdrav.
ne brini druze na polusezoni se neke stvari mjenjaju ;) vec je dogovoreno sa kreativnim veznjakom a pregovara se i sa ostalim igracima :D
Sloboda Tuzla

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 okt 2013, 14:24

Sanjao sam sinoć da igramo Premijer ligu. :mrgreen:

hatunic
Kontakt:

Post Postao/la hatunic » 20 okt 2013, 14:37

Claus je napisao/la:Sanjao sam sinoć da igramo Premijer ligu. :mrgreen:
Sanjati ces jos dugoo :D

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 20 okt 2013, 14:55

hatunic je napisao/la:
Auuu, što mi ga spusti lik. :oops: Jesi l' pitarčić il' hrabri manijak?

hatunic
Kontakt:

Post Postao/la hatunic » 20 okt 2013, 16:15

Claus je napisao/la:
hatunic je napisao/la:
Auuu, što mi ga spusti lik. :oops: Jesi l' pitarčić il' hrabri manijak?
:roll: Idi sanjaj i dalje :D

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 okt 2013, 17:37

a ti idi i dalje gledaj i divi se likovima iz crtanih filmova
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 20 okt 2013, 18:47

hatunic je napisao/la:
vec smo marnuli kapitena jednog od konkurenata za ulazak ;) Premijer liga sve blize
Sloboda Tuzla

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 20 okt 2013, 18:53

fukaratz je napisao/la:
hatunic je napisao/la:
vec smo marnuli kapitena jednog od konkurenata za ulazak ;) Premijer liga sve blize
A jos dvojica su pred vratima hajmo reci 90%, znaci vec tri igraca. A taj kapiten nam dolazi bas gdje nam najvise i treba ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 okt 2013, 18:54

moze u pp ? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 okt 2013, 19:09

harry_90 je napisao/la:moze u pp ? :D
Ako nije problem i meni :D
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.