FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Svi na Skupštinu 

- plavousrcu
- Kontakt:
To je to. Selimovic stavi da Skupstina odluci o onom sto su Vukotic i Ublehas ispregovarali i potpisali i onda se pravi prica Amar poklanja Violine. Kakvi analni planinari i pacenici.LjoZee je napisao/la:“Pored navedenog, nakon konačne realizacije sporazuma, pripadajuće zemljiše ispod objekta „Plavi zamak“ (do granice sa susjednim zemljištem FK Željezničar iza istočne tribine, a koje je i predmet tužbe SD Željezničar), će biti predato u vlasništvo Sportskog društva Željezničar, dok će sjeverna tribina (trenutno upisana kao vlasništvo SD Željezničar, a što je predmet žalbe FK Željezničar), biti vraćena u vlasništvo Kluba.”
Je li se ovo pokusava sad? Ako jeste onda je to davno dogovoreno samo ili nije nesto potpisano ili se nesto cekalo pa tek sad moze stupiti na snagu.
Sad vidim da je onaj Ajdin Mahmutovic bio u Tuzli, bas dobar igrac bio. Nisam bas primjetio da li je on uopce igrao? Ja ga nisam upratio bas ili tako propao?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Sve i da nije ovo oko istoka, iza kako god potpisano je za kancelarije na sjeveru znaci ne mogu 6 puta traziti da se mijenjamo. Ili nije potpisano ili nije dogovoreno sve kako pise pa sad imamo jos materijala da se mijenjamo za sjever.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Opet vi jedno, a neki drugo. Sta vam je vise? Kuda ide ovo sve? Zeljo Ispred svih! Planiranira, osimovci, misketovci i kako jos na ulicu i igrajte turnire
- prisonbreak
- Kontakt:
Imao tesku povredu. Al mislim da je gotovo sada sa povredom. kad abi usao u formu, to bi bio najjaci igrac u napaduBezideja je napisao/la:Sad vidim da je onaj Ajdin Mahmutovic bio u Tuzli, bas dobar igrac bio. Nisam bas primjetio da li je on uopce igrao? Ja ga nisam upratio bas ili tako propao?

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
To je to, osjecaja da smo fudbalski klub nema, pa cak i kad se krene neka prica oko moguci pojacanja tu su ovi kreteni da to povezu sa novim i starim upravamabraco je napisao/la:Ma kakve više skupštine, pič.ke materine, mi ne pričamo o fudbalu već godinama yebo ga i bog i Misimović i Amar i lobotomija i gg.ba. Svaka sezona nam je historijska, svaka skupština je historijska, sve je nekakva prekretnica uvijek se ponadamo pa po običaju popušimo kur.činu, ma nek ide sve u 3 **** materine yebo ga fudbal i hljeb. I DA PONOVIM JOŠ NEŠTO:
FORUMI SU NAJVEĆE ZLO
Nevjerovatno evo i prosla i ova uprava isti ku rac ovih debila na sve strane od decembra se nakotilo gov.ana na temi malo je reci, isti qurac kao i prosle godine, svi sve znaju svi su uvezani, svi ko da su u upravi a sve kreten do kretena
Moras abdest uzeti kad ulazis citati temu jer znas da ces citat o upravama od ovih kretena o nekakvih optuzivanjima, neces sigurno o pojacanjima jer kad i to spomenes ili je podmetanje ili jenlaz ili je insajderska najednom i sl.
Dokle je doslo covjek pozeli bivse one uprave koje su krale, ali nisi imale debile na forumima i inace drustvenim mrezema, bolio ih je qurac za to, a ne kao sada gdje je to megdan za okrsaj
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Uvesti anarhiju

