FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja sam u subotu na Grbavici, idel jos ko?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
- Dokoljenko
- Kontakt:
Naravno, obaveza svih nas je da dođemo. Nadam se da ce grupa za mjesto okupljanja odrediti stadion pa da razglasimo ovo par dana.Zeljo92 je napisao/la:Ja sam u subotu na Grbavici, idel jos ko?
Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Bivsa uprava ako kani da dodje nek ponesu kovertu!
Dosta vise drustvenih mreza i piskaranja!
Dosta vise drustvenih mreza i piskaranja!
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Zeljo92 je napisao/la:Ja sam u subotu na Grbavici, idel jos ko?

- kerimatomic1921
- Kontakt:
Sa masnicom ili u obicnomkerimatomic1921 je napisao/la:Ja i @irfo dolazimo u paketu.

"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
UBIPITAR je napisao/la:Plava prica ubrzo krece,i za dugo stati nece

Zna li neko je li poslata zalba uefi? Moze li neko potvrditi.
Vidim da se spominje da ce Dzihanic biti novi direktor kluba, a posto su ga lobotomci vec proglasili pitarom evo jedna slika iz 2013

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Dokoljenko
- Kontakt:
To je šal Sarajeva. Tako Danan kaže.irfo je napisao/la:Vidim da se spominje da ce Dzihanic biti novi direktor kluba, a posto su ga lobotomci vec proglasili pitarom evo jedna slika iz 2013
Znači Pitar si po automatizmu ako nemaš veze sa Megamixom
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ko jos vjeruje sta to smece pise. Nema veceg ljigavca na dunjaluku. Valjda udje u klub jakih ljudi koje ce raja podrzati, a misketovi kerovi nek laju.
Cuva Bog Zelju svog!
preseli se na opce diskusije pitaruOsim13 je napisao/la:Znači Pitar si po automatizmu ako nemaš veze sa Megamixom

Ako neko kaze da navija za Sarajevo onda u vasim ocima ova plava boja treba da bude bordo. To je pravilo. Znaci pitarcina.
To je ista ekipa ljudi koja je tvrdila ako im ode gazda da se vraca prvo Zujo, pa kad je covjek rekao da nema nista od toga, onda se vracaju Kasim i Mustafa, da Amar samo zeli da bude u UO kluba, da ce Slaven Musa biti novi trener...otiso im gazda nista se nije desilo. Samo ih je obradovalo pa su ovi ispali levati zbog licence i ostavilo im prostora da dalje nastavljaju siriti lazi i podvale. Sami su krivi na kraju, mogli su zakucati **** gdje im je i mjesto. Mada to nema obraza i kad se sutra desi neki prevrat samo ce promijeniti dresove i dalje glumiti prave navijace. Taj gore spomenuti klosar i vodi glavnu rijec, angazuje par glupana koji to umjesto njega javno napisu. Kako se odma drugi upeca kako on zna da je covjek pitar. Cime se sve ljigavci sluze. Fuj.
Cuva Bog Zelju svog!
LjoZee je napisao/la:Ako neko kaze da navija za Sarajevo onda u vasim ocima ova plava boja treba da bude bordo. To je pravilo. Znaci pitarcina.

Vidite da covjek nije pogrijesioirfo je napisao/la:LjoZee je napisao/la:Ako neko kaze da navija za Sarajevo onda u vasim ocima ova plava boja treba da bude bordo. To je pravilo. Znaci pitarcina.

- Dokoljenko
- Kontakt:
Ako je Danan rekao onda je to istina. Kao i za Žuju, Musu, prodaju kluba, Selimovića itd, mrsko mi nabrajat sve "izlete" lika koji je godinama Amaru lizao šupak.
Dok čekamo rasplet skupštine, Rodin ima ponude od rumunjskog i belgijskog prvoligaša. Volio bih da ostane i naredne sezone, mlad je, mislim da Amar može napraviti igrača od njega. Ima još 2 godine ugovora, ako ništa uzela bi se neka kinta od prodaje.
Čitam i da Kemo Osmanković izgleda ide u Sloveniju, Rudar Velenje.
Istekao je ugovor i Fejziću, te Siniši.
Čitam i da Kemo Osmanković izgleda ide u Sloveniju, Rudar Velenje.
Istekao je ugovor i Fejziću, te Siniši.
Enis je Željovac do kosti, znam čovjeka 15 godina, kakav on i pitarirfo je napisao/la:Vidim da se spominje da ce Dzihanic biti novi direktor kluba, a posto su ga lobotomci vec proglasili pitarom evo jedna slika iz 2013

Samo ne znam otkud on da bude na tako jakoj poziciji, frajer ono Željovac obični navijač bio, napredovao je u zadnje vrijeme

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"