Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

frankqqqqq
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la frankqqqqq » 02 sep 2012, 17:46

Ajde, nemojte se prepirati oko takvih stvari. Svi su danas dobro odigrali i tačka, ali činjenica je da će desna strana duplo jača bit sa Sagnom na beku. Još kad se Vojo vrati na go, to će izgledati sasvim pristojno. Cazorla i Podolski će pravit haos u Premier Ligi, mark my words 8-)

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 02 sep 2012, 17:48

AllGunsBlazing je napisao/la:@HH jel me zajebavas? Sagna i centarsut? Covjek svaku drugu trecu izbije u gledaliste. Ja necu reci da je Jenk bolji igrac, nije, ali ima bolji centarsut, jer ovaj prakticno i nema centarsuta.
Molim ? Druze ne znam jesi li ozbiljan, ali reci da Jenkinson ima bolji centarsut od Sagne tri puta je krajnje apsurdno. Za njega je izmislio ofanzivnu igru, ubacivanje i dodavanje.
Izvini al' stvarno je smijesno reci da Sagna nema centarsut, ne znam koliko pratis njegovu igru i realizaciju po bekovima, ali svako ce ti reci da Sagna jedan od najboljih bekova za realizaciju centarsuteva, dodavanja i pronalazenja igraca sa beka.
Victoria Concordia Crescit.

sejo90
Kontakt:

Post Postao/la sejo90 » 02 sep 2012, 17:48

TheVerminator je napisao/la:Neopisivo mi je drago zbog pobjede, ali još mi je draže što smo zabili gol. Svi smo znali da će doći gol zbog otvorene igre Liverpoola i došao je. Još samo Giroud da ga zabije, i onda je dosta svih koji su govorili da nemamo dovoljno dobre napadače (Giroud i Poldi).

btw. Jel' se sjećate ovog gola? :mrgreen:
slika
wow, gifa.. iako karikatura, bez greske se vidi o kome se radi..

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 02 sep 2012, 17:52

I još bi trebalo Away Boyze pohvaliti, izdominirali su KOP. Pjevali su i za Robina 2 pjesmice, sad možeš mislit čitav Emirates kad zapjeva Robin you're a cunt, Robin, Robin you're a cunt :mrgreen:

Al sad stvarno, i Lukasu, Cazorli i Giroudu su pjevali, pogotovo mi je drago za ovog trećeg da mu daju podršku iako je promašio 2 dobre šanse i ovu utakmicu( pas diabya i korner). Proradit će Olivier, samo treba imati vjere u njega.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 sep 2012, 17:52

Vas 90% je prije nekoliko dana ( i juce ) pisalo kako ce Arsenal postati prosjek kao Liverpool.
Pisali ste i o tome da se nema sta traziti ove sezone i da je Wenger nekakav levat.

Valjda su neki naucili ko je AW u Arsenalu ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 sep 2012, 17:54

Ocigledno ne gledamo iste utakmice. Ja ne govorim o ofanzivnoj realizaciji, o ofanzivi vec o jednoj karakteristici koja je mnogo jaca kod Jenkinsona.
Jenkinson said: “The manager knows crossing is one of my strengths and he has asked me to get as many balls into the box as I can.
http://justarsenal.com/carl-jenkinson-s ... game/15143" onclick="window.open(this.href);return false;
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 02 sep 2012, 17:55

M4kaveli je napisao/la:Vas 90% je prije nekoliko dana ( i juce ) pisalo kako ce Arsenal postati prosjek kao Liverpool.
Pisali ste i o tome da se nema sta traziti ove sezone i da je Wenger nekakav levat.

sto nas ti ucis stvari o arsenalu :D

EDIT:sautemptonov zadnji vezni ore po terenu,ovaj neki francuz sa **** prezimenom,4,i ovaj lambert je zivotinja,koja gromada
Zadnja izmjena: bega_afc, dana/u 02 sep 2012, 17:59, ukupno mijenjano 1 put.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 02 sep 2012, 17:58

[youtube][/youtube]

Zvjerka 8-) On i Jack kad se vrate, imat cemo konkurentnu ekipu za svasta.

Diaby ima vec 26 godina, uzeo je 27. Hmm, pitam se ako odigra sezonu na ovako visokom nivou, hoce li i on otici nakon svega. Arsenal mu je dosta toga i dao i uzeo, ako cemo iskreno, sad je red na njemu da vrati Wengeru na ukazanom povjerenju. Znam da je situacija slicna Robinovoj ali nesto mislim da ce Diaby ostati bez obzira na sve, al eto hajde vidjet cemo.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger

Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 02 sep 2012, 18:00

AllGunsBlazing je napisao/la:Ocigledno ne gledamo iste utakmice. Ja ne govorim o ofanzivnoj realizaciji, o ofanzivi vec o jednoj karakteristici koja je mnogo jaca kod Jenkinsona.
Jenkinson said: “The manager knows crossing is one of my strengths and he has asked me to get as many balls into the box as I can.
http://justarsenal.com/carl-jenkinson-s ... game/15143" onclick="window.open(this.href);return false;
Stvarno ne znam, ocigleno ne mislis na isto ? Jer je bas to jedna od najjacih strana Sagne.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto video da te posjeti malo.
Obrati paznju na ubacivanja i crossove. Komentatori su 'svrsavali' na njegove ubacaje i smatrali ga jednim od najboljih u ligi po tome.

