FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2015, 17:10

Kojim pricama?

Izbori :kafa:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 mar 2015, 17:23

Andrej je napisao/la:tuttosport je veoma pouzdan :mrgreen:
je.beš a :mrgreen:
SiamoNoi je napisao/la:Kojim pricama?
Kovačić u Barcelonu, 40 miliona, ručak s Braidom ?

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 20 mar 2015, 17:25

Koliko sam mogao vidjeti, u pitanju je 40 miliona eura. S obzirom da oni ne mogu dovoditi igrace, valjda bi presao u ljeto 2016. Momak ce biti najbolji igrac na svojoj poziciji i nema potrebe da se zadrzava u ovakvom okruzenju jer su njegovi dometi mnogo veci, a tim kakav je Barcelona je idealan za njega kao igraca. Ja se iskreno nadam da ce se ovo ostvariti, to ili Real.

Forza Mateo. :thumbup:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 20 mar 2015, 17:33

Puma je napisao/la:Koliko sam mogao vidjeti, u pitanju je 40 miliona eura. S obzirom da oni ne mogu dovoditi igrace, valjda bi presao u ljeto 2016. Momak ce biti najbolji igrac na svojoj poziciji i nema potrebe da se zadrzava u ovakvom okruzenju jer su njegovi dometi mnogo veci, a tim kakav je Barcelona je idealan za njega kao igraca. Ja se iskreno nadam da ce se ovo ostvariti, to ili Real.

Forza Mateo. :thumbup:
Upravo tako, ali .. vrijedi li 40 miliona ?
Za te pare se kupuju gotovi igrači, ovaj je još uvijek mačak u vreći. Kako igra pod Mancinijem ?

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2015, 18:01

Nikako jer ga se forsira na krivoj poziciji.Vrijedi svih 40 ako ce ga se znati pravilno iskoristiti.Taj dan njegove prodaje ce biti nesto najzalosnije ikad.Stvarno je ovo zalostan klub.

Grima
Kontakt:

Post Postao/la Grima » 20 mar 2015, 18:16

SiamoNoi je napisao/la:Nikako jer ga se forsira na krivoj poziciji.Vrijedi svih 40 ako ce ga se znati pravilno iskoristiti.Taj dan njegove prodaje ce biti nesto najzalosnije ikad.Stvarno je ovo zalostan klub.

Daj nemoj biti smijesan 40mil. Sta je on uradio da bi vrijedio te pare?
Isto Icardi 40mil fol neko nudi, pa jbt nisu toliko retardirani skauti. Sinoc je dobio 10 lopti u noge pola ih nije znao primiti kako treba, 3 idealna centaršuta na glavu jedan je promasio cijelu loptu, ostale je vratio golmanu u ruke ko stoper. I oni njegovi sutevi iz koljena nesto, nebu pod obalke...

Jedini igraci vrijedni pomena i grba koji nose su handa, shaqiri i kova. Sramota da su ranochia i guarin kapiteni, poslije zanettija ovi retardi da vode ekipu..

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2015, 18:39

U tih 40m Barcelona ne bi platila samo ono sto sada moze dobiti s Kovacicem nego puno vaznije ono sto u buducnosti mogu dobiti.

Dok je pak Icardi prilicno jednodimenzionalan napadac (sa jednim do dva vrhunska elementa u igri) koji ne moze uspijeti u svakom klubu i objektivno ne vrijedi 35-40,ali Interu vrijedi i pustiti ga za manju cifru bilo bi suludo.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 mar 2015, 19:15

Teško je biti navijač Intera, em što ne možemo kupovati vrhunske talente i gotove igrače već i ono malo vrhunskih koje imamo moramo strahovati svaki mercato da će nam ih "oteti" :roll:. Ali treba biti pozitivan, kako je tek navijačima Parme.

Je*o mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 20 mar 2015, 19:26

Problem je sta Inter nije klub za talente. Koji je zadnji igrac koji je kod nas napredova do statusa neke mega zvijezde.