aaaannnaarhijaaaa all over Grbavica

aaaannnaarhijaaaa all over Grbavica

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Jes jes,ta "raja" je u iscekivanju Fedje Dudica,hahahahahahaTopnikus je napisao/la:Tesko je biti pametan sada. Svi vidimo da je situacija haoticna. Raja je i protiv Amara, svasta se prica. Teski momenti definitivno.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Nazalost od zime kad su novi ljudi dosli pocela je hajka na njih. Svaka sitnica je kritikovana, najvise od strane fakultetlija sa drugog foruma koji i imaju previse vremena pa stancaju negativu na dnevnoj bazi. I sada se isto nastavlja, jer eto oni brane klub. Prijasnja uprava je imala godine vremena, dobili su najvecu podrsku, i na kraju se nisu ni pojavili na skupstini. Eto kao uvredjeni, cak je pocela i teorija zavjere da su im igraci namjerno gubili utakmice. Moras stvarno biti jedan veliki idiot da povjerujes u tako nesto. Ljudi nece da sagledaju realno situaciju, a to je kad je prijasnja uprava dosla, nisu sponzori dolazili tek tako od prvog dana, nego je to vjerovatno dolazilo u kontinutitetu, stvarali su pozitivnu sliku prema sponzorima, da su transparentni, imali su finih projekata, i to se podrzalo. To su uradili dobro. Jos su imali poveliku prednost jer su imali prihode od ranijih transfera, Bajic, Hadziahmetovic, Dzeko itd. To je velika prednost, i sad neko kaze ne moze klub bez biznisa, pa koga to mi sad mozemo od mladih igraca prodati za 1 mio? Imali su 5 godina, koje su tu igrace stvorili. I od fudbala se pravi biznis, ako znas. Takodje, svi mi koji se bavimo nekim biznisom znamo da nije to doslo od prvog dana, nego je trebalo odredjeno vrijeme, tacnije vise godina. Ti ljudi kad su dosli, nisu docekani sa nozem i velikim ocekivanjima, kao ovi sto su dosli prije 6 mjeseci. Tako da nije uopste postojao isti tretman. Mislim da bi bilo korektno da se da prilika novim ljudima, isto kao sto je i prijasnja uprava imala, a ne odma sve pljuvati, jer eto nema vise njihovog ljubimca. Ovo iskreno pisem kao obicni navijac kluba, nemam nikakve veze ni ti bilo sa kim u klubu, nego samo smatram da se svima treba dati podrska.Azpi je napisao/la:To je to, osjecaja da smo fudbalski klub nema, pa cak i kad se krene neka prica oko moguci pojacanja tu su ovi kreteni da to povezu sa novim i starim upravamabraco je napisao/la:Ma kakve više skupštine, pič.ke materine, mi ne pričamo o fudbalu već godinama yebo ga i bog i Misimović i Amar i lobotomija i gg.ba. Svaka sezona nam je historijska, svaka skupština je historijska, sve je nekakva prekretnica uvijek se ponadamo pa po običaju popušimo kur.činu, ma nek ide sve u 3 **** materine yebo ga fudbal i hljeb. I DA PONOVIM JOŠ NEŠTO:
FORUMI SU NAJVEĆE ZLO
Nevjerovatno evo i prosla i ova uprava isti ku rac ovih debila na sve strane od decembra se nakotilo gov.ana na temi malo je reci, isti qurac kao i prosle godine, svi sve znaju svi su uvezani, svi ko da su u upravi a sve kreten do kretena
Moras abdest uzeti kad ulazis citati temu jer znas da ces citat o upravama od ovih kretena o nekakvih optuzivanjima, neces sigurno o pojacanjima jer kad i to spomenes ili je podmetanje ili jenlaz ili je insajderska najednom i sl.
Dokle je doslo covjek pozeli bivse one uprave koje su krale, ali nisi imale debile na forumima i inace drustvenim mrezema, bolio ih je qurac za to, a ne kao sada gdje je to megdan za okrsaj
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 10 jun 2019, 11:41, ukupno mijenjano 1 put.
Plava prica ubrzo krece,i za dugo stati nece 

MIGRANTI iz METROPOLE!
RABBI JESSIR VE LA TUSSIR RABBI TEMMIM BIL-HAJR. AMIN!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Dokoljenko
- Kontakt:
Bice Željo opet šampion!UBIPITAR je napisao/la:Plava prica ubrzo krece,i za dugo stati nece