Jenkinson se nije ni malo proslavio po tome, iako je defanzivno za sada veoma dobar.

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 02 sep 2012, 18:00

M4kaveli je napisao/la:Vas 90% je prije nekoliko dana ( i juce ) pisalo kako ce Arsenal postati prosjek kao Liverpool.

ja to i dalje mislim :)
gore si napisao da ce Arsenal postati prosjek kao liverpool :!:

de mi reci onda koga je to Arsenal pobjedio danas u gostima kakav tim :lol: :lol: :lol:

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 02 sep 2012, 18:04

Liverpool nadigran u svakom pogledu igre. Diaby MOTM.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 02 sep 2012, 18:05

" onclick="window.open(this.href);return false;
Pogledaj 0.38 pa ces vidjeti sta je pravi centarsut. I ozbiljno ti kazem bez namjere da te uvrijedim ili nesto slicno, ali ako kazes da Carl lose centrira nisi gledao utakmcie Arsenala. On i Chambo imaju najbolje centarsuteve u Arsenalu jer su Englezi i tako istrenirani.

Onda pogledaj 0.55 onda 1.21 onda 1.29

2 utakmice po dva dobra centarsuta.
Celik!3,2,2.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 02 sep 2012, 18:07

Glupo je da pisete takve stvari.
Juce je Wenger glup, Arsenal je malo bolji od Wigana, Diaby je los igrac ...
Danas poptpuno druga prica.
Mozda vecina to pise iz ljutnje u datom trenutku ali to je stvarno glupo, jer ces se sutra javiti i pogaziti svoje.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 sep 2012, 18:07

Kad se vraca Ping Pong???
SLOBODA NAVIJAČIMA

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 02 sep 2012, 18:12

ennis je napisao/la:Kad se vraca Ping Pong???
Oktobar zajedno sa Jackom 8-)
Arsene Wenger

HighburyHigh
Kontakt:

Post Postao/la HighburyHigh » 02 sep 2012, 18:15

AllGunsBlazing je napisao/la:
Pogledaj 0.38 pa ces vidjeti sta je pravi centarsut. I ozbiljno ti kazem bez namjere da te uvrijedim ili nesto slicno, ali ako kazes da Carl lose centrira nisi gledao utakmcie Arsenala. On i Chambo imaju najbolje centarsuteve u Arsenalu jer su Englezi i tako istrenirani.

Onda pogledaj 0.55 onda 1.21 onda 1.29

2 utakmice po dva dobra centarsuta.
Druze moj, koliko puta si ovo vidio da mu se potrefi ovakav centarsut, recimo evo sad od pocetka sezone, ove 3 tekme sto je igrao ? Dosta dosta losija realizacija istih za razliku od Sagne ciji aspekt igre se bazirao na odlicnim centarsutevima i dodavanju. Ne kazem da Jenkinson ima los crossing, manje vise, ali da se moze porediti sa Sagnom, tesko tesko. Uz duzno postovanje stvarno ne znam kako mozes smatrati da mu je to bolji aspekt od Sagne. Vidjet ces o cemu pricam kada se vrati Sagna, primjetit ces razliku na desnom beku i hranjenje centarsuteva u ovom slucaju Girouda. Proslih sezona Sagna je napravio najvise crosseva u ligi i to je jedan od razloga sto je biran za tim godine. Sad sto nismo imali koga za realizaciju istih je druga prica.

Primjetio sam da Wenger dosta radi na Jenkinsonu i tom njegovom igri naprijed. Mislim da ga je malo limitirao jer mu je defanziva prije bila losa zbog sporosti, nakon sto ide naprijed ostavi prostor igracima po krilima. Sada je malo limitiran na defanzivu a i popravio je tu igru dosta.

Ne bih dalje u diskusiju, ovo je manje bitna stvar sada, vazno je da klub nastavi igrati kako je danas.

Uzivaj drug :cheers:
Zadnja izmjena: HighburyHigh, dana/u 02 sep 2012, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 02 sep 2012, 18:19

Sad ce oktobar,imacemo strasna rjesenja na sredini pored Diabya,Artete,Cazorle ;) dodaj jos Frimponga,Jacka,Rosickog... 8-) 8-)
SLOBODA NAVIJAČIMA

vedofeelgood
Kontakt:

Post Postao/la vedofeelgood » 02 sep 2012, 18:20

Samo ne znam koga izbaciti kad se vrate svi :shock:
Arsene Wenger

frankqqqqq
Kontakt:

Post Postao/la frankqqqqq » 02 sep 2012, 18:21

Wenger on S.Cazorla: "It's a pleasure to watch him. We are very lucky to have him."
8-)

Ne brini Vedo, dok se ovi vrate neki od ovih prvotimaca će se povrijedit tako da neće bit težak izbor :mrgreen:

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 02 sep 2012, 18:23

yebo vas više i jenkinson i sagna, koji vam je. Imamo 2 dobra desna beka, zar nije jednostavnije.
@Neutralan, djesi jarane šta ti ono reče za utakmicu ? :D
a niko nije reko da je diaby loš nego da nije u formi bio prve 2 utakmice i bilo nas je strah da ga neće wenger forsirat ko ramseya prošle godine džaba a ništa neće postić. eto šta je bilo u pitanju. Što izvrćete riječi, što ? :)
Vođa zna.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.