Koliko je samo solidnih igraca otislo u druge klubove a na njihovo mjesto su dosli gori ili u najbolju ruku jednako dobri. Eto muku mucimo sa tim bekovima od Maicona i sta smo mi napravili, kupili Japanca, D'ambrossia, smijesnog Jonathana i onu prevaru Pereiru da bi na kraju krajeva vratili Santona i skuzili da je on ipak najbolji od svih tih nabrojenih, uopce me nece cudit ako Santon u roku sezone ipo zavrsi na klupi a kao njegova zamjena dođe Donati ili Mbaye.

Prava je steta da pokraj ovih skartova u klubu nema mjesta za Duncana, Crisetiga, Donatia, Caldirolu, Benassia, Bonazzolia, Taidera, Mbayea i hrpe drugih.

Ja bi im oprostia sve posrtaje samo da vode racuna o mladim igracima i daju im pravu sansu, mi preko noci se necemo vratit nazad u elitu i jedini nacin je da promoviramo mlade igrace koji bi mogli donit neku lovu u buducnosti.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Grima
Kontakt:

Post Postao/la Grima » 20 mar 2015, 19:28

Takvi igraci se ne plaćaju više od 20mil, koji se nisu dokazali ni izdvojili kvalitetom u igri da bi vrijedili te pare. Kovačić osim kratkih pasova i trke nema druge kvalitete, niti šuta na gol niti izvodi prekide. Recimo Pjanić je dosta kompletniji igrac, a opet ne vrijedi vise od 30mil.

A sto se tice Icardija to je ograničen igrac, ko je god njega pratio vidio je sve nedostatke. Kretnja bez lopte, pozicioniranje očajno. Igru glavom uopste nema, anemicna igra kopira balotelija. Ja bi prihvatio 25mil za njega i uzeo igrača tipa džeke, mandže, j.martineza koji su kompletni napadači..

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 mar 2015, 20:06

Tritolone je napisao/la:Ja bi im oprostia sve posrtaje samo da vode racuna o mladim igracima i daju im pravu sansu, mi preko noci se necemo vratit nazad u elitu i jedini nacin je da promoviramo mlade igrace koji bi mogli donit neku lovu u buducnosti.
Već od prije nekih 4-5 utakmica kada je postalo jasno da nećemo izboriti ni EL je Mancio trebao početi forsirati mlade igrače (npr. da Puskas igra umjesto Palacia). Sezona je već sje*ana i hajmo barem od nekog od ovih mladića napraviti čovjeka pa da naredne sezone imamo još nekog asa a ovako nit imamo rezultata nit radimo s mladima. Jedino Ikac napreduje kod Mancija, a ostale je sve unazadio a pogotovo me boli ovo što radi Kovi. Čuj da u ovom Interu da Kova nema mjesta u prvih 11, pa tog čovjeka treba je*at da se razmnoži kad je tako inteligentan. Bio najbolji kod svih trenera, a ove sezone pogotovo, a kod njega sad odjednom ne valjda.

Je*o mu Carrizo mater
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Re: FC Internazionale MilanoFC Internazionale Milano

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2015, 20:22

Grima je napisao/la:Kretnja bez lopte, pozicioniranje očajno. Igru glavom uopste nema, anemicna igra kopira balotelija. Ja bi prihvatio 25mil za njega i uzeo igrača tipa džeke, mandže, j.martineza koji su kompletni napadači..
Oprosti,ali vecu glupost odavno nisam procitao.Pozicioniranje i kretnja bez lopte su uz realizaciju daleko najjace Icardijeve strane i to je bar ocito.
Da ne pricam koliko su Dzeko i Mandzukic daleko od kompletnih napadaca...

Grima
Kontakt:

Post Postao/la Grima » 20 mar 2015, 20:37

Daj molim te, to su mu najjace strane. Pa gdje su sinoć bile onda, i u prethodnim utakmicama?!
A ova dvojica su izmislili fudbal za njega. Ocito ne znas sta znaci kompletan igrac. A oni su to dokazali u svakom klubu u kojem su igrali, i reprezentaciji

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2015, 20:52

Kakogod.Neda mi se trenutno raspravljat previse o ovom zalosnom klubu.