Mi smo Željini, Željo je naš!
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
"Samo je pitanje vremena, kada će se Željina lokomotiva ponovo okititi zastavama slave i uspjeha"
Nova teorija koja hoce da nam se servira da je Ivica Osim dobar i misli najbolje o rezultatima prijasnje uprave, a da je Amar los. To jednostavno nije tacno. Evo ispod fino pise sta Ivica misli:
Trenera koji je taj klub 1985. godine vodio do historijskog nastupa u polufinalu Kupa UEFA-e, zanimalo je kako ide Željezničaru, koji će u proljeće s trenerske klupe ponovo voditi njegov sin Amar.
„Ne znam šta bi Amaru da uzme taj posao“, rekao je Osim nakon što je saslušao kratki raport o pripremama kuba s Grbavice u Međugorju, te je nastavio:
„Nije to lako. Odlaziš iz kluba, pa se vraćaš, a svi te čekaju na ‘zicer’. Nažalost, živimo u naopakim vremenima. Nekako me stanje u Želji podsjećalo na ono od prije rata, kada je situacija bila očajna. U Beogradu, Sarajevu i u svim drugim gradovima u kojima se igralo, mirisalo je na nevolje, samo se nadam da su ove Željine nevolje prolazne. Ako ništa drugo, napravio se stadion i to mi je, nekako, najljepša stvar. Sada može dostojno ugostiti i reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Ako još sredimo i Koševo, a Nogometni savez BiH napravi i treći stadion, to će biti odlična stvar“.
Moze se fino procitati, napravio se stadion, i tu pozitivna prica zavrsava sto se tice prijasnje uprave. Dalje, ispostavilo se tacno to sto je Ivica rekao, ljudi jedva cekaju Amarom kiks. Hajde normalno razumijem da to cekaju nasi konkurenti, ali da vlastiti navijaci tako misle je sramotno, sramotno. Valjda je vrijeme da stanemo uz najtrofejnijeg trenera, i damo mu konacno podrsku koju zasluzuje. Veliku odgovornost je preuzeo na svoje ledja, a nase je da njega i ekipu podrzimo.
Trenera koji je taj klub 1985. godine vodio do historijskog nastupa u polufinalu Kupa UEFA-e, zanimalo je kako ide Željezničaru, koji će u proljeće s trenerske klupe ponovo voditi njegov sin Amar.
„Ne znam šta bi Amaru da uzme taj posao“, rekao je Osim nakon što je saslušao kratki raport o pripremama kuba s Grbavice u Međugorju, te je nastavio:
„Nije to lako. Odlaziš iz kluba, pa se vraćaš, a svi te čekaju na ‘zicer’. Nažalost, živimo u naopakim vremenima. Nekako me stanje u Želji podsjećalo na ono od prije rata, kada je situacija bila očajna. U Beogradu, Sarajevu i u svim drugim gradovima u kojima se igralo, mirisalo je na nevolje, samo se nadam da su ove Željine nevolje prolazne. Ako ništa drugo, napravio se stadion i to mi je, nekako, najljepša stvar. Sada može dostojno ugostiti i reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Ako još sredimo i Koševo, a Nogometni savez BiH napravi i treći stadion, to će biti odlična stvar“.
Moze se fino procitati, napravio se stadion, i tu pozitivna prica zavrsava sto se tice prijasnje uprave. Dalje, ispostavilo se tacno to sto je Ivica rekao, ljudi jedva cekaju Amarom kiks. Hajde normalno razumijem da to cekaju nasi konkurenti, ali da vlastiti navijaci tako misle je sramotno, sramotno. Valjda je vrijeme da stanemo uz najtrofejnijeg trenera, i damo mu konacno podrsku koju zasluzuje. Veliku odgovornost je preuzeo na svoje ledja, a nase je da njega i ekipu podrzimo.
Neki to predstave kao da je Ivica na strani Misketa a ne AmaraTristan10 je napisao/la:Nova teorija koja hoce da nam se servira da je Ivica Osim dobar i misli najbolje o rezultatima prijasnje uprave, a da je Amar los. To jednostavno nije tacno. Evo ispod fino pise sta Ivica misli:

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Jos 199 postova bice opet Miske Amar Amar Miske.Hajmo im malo tepat.Moj Amarcicu nisi ti nista kriv a ni ti Miskice mi navijaci smo krivi sto dolazimo na utakmice.Samo smetamo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Alpa hoces u subotu na skupstinuAlipasino je napisao/la:Jos 199 postova bice opet Miske Amar Amar Miske.Hajmo im malo tepat.Moj Amarcicu nisi ti nista kriv a ni ti Miskice mi navijaci smo krivi sto dolazimo na utakmice.Samo smetamo.
Ko sto rekoh suplja prica, da se zaplasi narod pricom o privatizaciji- Niti imam ambicija, niti znam o čemu se priča i kalkuliše kada je o meni riječ. Ako već insistirate, ne planiram investirati u Želju, niti imam vremena da se bavim tom vrstom aktivnosti, a kamoli da konkurišem za bilo kakve pozicije u klubu. Čak se i ne sjećam kad sam zadnji put bio na utakmici. Radim svoj posao, rekao nam je Mujo Selimović kada smo ga pitali za angažman u FK Željezničar.
ko ih ne zna, skupo bi ih platio
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Evo ga dalje sta misli o nasoj igri:
Ne propušta nijednu utakmicu iz velikih evropskih liga. Kako kaže, šta drugo da radi. No, redovno prati i Premijer ligu BiH.
– Pratim sve. U subotu sam gledao Želju u Tuzli, drugo poluvrijeme. Uglavnom upratim sve što se prikazuje na televiziji, ali pratim i sve ostale informacije. Svi protiv Želje igraju tvrdo, malo drugačije. A oni su pod pritiskom, znate kako to ide, te promjena trenera, te ovo, te ono. Zbog toga igrači nemaju onu mirnoću koja bi im trebala…
Upravo tako, svi igraju tvrdo protiv nas, sto je i za ocekivati, jer smo mi veliki klub i protivnicima jednistvena prilika da pokazu sta mogu. Ali ono sto je katastrofa da mi licno stvaramo taj pritisak i igraci su u grcu. Mi stvaramo pritisak i normalno da je teze doci do bolje igre i rezultata. Pogotovo u zadnjem periodu koji je bio dosta trubulentan. Kakvo je stanje bilo u ekipi kad je novi strucni stab dosao. To se niko ne pita.
Ne propušta nijednu utakmicu iz velikih evropskih liga. Kako kaže, šta drugo da radi. No, redovno prati i Premijer ligu BiH.
– Pratim sve. U subotu sam gledao Želju u Tuzli, drugo poluvrijeme. Uglavnom upratim sve što se prikazuje na televiziji, ali pratim i sve ostale informacije. Svi protiv Želje igraju tvrdo, malo drugačije. A oni su pod pritiskom, znate kako to ide, te promjena trenera, te ovo, te ono. Zbog toga igrači nemaju onu mirnoću koja bi im trebala…
Upravo tako, svi igraju tvrdo protiv nas, sto je i za ocekivati, jer smo mi veliki klub i protivnicima jednistvena prilika da pokazu sta mogu. Ali ono sto je katastrofa da mi licno stvaramo taj pritisak i igraci su u grcu. Mi stvaramo pritisak i normalno da je teze doci do bolje igre i rezultata. Pogotovo u zadnjem periodu koji je bio dosta trubulentan. Kakvo je stanje bilo u ekipi kad je novi strucni stab dosao. To se niko ne pita.
Na predstojećoj skupštini u subotu bi najbolje bilo da se pojavi i Misketova uprava i Nihadova uprava plus Amar i neka iznesu jedni drugima u lice sve što imaju da kažu i da jednom za sva vremena završimo s ovom pričom. Pa nek vijećaju 3 dana ako treba, ali sva ova sranja moraju stati SADA.Azpi je napisao/la: To je to, osjecaja da smo fudbalski klub nema, pa cak i kad se krene neka prica oko moguci pojacanja tu su ovi kreteni da to povezu sa novim i starim upravama