Propustam i Sampdoriju,a dalje cemo vidjet.Koja je zadnja pozicija koja u EL vodi?Po meni bi bilo katastrofalno bez Europe opet ostati.

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale MilanoFC Internazionale Milano

Post Postao/la Biscione » 20 mar 2015, 20:56

SiamoNoi je napisao/la:Oprosti,ali vecu glupost odavno nisam procitao.Pozicioniranje i kretnja bez lopte su uz realizaciju daleko najjace Icardijeve strane i to je bar ocito.
Da ne pricam koliko su Dzeko i Mandzukic daleko od kompletnih napadaca...
Potpis.

@Grima
Otkad je to Džeko bolji igrač od Ikca? Ikac sa 22 prvi strijelac lige a Džeko je u to vrijeme bio u Teplicama a sada u najboljim godinama dao 3 gola u ligi. Ikac je world-class samo ima tu nesreću što igra u propalom Interu, da je sad npr. u Juvetu bio bi na 30 golova.

Je*o mu Carrizo mater

Grima
Kontakt:

Post Postao/la Grima » 20 mar 2015, 21:07

Cuj otkad je bolji igrac, ocito nisi upucen. Ukucaj na youtube-u pa će ti sve biti jasno, kad vec ne pratis, ili statistiku pogledaj.
Ikac je trenutno prvi strijelac ove usrane lige, gdje su u top 10 toni, di natale i klose i to ti sve govori. A do kraja tako nece ostati..

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 20 mar 2015, 23:18

ovako bi izgledala moja postava do kraja sezone
_____________Handanovic____________
Danilo_____Nokia____Medel_____Santon
____Hernanes__Kovacic(c)__Brozovic___
______________Shaqiri_______________
_________Icardi_____Palacio__________

na ljeto se riješit' Carriza, Andreollija, Campagnara, Vidica, Johnnya, Kuza, Obija... na transfer listu staviti JJ-a, Guarina i Japanca te na njima zaraditi koji milion... minimum je kupiti 2 stopera, 1 kvalitetnog veznog i lijevo krilo....
#SuningOUT

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 20 mar 2015, 23:35

Jericho je napisao/la:ovako bi izgledala moja postava do kraja sezone
Danilo_____Nokia____Medel_____Santon
____Hernanes__Kovacic(c)__Brozovic___
_________Icardi_____Palacio__________
Ovako nešto bih više volio vidjet nego hljeba se najest :mrgreen:. Ali kako to objasnit čovjeku koji u najvažnijoj utakmici sezone stavlja Carriza, a povučenog vežnjaka Kovu na krilnog napadača... i koji smatra da nam je bolje slijedeće sezone bez Evrope.

Je*o mu Carrizo mater

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 20 mar 2015, 23:54

Andreolli mislim sigurno ostaje zbog broja tal.igrača.Jonathan i Campagnaro su jedini sigurno otpisani.Nadam se i Kuzmanović.Obi i Vidić bi mogli ostat,a mogli bi i otić.Carizzo pretpostavljam ostaje (nemam ništa protiv toga,solidan drugi golman koji je ni kriv ni dužan ispao tragičar jer je branio gdje nije trebao).Ako ne opet pitanje čemu se forsirao nekakav "dogovor" u EL kada ga se na kraju sezone misle riješit?
Nadam se i da Nagatomo i Guarin odlaze,ali tu je isto sve moguće.Juan po meni sigurno ostaje.

Što se tiče sastava...teško da će Medel igrati stopera kada su samo dvojica u igri.Ostalo ok.

Kod mene bi to ovako bilo:

Danilo/xy_____Ranocchia/xy____Murillo/Juan_____Santon
____Brozović/Hernanes__Toulalan/Medel__Kovačić___
_________Icardi_____Palacio/xy__________

Treba još jedan stoper,bek,napadač...
Iako,ovako nesto je nemoguce.Ne vidim kako će se svi ovi igrači moći zadržat.Handanović/Icardi/Kovačić...najmanje jedan će morati otić.

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 24 mar 2015, 15:50

Ze Turbo

" onclick="window.open(this.href);return false;
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.